Tato skupinová forma na semifreda je ideálním nástrojem pro přípravu dezertu ve tvaru hexagonu. Součástí sady je samotná forma na semifredo s 15 otvory, vykrajovátko a vytláčovač. Forma má rozměry 7,5 cm a výšku 4 cm a je vyrobena z kvalitního plastu. Snadno si představte skvělý semifredo, který se vejde do malých hexagonálních tvarů. Prostřednictvím naší skupinové formy na semifredo můžete najednou připravit až 15 malých dezertů, které následně můžete ozdobit dle vlastní fantazie. Forma je umístěna na
SKUPINOVÁ FORMA NA SEMIFREDA NA 15 KS + VYKRAJOVÁTKO + VYTLAČOVAČ VELIKOST : 7 CM A VÝŠKA 4 CM FORMA S 15 OTVORY JE UMÍSTĚNA NA TÁCU VYROBENO Z PLASTU
SKUPINOVÁ FORMA NA SEMIFREDA NA 15 KS + VYKRAJOVÁTKO + VYTLAČOVAČ VELIKOST : 9 X 6 CM A VÝŠKA 4 CM OBSAH 75 ML FORMA S 15 OTVORY JE UMÍSTĚNA NA TÁCU VYROBENO Z PLASTU
SKUPINOVÁ FORMA NA SEMIFREDA NA 15 KS + VYKRAJOVÁTKO + VYTLAČOVAČ VELIKOST : 9 X 6 CM A VÝŠKA 4 CM OBSAH 75 ML FORMA S 15 OTVORY JE UMÍSTĚNA NA TÁCU VYROBENO Z PLASTU
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
STRUKTURÁRNÍ FOLIE PRO VYTVOŘENÍ OZDOBNÉHO RELIÉFU Z ČOKOLÁDY , MARCIPÁNU , KRÉMŮ, POTAHOVACÍCH HMOT. POUŽITÍ : NA FORMU ROZETŘEME ČOKOLÁDU A DÁME DO LEDNICE VYCHLADIT CCA 30 MINUT, PO ZCHLADNUTÍ OPATRNĚ ODSTRANÍME FOLII ROZMĚR : 40 X 25 CM
PRŮHLEDNÝ ELEGANTNÍ PLASTOVÝ KELÍMEK NA DEZERTY NAPLNĚNÉ POHÁRKY LZE ZACHLAZOVAT NEBO ZAMRAZIT VYROBENO Z ČIRÉHO PLASTU VÝROBENO V ITÁLII VÝŠKA KELÍMKU : 6,6 CM , 6,5 X 6,5 CM
PRŮHLEDNÝ ELEGANTNÍ PLASTOVÝ KELÍMEK NA DEZERTY NAPLNĚNÉ POHÁRKY LZE ZACHLAZOVAT NEBO ZAMRAZIT VYROBENO Z ČIRÉHO PLASTU VÝROBENO V ITÁLII VÝŠKA KELÍMKU : 6,6 CM , 6,5 X 6,5 CM
PRŮHLEDNÝ ELEGANTNÍ PLASTOVÝ KELÍMEK NA DEZERTY NAPLNĚNÉ POHÁRKY LZE ZACHLAZOVAT NEBO ZAMRAZIT VYROBENO Z ČIRÉHO PLASTU VÝROBENO V ITÁLII cena 1 ks rozměry : průměr 85 mm, výška 65 mm
Belgická čokoláda Callebaut se zlatým nádechem intenzimní karamelová chť se smetanovými tóny vynikající bílé čokolády a máslovou chutí Vyrobena z nejlepších ingrediencích jako je karamelizovaný cukr, mléka a obsahem 30,4 % kakaa Čokoláda unikátní zlatavou barvou každého zaujme Gastro balení 2,5 kg - rozvažováno na 500 g Alergeny : mléko, sója Složení : kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza, syrovátka, karamelizovaný cukr 2 %, sója, aroma : přírodní vanilka, sůl a kako Nutriční hodnoty
JEMNÝ MARCIPÁN S VYSOKÝM PODÍLEM MANDLÍ - MINIMÁLNĚ 22% VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ VÝBORNĚ SE BARVÍ VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN ATD. HMOTNOST : 5 KG