Profi vybavení kuchyní, kuchyňské doplňky, malá a střední technologie do restaurací a gastro provozů. Doprava nad 4000,- vč. DPH zdarma!
Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je třeba zacházet tak, že pánev nechte na zapnuté plotýnce na vysokou teplotu aspoň dvě minuty, aby se dostatečně rozehřála. Pokud je pánev připravená na smažení poznáte tak, že do ní kápnete pár kapek vody, když se z vody vytvoří kuličky, které budou na dně pánve poskakovat a neodpaří se. Ocelová pánev s masivní nýtovanou
Ocelová pánev de Buyer | Carbone Plus D-5110-28 Profesionální ocelová pánev francouzské firmy de Buyer je špičková ocelová pánev pro profesionální použití. Ocelová pánev je vyrobena z kvalitní oceli bez povrchové úpravy. Ocelová pánev se rychle nahřívá a dobře akumuluje a rozvádí teplo. Pro její vlastnosti a praktickou nezničitelnost je velice oblíbená mezi profesionálními kuchaři. Rukojeť pánve je nýtovaná a ergonomicky špičková. Technické parametry ocelové pánve Carbone Plus 28cm: průměr pánve:
Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je třeba zacházet tak, že pánev nechte na zapnuté plotýnce na vysokou teplotu aspoň dvě minuty, aby se dostatečně rozehřála. Pokud je pánev připravená na smažení poznáte tak, že do ní kápnete pár kapek vody, když se z vody vytvoří kuličky, které budou na dně pánve poskakovat a neodpaří se. Ocelová pánev s masivní nýtovanou
Na maso je ideální ocel.Při smažení masa je nezbytné, aby se hned na začátku uzavřelo a při samotné přípravě nepouštělo šťávu. Tím zůstane šťavnaté a křehké S ocelovými typy je třeba zacházet tak, že pánev nechte na zapnuté plotýnce na vysokou teplotu aspoň dvě minuty, aby se dostatečně rozehřála. Pokud je pánev připravená na smažení poznáte tak, že do ní kápnete pár kapek vody, když se z vody vytvoří kuličky, které budou na dně pánve poskakovat a neodpaří se. Ocelová pánev s masivní nýtovanou
Pánev ocelová Lyon De Buyer na soté - průměr 36 cm Nejoblíbenější ocelová pánev. Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla. Ideální do restauračních provozů. Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky. Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Nejoblíbenější ocelová pánev.Nevyniká pouze cenou. Je ideální k užívání díky své váze. Je to jedna z nejlehčích pánví přitom neztrácí vynikající vlastnosti přenosu tepla a kvalita zpracování rovněž neutrpěla.Ideální do restauračních provozů.Vhodná i do domácnosti pro pečlivé hospodyňky.Jelikož je ocelová a ocel jako taková je náchylná na podmínky je nutné ji ošetřit tukem po každém použití. Ale mějte na paměti, že udělat pravý vynikající steak na teflonu je velmi velmi obtížné. Je to jeden z důvodů proč
Lžička nerezová s vidličkou Vidlička nerezová se lžičkou :-)Jak jenom kdo chce.
Drtítko na ovoce Pomocník pro každého barmana, barmanku.Pro profíky i hobby. Hrubé zoubky.
Drtítko na ovoce Pomocník pro každého barmana, barmanku.Pro profíky i hobby. Hrubé zoubky.
Klasický otvírák, vhodný pro otevírání korkových i korunkových uzávěrů.