Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a unikátní barvu. Zrozen z rubínového kakaového bobu, bez přidaných barviv, bez přidaných ovocných příchutí.Čokoláda Ruby Callebaut má jemnou růžovou barvu a jemně nakyslou, ovocnou chuť. Nechte se pohltit jedinečnou barvou, intenzivní ovocnou chutí a nakyslými tóny. Unikátní barva a chuť ruby podněcuje jedinečná chuťová spojení a př
Tato skupinová forma na semifreda je ideální pro výrobu 15 kusů květinových semifredů najednou. V balení najdete nejen samotnou formu, ale také vykrajovátko a vytláčovač. Forma je vyrobena z plastu a má velikost 7 cm a výšku 4 cm. Má 15 otvorů, ve kterých můžete vytvořit krásné květinové tvary. Obsah formy je 75 ml, takže s jedním použitím můžete udělat ideálně 15 dokonale tvarovaných květinových semifredů. Forma je umístěna na tác, aby byla stabilní. Tato skupinová forma je skvělým nástrojem pro prof
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK. VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD KLASICKÉ ČOKOLÁDY CALLEBUT BÍLÉ, JE ZDE MENŠÍ PODÍL CUKRU A VĚTŠÍ PODÍL KAKAOVÉ SLOŽKY URČENÁ PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při te
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK. VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD KLASICKÉ ČOKOLÁDY CALLEBUT BÍLÉ, JE ZDE MENŠÍ PODÍL CUKRU A VĚTŠÍ PODÍL KAKAOVÉ SLOŽKY URČENÁ PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při te
BÍLÁ BELGICKÁ ČOKOLÁDA PRVOTŘÍDNÍ KVALITY. VYSOKÝ OBSAH KAKAOVÉHO MÁSLA. VÝBORNÁ NA ZDOBENÍ , ALE I VÝROBU LUXUSNÍCH PRALINEK. VYVÁŽENÁ SMETANOVÁ CHUŤ, NAROZDÍL OD KLASICKÉ ČOKOLÁDY CALLEBUT BÍLÉ, JE ZDE MENŠÍ PODÍL CUKRU A VĚTŠÍ PODÍL KAKAOVÉ SLOŽKY URČENÁ PRO CUKRÁŘSKOU VÝROBU Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 32°C. Skladovat při te
JEMNÁ MANDLOVÁ HMOTA VHODNÝ NA MODELOVÁNÍ A POTAHOVÁNÍ VÝBORNĚ SE BARVÍ VHODNÝ TÉŽ JAKO NÁPLNĚ DO PRALINEK, KÁVOVÝCH ZRN ATD. HMOTA MÁ NIŽŠÍ OBSAH MANDLÍ , ALE JE MĚKČÍ A IDEÁLNĚ SE TENCE VYVALUJE SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 14%, GLUKOZOVÝ SIRUP, VODA, ŠKROB, STABILIZÁTOR SORBITOL, KONZERVAČNÍ LÁTKA KYSELINA SORBOVÁ, AROMA SKLADOVAT V SUCHU HMOTNOST : 5 KG
KVALITNÍ SUPER LESKLÁ POLEVA , KTEROU ELEGANTNĚ POKRYJETE ZAMRAZENÉ ŠLEHAČKOVÉ ŠARLOTY, SEMIFREDA A MOUSSE. POLEVA SE APLIKUJE ROVNOU NA VÝROBKY. DÍKY NOVÉ RECEPTUŘE JI LZE APLIKOVAT ZA STUDENA NEBO ROZEHŘÁT V MIKROVLNÉ TROUBĚ. POLEVA JE HLADKÁ A SNADNO SE ROZTÍRÁ. DOBŘE KRYJE. HMOTNOST : 500 G
Dětské veselé ponožky z organické bavlny jsou skvělou volbou pro každé malé dítě.
Dětské veselé ponožky z organické bavlny jsou skvělou volbou pro každé malé dítě.
Dětské veselé ponožky z organické bavlny jsou skvělou volbou pro každé malé dítě.
Horké nádoby nepatří na pracovní desku linky a už vůbec ne na stůl! Přeci si jen tak nezničíte svou milovanou kuchyň? Pořiďte si silikonovou podložku, která snese i velice vysoké teploty. Je od dánské značky Zone, která je ceněna pro svůj věhlasný design. Nechte se tedy okouzlit tvarovou jednoduchostí a příjemnými tóny.
Horké nádoby nepatří na pracovní desku linky a už vůbec ne na stůl! Přeci si jen tak nezničíte svou milovanou kuchyň? Pořiďte si silikonovou podložku, která snese i velice vysoké teploty. Je od dánské značky Zone, která je ceněna pro svůj věhlasný design. Nechte se tedy okouzlit tvarovou jednoduchostí a příjemnými tóny.
Horké nádoby nepatří na pracovní desku linky a už vůbec ne na stůl! Přeci si jen tak nezničíte svou milovanou kuchyň? Pořiďte si silikonovou podložku, která snese i velice vysoké teploty. Je od dánské značky Zone, která je ceněna pro svůj věhlasný design. Nechte se tedy okouzlit tvarovou jednoduchostí a příjemnými tóny.
Horké nádoby nepatří na pracovní desku linky a už vůbec ne na stůl! Přeci si jen tak nezničíte svou milovanou kuchyň? Pořiďte si silikonovou podložku, která snese i velice vysoké teploty. Je od dánské značky Zone, která je ceněna pro svůj věhlasný design. Nechte se tedy okouzlit tvarovou jednoduchostí a příjemnými tóny.
Horké nádoby nepatří na pracovní desku linky a už vůbec ne na stůl! Přeci si jen tak nezničíte svou milovanou kuchyň? Pořiďte si silikonovou podložku, která snese i velice vysoké teploty. Je od dánské značky Zone, která je ceněna pro svůj věhlasný design. Nechte se tedy okouzlit tvarovou jednoduchostí a příjemnými tóny.