O sušeném mase víme úplně vše a pustili jsme se do boje za jeho propagaci. Ručně vyrábíme sušené maso bohaté na proteiny, bez éček, bez cukru a lepku.
Když jsme si přivezli náš první recept na biltong z Afriky, tak v hlavní roli bylo antilopí maso. To jsme tedy museli nahradit masem hovězím, které také není špatné, ale přeci jenom antilopa je antilopa. No a teď se konečně kruh uzavírá. V rámci další limitované edice tu máme pravý originální biltong z antilopy! Tak si nechte chutnat!
Tohle vyladěný sušený maso se připravuje pouze z lokálních irských farem, který zaručují vysokou kvalitu. Originál, Chilli a Droëwors. Objednávej tuto velkou trojku v našem zvýhodněném starter packu.
Biltong s příchutí Trinidad Moruga Scorpion je ručně krájené kvalitní hovězí maso z falešné svíčkové, naložené ve speciální směsi afrického koření a sušené teplým vzduchem. Oproti Originálu je tento biltong doslova napumpován výtažky z papriček Trinidad Moruga Scorpion. Můžeš se tak těšit na extrémní pálivost spolu se skvělou chutí hovězího masa.
Jestli nevíš jak začít, nebo naopak potřebuješ úplně všechno a chceš trochu ušetřit, tak ber tenhle Starter pack, kde najdeš celej arzenál, co Jamiro´s vyrábí.
Výrazná chuť libového hovězího masa s pořádně ostrou papričkou Habanero. Pro doladění chuti špetka česneku, soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.
Výrazná chuť libového hovězího masa s pořádně ostrou papričkou Habanero. Pro doladění chuti špetka česneku, soli a třtinového cukru a kapka nejkvalitnější sójové a worcesterové omáčky.
Tahle krůta je fakt krutá. Maso nakrájené na tenké plátky, které pálí ale neuškodí, mají nejen vyladěnou strukturu, ale taky perfektní chuť, na kterou dlouho nezapomeneš.
Tenké plátky krůtího masa v kombinaci s mořskou solí jsou jasným důkazem, že v jednoduchosti je krása. Jemná struktura týhle delikatesy od Telcka tě položí na kolena.
Pro milovníky pálivosti tu máme hovězí jerky s chipotle papričkou. Výborná chuť masa se ještě umocňuje v této pálivé variantě. Neboj se zatopit trošku pod kotlem a vyzkoušej tohle pikantní jerky. Ale neboj, není to úplné peklo...
Krabice plná všech příchutí, kde najdeš klasiku jako Originál nebo Sůl a Pepř. Těšit se můžeš ale i na jerky s octovou příchutí, habanero nebo teriyaki. Dva kusy od každé příchutě si navíc můžeš koupit za zvýhodněnou cenu.
Udělej si vlastní jerky v pohodlí domova. Všechno, co potřebuješ na přípravu tradičního hovězího jerky, najdeš v téhle sadě. Speciální mix koření, sójová omáčka, čtyři příchutě a recept. A abys u toho všeho dobře vypadal, tak jsme ti do této sady hodili unikátní zástěru spolu s pytlíkem našeho jerky pro inspiraci.
Bizoní biltong je unikát, který spojuje dvě odlišné kultury sušeného masa. Použili jsme bizoní maso typické pro Ameriku a přípravu, která se používá v Jihoafrické republice. Biltong má pak díky křehkému bizonímu masu a poctivé přípravě skvělou chuť a jemnou strukturu. Maso se ti po ochutnání krásně rozplyne na jazyku.
Pokud si chceš doma usušit Biltong s kampotským pepřem, tak takhle sada je přesně pro tebe. Najdeš v ní všechno, co na výrobu tohoto prémiového sušeného masa potřebuješ. Základní koření dá masu ten správný šmrnc, jablečný ocet maso krásně povolí a červený kampotský pepř dodá biltongu tu exotickou chuť.
Sušené maso od Runderu je jedno z těch nejjemnějších a nejchutnějších na trhu. Teď si ho můžeš vychutnat i v tomto zvýhodněném balení, kde najdeš klasický a pikantní biltong a k tomu ještě skvělé droëwors.
NOVÁ DOBA - Maso Here vyrábí jerky!!! NOVÁ DOBA! Ano, do naší nabídky míří beef jerky, které jsme ladili - no řekněme - dlouho. Vzali jsme naše koření, které znáš ze sekce domácího sušení a začali prostým základem. Pokud tedy nefandíš biltongu, tak je tady sušené maso přesně pro tebe.