Profi vybavení kuchyní, kuchyňské doplňky, malá a střední technologie do restaurací a gastro provozů. Doprava nad 4000,- vč. DPH zdarma!
Délka 54cm, šířka 35cm, výška 1é,5cm. Součástí víko. Materiál PET. Cena za balení 40 kusů.
Ronneby Bruk litinová pánev na steaky, hranatá Váha: 2,5 kg pruměr: 23 x 23 cm Velice tvrdá pánev s vynikajícími vlastnostmi rozvádění tepla. Vlastní způsob rovnoměrného rozložení teploty je právě tajemstvím litiny, která garantuje specifickou chuť a aroma připravovaných pokrmů. Tato pánev je určená k dokonalému smažení ve vysoké teplotě a díky svému hrubému dnu zaručují stejnoměrnou úpravu těchto pokrmů. Výhody litiny:- Perfektně přenáší a rovnoměrně rozvádí teplo- Vysoká odolnost- Všestranná
Ronneby Bruk litinová pánev na steaky - průměr 36 cm Váha: 3,9 kg pruměr: 36 cm Velice tvrdá pánev s vynikajícími vlastnostmi rozvádění tepla. Vlastní způsob rovnoměrného rozložení teploty je právě tajemstvím litiny, která garantuje specifickou chuť a aroma připravovaných pokrmů. Tato pánev je určená k dokonalému smažení ve vysoké teplotě a díky svému hrubému dnu zaručují stejnoměrnou úpravu těchto pokrmů. Výhody litiny:- Perfektně přenáší a rovnoměrně rozvádí teplo- Vysoká odolnost- Všestranná
Ronneby Bruk litinová pánev na steaky - průměr 28 cm Váha: 2,6 kg pruměr: 28 cm Velice tvrdá pánev s vynikajícími vlastnostmi rozvádění tepla. Vlastní způsob rovnoměrného rozložení teploty je právě tajemstvím litiny, která garantuje specifickou chuť a aroma připravovaných pokrmů. Tato pánev je určená k dokonalému smažení ve vysoké teplotě a díky svému hrubému dnu zaručují stejnoměrnou úpravu těchto pokrmů. Výhody litiny:- Perfektně přenáší a rovnoměrně rozvádí teplo- Vysoká odolnost- Všestranná
Ronneby Bruk litinová pánev na steaky - průměr 25 cm Váha: 2,1 kg pruměr: 25 cm Velice tvrdá pánev s vynikajícími vlastnostmi rozvádění tepla. Vlastní způsob rovnoměrného rozložení teploty je právě tajemstvím litiny, která garantuje specifickou chuť a aroma připravovaných pokrmů. Tato pánev je určená k dokonalému smažení ve vysoké teplotě a díky svému hrubému dnu zaručují stejnoměrnou úpravu těchto pokrmů. Výhody litiny:- Perfektně přenáší a rovnoměrně rozvádí teplo- Vysoká odolnost- Všestranná
Teflonová pánev na bázi keramické. Je pětkrát odolnější proti poškrábání než standardní teflon.Nenahřívající se nerezová rukojeť. Vysoká kvalita.
Teflonová pánev na bázi keramické. Je pětkrát odolnější proti poškrábání než standardní teflon.Nenahřívající se nerezová rukojeť. Vysoká kvalita.
Teflonová pánev na bázi keramické. Je pětkrát odolnější proti poškrábání než standardní teflon.Nenahřívající se nerezová rukojeť. Vysoká kvalita.
Teflonová pánev na bázi keramické. Je pětkrát odolnější proti poškrábání než standardní teflon.Nenahřívající se nerezová rukojeť. Vysoká kvalita.
Paella De Buyer - průměr 90 cm Pánev nejen pro přípravu jídel typu paella (tradiční rýžové jídlo).Její pevné, beznýtové uchycení, lehká váha a dostupná cenová relace jí řadí mezi oblíbené pánve u všech kuchařů, přičemž je nejpoužívanější pro přípravu minutkových jídel.Nejlepší pánev z modré oceli je taková pánev, která po zakalení a několikanásobném užívání má nadále tendenci černat. Změna barvy oceli je normální reakce vysoké teploty na ocel.Španělský typ - nízké stěny.Po umytí ošetřit tukem. Desatero
Paella De Buyer - průměr 70 cm Pánev nejen pro přípravu jídel typu paella (tradiční rýžové jídlo).Její pevné, beznýtové uchycení, lehká váha a dostupná cenová relace jí řadí mezi oblíbené pánve u všech kuchařů, přičemž je nejpoužívanější pro přípravu minutkových jídel.Nejlepší pánev z modré oceli je taková pánev, která po zakalení a několikanásobném užívání má nadále tendenci černat. Změna barvy oceli je normální reakce vysoké teploty na ocel.Španělský typ - nízké stěny.Po umytí ošetřit tukem. Desatero
Paella De Buyer - průměr 50 cm Pánev nejen pro přípravu jídel typu paella (tradiční rýžové jídlo).Její pevné, beznýtové uchycení, lehká váha a dostupná cenová relace jí řadí mezi oblíbené pánve u všech kuchařů, přičemž je nejpoužívanější pro přípravu minutkových jídel.Nejlepší pánev z modré oceli je taková pánev, která po zakalení a několikanásobném užívání má nadále tendenci černat. Změna barvy oceli je normální reakce vysoké teploty na ocel.Španělský typ - nízké stěny.Po umytí ošetřit tukem. Desatero
Výborný převod tepla. Rychle a stejnoměrně rozvádí teplotu, je ekonomický pomocník na menší fritování a smažení. Možnost použití jako hluboké pánve s úchyty.Po umytí ošetřit tukem.
Výborný převod tepla. Rychle a stejnoměrně rozvádí teplotu, je ekonomický pomocník na menší fritování a smažení. Možnost použití jako hluboké pánve s úchyty.Po umytí ošetřit tukem.