Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvado

Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky

nakoupit
Pivní PET láhve 1 litr + víčko (Pivní láhve)

Pivní PET láhve 1 litr + víčko (Pivní láhve)

Pivní láhve PET jsou speciální láhve na stáčení piva. Víčko je součást láhve. Objem láhví je 1l.

  • Cena: 10.00 Kč
koupit
Pivní PET láhve 0,5l + víčko (Pivní láhve)

Pivní PET láhve 0,5l + víčko (Pivní láhve)

Pivní láhve PET jsou speciální láhve na stáčení piva. Víčko je součást láhve. Objem láhví je 0,5 l.

  • Cena: 9.00 Kč
koupit
Coopers Hefe Wheat 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Coopers Hefe Wheat 1,7 Kg (Pivní koncentrát)

Světlé pivo ve stylu Blegického Wheat Beer, dobře vyvážené s vůní banánu a hřebíčku, hladkou krémovou pěnou. Velmi osvěžující letní pivo. Podávejte vychlazené na 8ºC.  Hmotnost - 1,7 kg,Barva - 340EBC,Hořkost - 65IBUObjem vyrobeného piva: 23l (doporučený 20l)Objem alkoholu: 3,8% (při surogaci 1 kg/23l)Teplota kvašení: 19 - 25ºC

  • Cena: 470.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB VLB RH

PIVNÍ KVASNICE IVHB VLB RH

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB VLB RH Kvasinky spodního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa.Charakteristika: slavný německý kvasinkový kmen z VLB Berlin, který je určen pro piva se spodní fermentací. Aroma se vyznačuje jemnými ovocnými znaky. Stupeň prokvašení: středníSedimentace: vysokáABV: max. 8,5%Teplota kvašení: 9°C - 20°COptimální teplota kvašení: 12°C - 14°CDávkování: 80g/Hl - 120g/Hl, při teplotě 12-15°C, 200g/Hl při teplotě pod 12°C - 300 g/HL při teplotě 9°C.Pro druhy piv: vhodné pro

  • Cena: 59.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE BELGIAN ALE (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE BELGIAN ALE (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE IVHB BELGIAN ALEKvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae Charakteristika: Proslulý kmen belgických kvasnic svrchního kvašení, který je určen pro piva belgická, klášterní (ABBEY) a ostatní belgické speciály.Stupeň prokvašení: vysokýSedimentace: středníTolerance na alkohol: max. 8,7%Teplota kvašení: 18°C - 30°COptimální teplota kvašení: 23°C - 25°C Dávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: široká škála belgických pivNávod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté steril

  • Cena: 49.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST  CHICO” (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST CHICO” (Kvasnice pivní svrchní)

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB U.S. WEST COAST CHICO” Kvasinky svrchního kvašení Složení: Hefe (Saccharomyces cerevisiae), Hydrierungsmittel.Charakteristika: kvasinkový kmen pocházející ze západního pobřeží Ameriky, kvasí velmi rychle s velmi čistým konečným aroma, produkují velice dobře vyvážená piva s nízkými diacetylenovými hodnotami. Stupeň prokvašení: středníSedimentace: středníABV: do 7,4%Teplota kvašení: 14°C - 22°COptimální teplota kvašení: 17°C - 19°CDávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: Mild Ale

  • Cena: 45.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04  WITHBREAD   (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 WITHBREAD (Kvasnice pivní svrchní)

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB BRITISH ALE YEAST 04 WITHBREAD Kvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Velké Británie.Charakteristika: slavný kvasinkový kmen z Anglie s neutrálním až velmi mírným ovocným finálním aroma. Kvasí velmi rychle a skvěle sedimentují. Výborně se hodí pro typická anglická piva se středním obsahem alkoholu a výrazným aroma.Stupeň prokvašení: středníSedimentace: vysokáABV: max. 10%Teplota kvašení: 15°C - 22°COptimální teplota kvašení: 16°C - 19°CDávkování: 50g/HL

  • Cena: 49.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE  NOTTY   (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE NOTTY (Kvasnice pivní svrchní)

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB HYBRID ALE NOTTY Kvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae (Nottingham) z Velké Británie.Charakteristika: univerzální kvasinky umožňují vyrábět široké spektrum piv a to jak Ležáků, tak i svrchně kvašených piv. Produkují neutrální aroma, dávající vyniknout přirozené chuti a vůni sladu a chmele.Stupeň prokvašení: nejvyššíSedimentace: vysokáTolerance na alkohol: max. 14%Teplota kvašení: 11°C - 22°COptimální teplota kvašení: do17°C neutrální aroma, nad 17°C aroma

  • Cena: 49.00 Kč
koupit
German "PALE ALE"

German "PALE ALE"

