Pesto BARILLA Genovese, 190g, hotová omáčka z bazalky s česnekem.
Jemnost ricotty a nezaměnitelná chuť ořechů se spojují v sametově krémovém pestu.
Bazalka pěstovaná v souladu s udržitelnými zemědělskými postupy. Neobsahuje lepek. Použití: Nalijte přímo na těstoviny. Pro dosažení nejlepších výsledků přidejte na každou porci jednu polévkovou lžíci vody na vaření, abyste pesto zředili.
Pokud dnes nemáte čas trávit mnoho času v kuchyni, ale přesto chcete podávat těstoviny, které chutnají jako domácí, máme pro vás ideální recept. Potřebujete jen těstoviny Barilla a naše Pesto alla Genovese - a lahodný těstovinový pokrm je hotový. Pokud chcete, můžete přidat čerstvě nastrouhané Parmigiano Reggiano, několik pražených piniových oříšků a pár kapek olivového oleje. Naše hotové pesto ze sklenice je nejen praktické, ale také naprosto vynikající. Jedinečná chuť pesta Barilla Pesto alla Genovese v
Sladká červená paprika a ricotta vytvářejí recept s jedinečnou smetanovou chutí, kterou umocňuje pikantní tón chilli. Ideální s: Vyzkoušejte s oblíbeným tvarem těstovin! Skvěle se hodí k linguine nebo špagetám al dente, které jsou ideální pro rychlý a chutný první chod.
Výborné italské těstoviny typu Fusilli od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Spaghetti od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Girandole od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Gobbetti od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Maccheroni od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Tortiglioni od světoznámého výrobce Barilla.
Výborné italské těstoviny typu Spaghettoni od světoznámého výrobce Barilla.
Fusilli bucati jsou sušené těstoviny vetvaru dutých spirálek. Těstoviny bez obsahu lepku. Vyrobeny kombinací bílé kukuřice, žluté kukuřice a rýže.
Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice, žluté kukuřice a rýže a neobsahují lepek.
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Těstoviny bez obsahu lepku. Kombinace bílé kukuřice, žluté kukuřice a rýže.