Jsme internetový obchod, který se specializuje na asijské potraviny
TAMSUS® jsou pastilky pro dobré zažívání a mohou tak být první pomocí při pálení žáhy, trávicích potížích a nadýmání. Užívání je jednoduché – stačí rozpustit v ústech. Balení obsahuje tři příchutě dosalzované stévií: mátu, mandarinku a jahodu. Jedna pastilka obsahuje 500 mg uhličitanu účinné látky.Dávkování: Dospělí a děti od 12let 1–2 pastilky rozkousat nebo rozpustit v ústech při jídle. Užívejte maximálně 4 pastilky denně po dobu 2 týdnů. Je možno užívat v těhotenství a při kojení.Upozornění: Nepřekraču
Nepoužívanější typ těstovin, nazývaný také jako Fusilli, vyniká skvělou chutí a velmi rychlou přípravou. Své využití naleznou při přípravě různých pokrmů, jelikož jsou vhodné do omáček, na zapékání nebo i těstovinových salátů. Doba přípravy:8 minut. Složení:Krupice z tvrdozrnné pšenice. Upozornění:Alergeny: Lepek, pšenice. Může obsahovat stopy sóji, mléka, arašídů a jiných skořápkových plodů. Obsah:500 g Výrobce:Allnature s.r.o. Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika. Výživové údaje
Basmati je oblíbená pro svou typickou vůni a chuť. Její dlouhá a úzká zrnka jsou po uvaření nadýchaná, sypká a pevná. Basmati je velmi všestranná a skvěle se hodí k mnoha pokrmům, nedostižná je však jako příloha ke kořeněným indickým omáčkám. Natural rýže nebyla zbavena cenné vrchní slupičky a klíčku a je nezastupitelnou součástí zdravé kuchyně a makrobiotiky. Pravá basmati rýže pochází výhradně z Indie nebo Pákistánu a název basmati je chráněným označením. Jako basmati je někdy nepoctivými obchodníky ozn
Mladé výhonky bambusu obsahují mnoho prospěšných látek. Vhodné jsou na přípravu jídel asijské kuchyně. Složení:Bambusové výhonky 54,5 %, voda. Použití:Vhodné do teplé i studené kuchyně. Přidejte do polévek, vývarů, salátů, omáček a dalších pokrmů. Obsah:330 g Distributor:Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika. Nutriční hodnota na 100 g: Energetická hodnota 78 kJ/19 kcal Tuky- z toho nasycené mastné kyseliny 0,7 g0,1 g Sacharidy- z toho cukry 0,8 g0,4 g Bílkoviny
Indica je odrůda dlouhozrnné rýže a je po uvaření nadýchaná a sypká, zrna jsou pevná a voňavá. Používáme ji hlavně jako přílohu a jako základ smažené rýže se zeleninou či masem. Tento typ rýže je někdy mylně označován jako basmati rýže, ale o pravou basmati rýži se nejedná. Použití je však obdobné.Základní příprava: Dva hrnky rýže propláchneme ve studené vodě a přidáme necelé dva hrnky studené vody a sůl a zvolna vaříme do měkka (cca 35 minut).HMOTNOST: 500 gZEMĚ PŮVODU: Indie/PakistánSLOŽENÍ: dlouhozrnn
Rýžové mochi koláčky s příchutí sezamu. Složení: maltóza, lepkavá rýže, sezamová pasta (sezam, cukr, maltóza, palmový olej), cukr, zahušťovadlo (E1442), palmový olej, sezam, příchuť, konzervant (E200) Energetická hodnota na 100g Energie1359 kJ/325 kcal Tuky2,3gz toho nasycené2gSacharidy70gz toho cukry67gBílkoviny2,8gSůl0g
Mungo klíčky obsahují mnoho prospěšných látek. Vhodné jsou na přípravu jídel asijské kuchyně. Složení:Klíčky mungo 54,5 %, voda, sůl, regulátor kyselosti, kyselina citronová. Použití:Vhodné do teplé i studené kuchyně. Ideální do jídel na bázi těstovin a rýže. Perfektní doplňěk k sendvičům. Obsah:330 g Distributor:Allnature s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika. Nutriční hodnota na 100 g: Energetická hodnota 129 kJ/31 kcal Tuky- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g0 g Sachar
Bambusová lžička Chashaku na Matchu. Dodavatel: Valdemar Grešík - NATURA s.r.o.
Při výrobě (fermentaci) švestiček umeboshi vzniká jako odpadní produkt červená voda ume-su, neboli umeocet. Při moderním způsobu výroby se nakládají nesušené švestky, aby zbylo více tekutiny. Z chemického hlediska ale s octem nemá nic společného. Umeocet má slanokyselou chuť a i když má v názvu slovo ocet spíše nám pokrm osolí než okyselí. Obsahuje velké množství minerálních látek, enzymů a vitamínů ve vstřebatelné podobě.Umeocet používáme v kuchyni na dochucování jakéhokoliv jídla (polévky, omáčky, luště
Typické použití - do asijské a jihoamerické kuchyně.Složení: chilli drcené - středně pálivé Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Dodavatel: Valdemar Grešík - NATURA s.r.o.
Jemně pálivá směs na kuřecí maso, pokrmy asijské kuchyně.Složení: paprika, koriandr, třtinový cukr, jedlá sůl (max. 10 %), kurkuma, česnek, cibule, fenykl, skořice, citrónová kůra, pískavice, zázvor, pepř, badyán, hřebíček Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného. Dodavatel: Valdemar Grešík - NATURA s.r.o.
BIO dulse Zdravý den® vločky jsou mořskou řasou (Palmaria palmata), která vyrostla v čistém prostředí chladných vod francouzského pobřeží na skalách v oblasti mezi vysokým a nízkým přílivem. Má vějířovité listy tmavě červené barvy. Sklízí se ručně, jakmile listy dorostou délky 20-40cm. Je bohatým zdrojem jódu, který přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy, k normální činnosti štítné žlázy, k normální nervové činnosti a k normálnímu energetickému metabolismu. Používá se na vaření, do polévek, omáče
Popis Rozdíl mezi shoyu a tamari:Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fe
Popis Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Složení SÓJOVÉ boby BIO, JEČMEN BIO, voda, mořská sůl, KOJI Nutriční hodnoty Energetická hodnota 494kJ/118kcal Tuky 3,80g z toho nasycené mastné kyseliny 0,70g Sacharidy 9,60g z toho cukry 9,50g Vláknina Bílkoviny 11,40g Sůl 14,00g Země původuJaponsko
Popis Teriyaki marináda má původ v japonské kuchyni. Slovo teriyaki vzniklo složením slov teri, které odkazuje na lesk omáčky způsobený obsahem cukru a yaki znamená v překladu grilovat. Při použití Teriyaki marinády nemusíte používat žádná další ochucovadla, jídlo je ochuceno přírodní a zdravou cestou. Omáčka neobsahuje konzervační látky, umělá barviva ani glutamát. Bez lepku. Složení voda, fermentovaná SÓJA, fermentovaná PŠENICE, fruktozový sirup, jedlá sůl, ocet, přírodní aroma, xanthan Nutriční hodno