SMĚS NA MAKRONKY S VELKÝM PODÍLEM MANDLÍ SLOŽENÍ : CUKR, MANDLE 21%, SUŠENÉ BÍLKY, PŠENIČNÝ ŠKROB, E475, E471, XANTANOVÁ GUMA , AROMA NÁVOD POUŽITÍ : 1 KG SMĚSI SMÍCHÁME S 200 G VODY MAKRONKY NASTŘÍKÁME NA PLECH A NECHÁME OSCHNOUT - MINIMÁLNĚ 10-15 MINUT , MAXIMÁLNĚ HODINU. PEČEME PŘI 150 STUPNÍCH PO DOBU 15-18 MINUT HMOTNOST 1 KG
Průhledný pohárek na elegantní dezerty, pro jednorázové použití. Naplněné pohárky lze zachlazovat nebo zmražovat. Vyrobeno z plastu obsah : 180 ml
Průhledný pohárek na elegantní dezerty, pro jednorázové použití. Naplněné pohárky lze zachlazovat nebo zmražovat. Vyrobeno z plastu obsah : 60 ml
KELÍMEK PLASTOVÝ TROJHRANNÝ 60 ml Tento plastový trojhranný kelímek o objemu 60 ml je ideální pro servírování elegantních dezertů. Jeho průhledný design přidává na vizuální atraktivitě každému pokrmu, který v něm podáte. Tento kelímek je navržený pro jednorázové použití, což zajišťuje jednoduché a hygienické užívání bez nutnosti mytí. Výhodou tohoto kelímku je, že ho lze použít také pro zachlazování nebo zmražování servírovaných dezertů, čímž poskytne nejen výtečnou prezentaci, ale také zcela čerstvé a
Průhledný pohárek na elegantní dezerty, pro jednorázové použití. Naplněné pohárky lze zachlazovat nebo zmražovat. Vyrobeno z plastu obsah : 60 ml
Pasta s chutí pistácií určená k dochucování šlehačkových a krémových náplní. Přírodní ochucovací pasta s výraznou chutí do šlehačky, krémů a rozmanitých náplní. 50 G BÁZE NA 1 KG ŠLEHAČKY NEBO KRÉMU
JEMNÁ PASTA S KŘUPAVÝM MÁSLOVÝM DELICRIPS CUKRÁŘSKÝ VÝROBEK URČENÝ IHNED K POUŽITÍ VÝBORNÝ PRO PŘÍPRAVU CUKRÁŘSKÝCH VÝROBKŮ IDEÁLNÍ JAKO NÁPLŇ DO PRALINEK HMOTNOST : 500 G
ROSTLINNÁ ŽELATINA S JEMNOU CHUTÍ MERUŇKY MÁ JEMNÝ ORANŽOVÝ ODSTÍN , KTERÝ DODÁVÁ OVOCI ŠŤAVNATÝ VZHLED NA GLAZOVÁNÍ A ZALÉVÁNÍ CUKRÁRENSKÝCH VÝROBKŮ ( POVRCHY DORTŮ, ZÁKUSKŮ, SEMIFRED ) POUŽITÍ : ŽELATINU 1 KG PLUS 250 G - 300 G VODY SMÍCHÁME A NECHÁME V HRNCI NEBO V MIKROVLNÉ TROUBĚ PŘIJÍT DO MÍRNÉHO VARU , ŠTĚTCEM NANÁŠÍME PŘÍMO NA CUKRÁRENSKÉ VÝROBKY. NEUPOTŘEBENÉ MNOŽSTVÍ VÝROBKU MŮŽE BÝT ZNOVU POUŽITO PŘIDÁNÍM MALÉHO MNOŽSTVÍ VODY. UCHOVÁVÁME V SUCHU A V CHLADU HMOTNOST 1 KG
POSYP POD ZAMRAŽENÉ, KOMPOTOVANÉ NEBO ČERSTVÉ OVOCE, KTERÝ OMEZUJE VSÁKNUTÍ ŠŤÁVY Z OVOCE DO PODKLADU HMOTNOST 100 g VYROBENO V ČR Postup: ovoce posypejte malým množstvím FRUTEKU a lehce ovoce obalíte. Přičemž přebytečný prášek zůstane na dně misky. Takto obalené ovoce umístíte na dort a potřete želatinou . Nebo frutek lehce poprášíte po povrchu dortu nebo zákusku a zalejete želatinou celé. Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextro
POSYP POD ZAMRAŽENÉ, KOMPOTOVANÉ NEBO ČERSTVÉ OVOCE, KTERÝ OMEZUJE VSÁKNUTÍ ŠŤÁVY Z OVOCE DO PODKLADU HMOTNOST 100 g VYROBENO V ČR Postup: ovoce posypejte malým množstvím FRUTEKU a lehce ovoce obalíte. Přičemž přebytečný prášek zůstane na dně misky. Takto obalené ovoce umístíte na dort a potřete želatinou . Nebo frutek lehce poprášíte po povrchu dortu nebo zákusku a zalejete želatinou celé. Složení: modifikované škroby E1412, E1422, cukr, kukuřičný škrob, dextro
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Použití: Rozehřátou čokoládu natřeme na transferovou fólii položenou dekorem směrem vzhůru. Její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Dekorace na folii je z kokosového tuku, proto dbejte na minimální kontakt s prsty. ROZMĚR . 40 X 25 cm země původu :
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Použití: Rozehřátou čokoládu natřeme na transferovou fólii položenou dekorem směrem vzhůru. Její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Dekorace na folii je z kokosového tuku, proto dbejte na minimální kontakt s prsty. ROZMĚR . 40 X 30 cm země původu :
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Použití: Rozehřátou čokoládu natřeme na transferovou fólii položenou dekorem směrem vzhůru. Její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Dekorace na folii je z kokosového tuku, proto dbejte na minimální kontakt s prsty. ROZMĚR . 40 X 30 cm země původu :
Fólie na dekoraci čokolády k použití zejména na pralinky, obtisky na dorty s čokoládovou polevou a ostatní čokoládové výrobky. Použití: Rozehřátou čokoládu natřeme na transferovou fólii položenou dekorem směrem vzhůru. Její velikost si můžeme podle potřeby upravit. Nařežeme si potřebné tvary a případně ještě podle potřeby vytvarujeme. Po ztuhnutí čokolády fólli opatrně sloupneme. Dekorace na folii je z kokosového tuku, proto dbejte na minimální kontakt s prsty. ROZMĚR . 40 X 25 cm země původu :
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, laktóza, emulgátor: E322 (sojový lecitin), aroma přírodní vanilín BALENO V PEVNÉ KARTOVANÉ KRABIČCE TOTO ZBOŽÍ DODÁVÁME POUZE NA ZODPOVĚDNOST ZÁKAZNÍKA , PROTOŽE SE JEDNÁ O VELMI KŘEHKÉ ZBOŽÍ , KTERÉ MÁ I PŘI PEČLIVÉM BALENÍ ZÁSILKY TENDENCI SE LÁMAT !!! VYROBENO Z BELGICKÉ ČOKOLÁDY V BELGII TRUBIČKY JSOU DLOUHÉ 85 MM V KRABIČCE JE 120 KS VÁHA 600 G