Populární anglický pivní styl, Světlé pivo jantarové barvy, dobrá pěna a výrazná hořkost. Podávejte vychlazené na 12oC. objem várky (doporučený): 23 lobsah alkoholu: 4-5 %(při surogaci 1,7 kg/20l)teplota kvašení: 20-24oC Čistá váha koncentrátu: 1,7 KgBarva: 100-120 EBCHořkost: 50-55 IBU

  • Cena: 330.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB OLD GERMAN ALTBIER (Kvasnice pivní svrchní)

PIVNÍ KVASNICE IVHB OLD GERMAN ALTBIER (Kvasnice pivní svrchní)

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB OLD GERMAN ALTBIER Kvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa.Charakteristika: Starý německý Altbier je kvasinkový kmen aplikovaný pro svrchně kvašená piva, doporučený pro německé alty a britské Tmavé Ale. Dobrá flokulace a průměrná sedimentace.Stupeň prokvašení: vysokýSedimentace: středníABV: max. 6,9%Teplota kvašení: 12°C - 25°COptimální teplota kvašení: 15°C - 20°CDávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: německé Alty a britské Tmavé AleNávod k použ

  • Cena: 46.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE BELGIAN ALE

PIVNÍ KVASNICE BELGIAN ALE

PIVNÍ KVASNICE IVHB BELGIAN ALEKvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae Charakteristika: Proslulý kmen belgických kvasnic svrchního kvašení, který je určen pro piva belgická, klášterní (ABBEY) a ostatní belgické speciály.Stupeň prokvašení: vysokýSedimentace: středníTolerance na alkohol: max. 8,7%Teplota kvašení: 18°C - 30°COptimální teplota kvašení: 23°C - 25°C Dávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: široká škála belgických pivNávod k použití: Nejprve namočte kvasnice do čisté steril

  • Cena: 1 350.00 Kč
koupit
PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT

PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT

SUCHÉ PIVNÍ KVASNICE IVHB BAVARIAN WHEAT Kvasinky svrchního kvašení Složení: Saccharomyces cerevisiae z Německa.Charakteristika: Starý německý Altbier je kvasinkový kmen aplikovaný pro svrchně kvašená piva, doporučený pro německé alty a britské Tmavé Ale. Dobrá flokulace a průměrná sedimentace.Stupeň prokvašení: vysokýSedimentace: středníABV: max. 6,9%Teplota kvašení: 12°C - 25°COptimální teplota kvašení: 15°C - 20°CDávkování: 50g/HL – 80 g/HLPro druhy piv: německé Alty a britské Tmavé AleNávod k použití:

  • Cena: 850.00 Kč
koupit
Přírodní enzym Glukoamyláza

Přírodní enzym Glukoamyláza

Přírodní enzym Glukoláza urychluje štěpení škrobů na zkvasitelné cukry.Použití: po vytvoření rmutu počkejte, až teplota klesne na 40-65°C. Poté přidejte správné množství enzymu a důkladně promíchejte. Po 1/2hod. proveďte jodovou zkoušku, pokud je pozitivní udržujte teplotu na 40-65°C další 1/2hod. pokud bude jodová zkouška negativní, schlaďte rmut na 20-25°C vložte kvasnice, důkladně promíchejte a hermeticky uzavřete nádobu a vložte kvasnou zátku. Hmotnost: 4gVydatnost: 50 litrů rmutu při použití 10kg obi

  • Cena: 25.00 Kč
koupit
Pectinový enzym na ovocné kvasy

Pectinový enzym na ovocné kvasy

Zefektivňuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť o 10-20%. Odstraňuje zákal a čistí ovocné rmuty.Použití: Přidejte enzym do maximálně polovičního objemu směsi (ovoce, voda, cukr) o teplotě 45-50°C. Po dvou hodinách doplňte do plného objemu. Enzymy vyžadují pro své rozpuštění v kvasu teplotu kolem 50°C, která zahubí kvasnice! Proto nejdříve schlaďte rmut na zákvasnou teplotu a teprve poté přidejte kvasnice. Hmotnost: 5gVydatnost: 5-25 litrů rmutu

  • Cena: 20.00 Kč
koupit
Aktivní uhlí kokosové

Aktivní uhlí kokosové

Toto aktivní uhlí se používá k filtraci destilátů - výsledkem je dokonale čistý výrobek, a to jak v chuti, tak ve vůni.Použití:* odstranění mikro-znečištění,* odbarvování alkoholu,* odstranění nepříjemného zápachu,* účinná absorpce fenolů, tuků a bílkovin.Uhlí může být také použito k filtrování vody.Poznámky a pokyny:* Nejlepší je použít aktivní uhlí, pokud obsah alkoholu nepřesáhne 45% - čím vyšší je, tím je náročnější čištění destilátu.* Udržujte teplotu kapaliny co nejmenší - doporučujeme nejprve zmraz

  • Cena: 169.00 Kč
koupit