Kachní Pršuto se vyrábí z kačerů a kachen, které jsou speciálně vykrmovány pro výrobu FOIE GRAS. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg kachního pršuta jsme použili 145 kg kachních prsou.
Pršuto COP se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik týdnů. Na výrobu 100 kg COPU jsme použili 140 kg vepřového masa.
Pršuto ARCHIVNÍ SLANINA se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg slaniny jsme použili 145 kg syrového masa.
Pro italskou kuchyni je typická PIZZA. Pro pizzu PEPPERONI je nutný použít salám s originální recepturou. Ten je náš je podle originálu. Bez oregana, česneku, chilli a papriky to prostě nejde. Na výrobu 100 kg salámu jsme použili 155 kg vepřového masa.
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 155 kg vepřového masa.
Klobása se svojí charakteristikou řadí do typu uherských klobás. Harmonii chutí vytváří kombinace paprik, česneku, cibule a bylin. Klobása je příjemně pálivá. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 155 kg vepřového masa.
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu klobásy Jelení podkovy použiváme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg masa.
JÉÉGRA vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě klobás přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu klobásy Jelení podkovy použiváme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg masa.
Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady - pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.
Tuto klobásu vyrábíme z jehněčího masa z VLASTNÍHO CHOVU z NAŠÍ FARMY na Hlinné. Vybrané jehněčí maso spolu s kvalitním vepřovým a přísadami vytváří dobré předpoklady pro výrobu špičkové klobásy. Pro dokonalou chuť tohoto mimořádného výrobku používáme dost netypické přísady - pomerančovou kůru, jamajský rum, kardamon, vinný destilát. Na výrobu 100 kg klobás jsme použili 150 kg kvalitního masa.
Salám z divočáka (kančí) vyrábíme ze zvěřiny, která pochází výhradně z českých lesů. Maso ze zvěřiny obsahuje minimální množství tuku, proto je nutné při výrobě salámu přidat podíl vepřového masa. Pro výrobu salámu používáme charakteristickou směs divokého koření a také hřebíček a česnek.
Tento snack nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Příjemnou jemně pálivou a nasládlou chuť vytváří směs barevných pepřů, výtažků ze zeleniny a cukru. Na výrobu 100 kg VIRŽÍNKA jsme použili 155 kg vepřového masa.
Tento snack nese název po našem místním rodákovi, známém lotru Babinském. Příjemnou jemně pálivou a nasládlou chuť vytváří směs barevných pepřů, výtažků ze zeleniny a cukru. Na výrobu 100 kg VIRŽÍNKA jsme použili 155 kg vepřového masa.
Protože láska prochází žaludkem, vyjádřete mu ji tím nejvýstižnějším způsobem. Obrázek pouze ilustrativní.
Nejlepší dárky jsou takové, které mají příběh a v tomto dárkovém kufříku, pocházející z dílny českého výrobce, se jich sešlo hned několik: Pršuto DIVOČÁK KARÉ ČORÍÍZO z Pršutérie® Pršuto KARÉSPECK Pršuto PANENKA Pršuto COP Prkénko z PRŠUTÉRIE®