Máte rádi dobrá a kvalitní piva? My také! A proto Vám nabízíme každý týden pivní novinky z různých koutů nejen České republiky, ale i ze světa! Dále nabízíme suroviny na domácí vaření piva a poradenství.
Klasické bramborové lupínky s křenovou příchutí, která má říz.
Klasické smažené bramborové lupínky s octovou příchutí. Pro ty, co rádi mlsají po anglicku.
Ahtanum je chmel pěstovaný především v oblasti Yakima Valley. Často je přirovnáván k odrůdě Cascade. V porovnání s ním má Ahtanum méně alfa hořkých kyselin a výraznější grepfruitovou a citrusovou linku. Díky unikátním vlastnostem a výraznému charakteru si tento chmel hojně vybírá do svých piv celosvětově známý skotský pivovar BrewDog.
Použití do piv: Anglické Pale Ale a Bitter, Stout, Porter - prémiový a všestranný slad
Použití do piv: Anglické Pale Ale a Bitter, Stout, Porter - prémiový a všestranný slad
Pivní styl: Session NEIPA Stupňovitost: 12° Obsah alkoholu: 5,1 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: neuvedeno
Pivní styl: Hefeweizen Stupňovitost: - Obsah alkoholu: < 0,5% % Hořkost: neuvedeno Použité chmely: neuvedeno
Pivní styl: Double IPA Stupňovitost: 17° Obsah alkoholu: 8 % Hořkost: 55 IBU Použité chmely: Cascade, Centennial, Chinook, Crystal, Magnum, Idaho 7
Pivní styl: American India Pale Ale Stupňovitost: 14° Obsah alkoholu: 5,8 % Hořkost: neuvedena Použité chmely: neuvedeny
Pivní styl: India Pale Ale Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 6,5 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: Mosaic
Pivní styl: India Pale Ale Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 6,1 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: Citra, Simcoe, Cascade, Amarillo
Pivní styl: India Pale Ale Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 6 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: Citra, Columbus, Falconer's Flight
Pivní styl: Double IPA Stupňovitost: 18° Obsah alkoholu: 8,1 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: Simcoe, Citra, Columbus, Falconers Flight
Pivní styl: India Pale Ale Stupňovitost: 15° Obsah alkoholu: 7,4 % Hořkost: pivovar neuvádí Použité chmely: Tettnang, Lubelski
Kmen se střední intenzitou a tvorbou kořeněných fenolů. Díky prokvašení až 75% zanechává příjemný sladový charakter. Mírně nižší výsledné pH vytváří osvěžující a velmi pitelné pivo.