Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Pivní styl Pils . Velmi světlé a mocně chmelené pivo německého stylu Pils . Nejsvětlejší typ piva spodního kvašení.Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr. Ležení nejméně 4 týdny. Maximální várka: 23l pivaHmotnost: 1.7 kg
Pivní styl Altbier. Německý pivní hybrid . Kvašení s použitím svrchních pivovarských kvasnic, ale na spodní hranici jejich práce . Skvělá volba pro domácí pivovary . Opálově červená barva s jantarovým nádechem. Vyvážená hořkost .Pro fermentaci je nejlépe použít Maltózu, nebo Dextrózu (glukózu).Pro sekundární fermentaci použijte fermentační drops, nebo cukr, při použití cukru se výrazně prodlouží doba ležení.Ležení nejméně 6 týdnů. Ale jeho opravdový charakter se projeví po 2-3 měsících. Maximální várka: 2
Množství kvasu závisí na cukrovitosti, proto uvádíme množství cukru, které odkvasí 1balení kvasinek.Maximální doporučená koncentrace 25kg cukru na 100l roztoku.Doba fermentace 5-6dníKoncentrace alkoholu do 21% Hmotnost: 350g
Konická fermentační nádoba (dále jen Fermentor), umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Ušetříte až 80% času a úsilí při výrobě vašeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupná místa, jako jsou ventily, aniž byste je museli rozebírat. Fermentor je vyroben z materiálu HDPF, který se vyznačuje vysokou pevností a pružností. Fermentory jsou schváleny pro kontakt s potravinami a nápoji. Díky tlusté stěně (vice než 3 mm
Konická fermentační nádoba (dále jen Fermentor), umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Ušetříte až 80% času a úsilí při výrobě vašeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupná místa, jako jsou ventily, aniž byste je museli rozebírat. Fermentor je vyroben z materiálu HDPF, který se vyznačuje vysokou pevností a pružností. Fermentory jsou schváleny pro kontakt s potravinami a nápoji. Díky tlusté stěně (vice než 3 mm
Konická fermentační nádoba (dále jen Fermentor), umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Ušetříte až 80% času a úsilí při výrobě vašeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupná místa, jako jsou ventily, aniž byste je museli rozebírat. Fermentor je vyroben z materiálu HDPF, který se vyznačuje vysokou pevností a pružností. Fermentory jsou schváleny pro kontakt s potravinami a nápoji. Díky tlusté stěně (vice než 3 mm
Konická fermentační nádoba (dále jen Fermentor), umožňuje primární a sekundární fermentaci v jedné nádobě. Ušetříte až 80% času a úsilí při výrobě vašeho oblíbeného nápoje. Díky velkému krytu je vyčištění fermentoru velmi jednoduché a je možné vyčistit i těžko dostupná místa, jako jsou ventily, aniž byste je museli rozebírat. Fermentor je vyroben z materiálu HDPF, který se vyznačuje vysokou pevností a pružností. Fermentory jsou schváleny pro kontakt s potravinami a nápoji. Díky tlusté stěně (vice než 3 mm
Speciální kmen kvasinek, vyšlechtěný pro odkvašení medu, obohacen o výživu, vitamíny a mikroelementy. Balení: 40g
Moderní, šetrný k životnímu prostředí, dezinfekční přípravek na bázi aktivního kyslíku. Vhodný k závěrečné dezinfekci umytého pivovaru, láhví a dalšího příslušenství. Pivovary a láhve naplňte do 1/10 objemu roztokem a ponechejte roztok působit 5 min. Nenaplněné prostory roztokem se dezinfikují výpary přípravku.Nechejte působit 10-20min. a po té roztok vylejte, následné vyplacování není nutné. Koncentrace: 4g (kávová lžička) přípravku na 1 litr teplé vody
Moderní, šetrný k životnímu prostředí, dezinfekční přípravek na bázi aktivního kyslíku. Vhodný k závěrečné dezinfekci umytého pivovaru, láhví a dalšího příslušenství. Pivovary a láhve naplňte do 1/10 objemu roztokem a ponechejte roztok působit 5 min. Nenaplněné prostory roztokem se dezinfikují výpary přípravku.Nechejte působit 10-20min. a po té roztok vylejte, následné vyplacování není nutné. Koncentrace: 4g (kávová lžička) přípravku na 1 litr teplé vody
Tento kmen Německých kvasnic svrchního kvašení je určen k odkvašení pšeničných piv. Cílem je získat specifickou chuť pšeničných piv, fermentace v domácích podmínkách by měla probíhat na horní hranici povolených teplot. Sedimentace: nízká Teplota kvašení: 16-26°C ideální 22-25°C Prokvašení: nízké Tolerance na alkohol: 7,7% Kvasnice je třeba před nasazením hydratovat po dobu 30minut při teplotě 26°C +/-3°C Balení: 11g
Kmen kvasnic svrchního kvašení je určen pro klasický belgický WITBIER.Produkují nízký obsah esterů, proto je zachován aromatický i chuťový profil typický pro tento typ piva. Sedimentace: středníRozsah teplot: 16-25°C ideální 20-24°C. Cílem je získat specifickou chuť pšeničných piv, fermentace v domácích podmínkách by měla probíhat na horní hranici povolených teplot.Prokvašení: vysokéTolerance na alkohol: 6,8% Kvasnice je třeba před nasazením hydratovat po dobu 30 minut,při teplotě 27°C +/- 3°C. Balení: 1
Proslulý kmen U.S. kvasnic svrchního kvašení je určen zejména pro piva amerického pivního stylu. Sedimentace: středníRozsah teplot: 16-24°C ideální 22-23°CProkvašení: vysokéTolerance na alkohol: 7,4%.Dávkování: 60 až 120 g/hl pro nasazování při 22 - 23°C Kvasnice je třeba před nasazením hydratovat po dobu 30 minut,při teplotě 26°C +/- 3°C. Balení: 11g
Proslulý kmen belgických kvasnic svrchního kvašení je určen pro piva belgická, klášterní i speciály. Sedimetace: střední Rozsah teplot: 16-26°C ideální 23-25°C. Cílem je získat specifickou chuť pšeničných piv, fermentace v domácích podmínkách by měla probíhat na horní hranici povolených teplot. Prokvašení: vysoké Tolerance na alkohol: 8,7% Balení: 11g
Zátkovač z tvrzeného, odolného plastu, kterým se uzavírají euro láhve Ø 26 mm. Zátkování se provádí pomocí dvouramenné páky.