Nejlepší dárky jsou takové, které mají příběh a v tomto speciálu pocházející z dílny českého výrobce, se jich sešlo hned několik: Pršuto KARÉ MAĎARSKÁ kolbása z Pršutérie® Čardáš z Pršutérie® Pršuto KARÉSPECK Pršuto COPPA Jehněčí klobása z Pršutérie® BABINSKÉHO VIRŽÍNKO z Pršutérie® Pršuto Archivní Slanina Prkénko z Pršutérie® Papírová bedýnka + vystýlka
Vstupte starodávnou „branou“ zvanou Porta Bohemica, vystoupejte na některý z čedičových kuželů, které se kolem vás tyčí, přivoňte si k jabloňovému kvítku v rozlehlém sadu a ochutnejte jiskřící víno z radobýlských vinic. Jedině tak se vám podaří nasát kouzelnou atmosféru krajiny magické a tak trochu tajuplné – krajiny Českého středohoří.
Slanina z vepřového laloku, specialita italské kuchyně. Vyrábí se procesem pomalého sušení z nasoleného vepřového laloku. Ideální surovina pro dosažení autentické chuti pokrmu Spaghetti carbonara. Slanina je vakuově zabalená.
BRESAOLA se vyrábí z vyzrálého hovězího masa z vybraných partií mladého skotu. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg bresaoly jsme použili 150 kg hovězího masa.
KLÁŠTERNÍ PRŠUT se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg pršutu jsme použili 150 kg syrového masa.
Pršuto KARÉ se vyrábí z vytříděného kvalitního vepřového masa. Výroba probíhá několik měsíců. Na výrobu 100 kg karé jsme použili 150 kg vepřové kotlety.
Každý kousek pršuta vám přinese gastronomický zážitek. Jeho delikátní krájené plátky vás vtáhnou do země slunce a výběr fermentovaných salámů spolu vytvoří symfonii chutí. Užijte si každý najemno krájený kousek z degustačního boxu z Pršutérie®.
Od jemně kořeněné po pikantní, spojuje fermentované klobásy z naší dílny, tradiční řemeslo s osobitým přístupem k chuti. Dopřejte si degustační box z Pršutérie®, který vás zaujme svou výrazností.
Dopřejte si to pravé umění uzenářů s degustačním boxem z Pršutérie®, do kterého jsme pečlivě vybrali naše speciality, které vás přenesou do světa tradičních chutí. Přinášíme vám kombinaci krájených pršutů a salámů i fermentovaných klobás, plné chutí a vůní v nejvyšší kvalitě.