Kvasnice pro kvaseni ovocnych kvasu, piva, vina, whisky, slivovice, hruzkovice, merunkovice, kalvados a jiné palenky
Narážecí hlava - NARAŽEČ slouží k narážení piva z KEG sudů. Používáme několik typů narážecích hlav. Narážecí hlava S-typ (bajonet), A-typ (plochá), M-typ (kombi), G-typ, KEY-KEG. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. Technické parametry produktu Parametr Hodnota PŘIPOJENÍ VZDUCH 5/8 PŘIPOJENÍ NÁPOJ 5/8 Seznam pivovarů V ČR, které používají narážecí hlavu BAJONET:Benešov- Ferdinand Broumov-OpatČeské Budějovice - Budvar-PardálHavlíč
NARAŽEČ slouží k narážení piva z KEG sudů. Používáme několik typů narážecích hlav. Narážecí hlava S-typ (bajonet), A-typ (plochá), M-typ (kombi), G-typ, KEY-KEG. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. Technické parametry produktu Parametr Hodnota PŘIPOJENÍ VZDUCH 5/8 PŘIPOJENÍ NÁPOJ 5/8 Seznam pivovarů V ČR, které používají narážecí hlavu PLOCHÝ: Brno pivovar-StarobrnoČeský Krumlov-EggenbergDalešice-DalešickéDěčín-Kapitán-Admirál-D
Potravinářská hadice k propojení vzduchového vedení u chladičů s vestavěným kompresorem. Rozměry 6 x 8 mm.
Potravinářská hadice k propojení chladiče s narážecí hlavou vnitřní rozměr 6,7mm, vnější rozměr 9,5mm.
Sterilizátor láhví s velkým objemem nádoby, uspůsobený pro umístění na stojan na sušení láhví, čímž umožňuje komfortní sterilizaci.
Výčepní zařízení LINDR KONTAKT 40 Chladící výkon 40 až 50 litrů (80-100 kvalitně vychlazených piv za hodinu). Zařízení neobsahuje vestavěný kompresor, použít k tlakování můžete například CO2 či externí vzduchový kompresor potravinářský. Technologie LINDR GREEN LINE díky využití ekologického chladiva R-290 je šetrná k životnímu prostředí. Zařízení je snadno přenosné díky malým rozměrům a madlu na vrchní části zařízení. Vychlazené pivo je k dispozici již za 2-4 min. Balení obsahuje: výčepní zařízení výčep
NARAŽEČ slouží k narážení piva z KEG sudů. Používáme několik typů narážecích hlav. Narážecí hlava S-typ (bajonet), A-typ (plochá), M-typ (kombi), G-typ, KEY-KEG. Nejčastěji používanou narážecí hlavou je bajonet potom plochá a nejméně rozšířená je hlava kombi. Technické parametry produktu Parametr Hodnota PŘIPOJENÍ VZDUCH 5/8 PŘIPOJENÍ NÁPOJ 5/8 Seznam pivovarů V ČR, které používají narážecí hlavu PLOCHÝ: Břeclav-Podlužan,Březnice-Herold,Černá Hora-Velen,Chodová Planá-Chodovar,Originál Kofo
Maximální zážitek z vaření piva Vytvářejte nebo importujte recepty a synchronizujte je s aplikací Connect. Během vaření můžete provádět více úkolů nebo odpočívat a být upozorněni, kdy se vrátit k dalšímu kroku Kalkulačky Grainfather v aplikaci Grainfather je varný systém vše v jednom pro výrobu piva ze sladu. Rmutování, přečerpávání, vaření a chlazení v jednom zařízení. Elegantní vzhled, uživatelsky přívětivý, intuitivní design a inovativní funkce z něj dělají dokonalého společníka pro zkušené i začínaj
Všestranné chmelové síto vhodné pro přidání až 300 g chmele do várky, který lze po varu snadno odstranit. vyrobeno z nerezové oceli (304) výška: 35 cm; průměr otvoru: 15 cm velikost ok: 450 mikronů mladina může plynule proudit pro účinnou izomerizaci a extrakci aromat a chutí z přidaného chmele, zároveň Hop Spider zastaví 99 % chmelových částic. Specifikace: Datový list Segment: Pivo Rozměry: Šířka 12,00 cmVýška 45,00 cmHloubka
Popis Fermentujte jako nikdy předtím! Konický fermentor Grainfather Pro Edition poskytuje pivovarníkovi profesionální kontrolu nad kvašením, stejně jako v komerčních pivovarech. Verze Pro Edition je vybavena vylepšeným vestavěným ovladačem s bezdrátovým připojením, který vám umožní sledovat kvašení pomocí automatických upozornění, ať jste kdekoli, dvojitá stěna z nerezové oceli s izolací z polyuretanové pěny vylepšený bezdrátový regulátor teploty dvouventilový kohoutek integrovaný ohřev 30 W, 12 V integr
Popis Kontrolujte teplotu kvašení přesně a pořád. Řízení teploty je jedním z nejdůležitějších prvků pro výrobu kvalitního piva. Musí být regulovaná a stabilní po celou dobu kvašení, aby se kvasinky nedostaly do stresu a správně kvasily a získaly správný chuťový profil.Díky možnosti individuálně napájet a řídit teplotu až 4 kuželových fermentorů Grainfather, z nichž každý má svůj vlastní plán kvašení, je Grainfather Glycol Chiller dokonalým doplňkem pro zajištění vynikajících výsledků kvašení. S přídavkem
Startovací sada electrická pro vařeníze sladů Obsahuje: mlýnek na slad s nastavitelnou jemností elektrickou varnou nádobu z nerezové oceli o objemu 27 l s termostatem a výpustným ventilem rmutovací naběračka 3 l varné sáčky na chmel scezovací káď 30 l deskový chladič s 2 x 1 m silikonovými hadicemi + 2 x 1,5 m zesílenými hadicemi 10/15 z PVC. Varná lžíce Odměrka 5 l Rmutovací teploměr -10° +110 °C s ochranným krytem Hustoměr a odměrný válec 200 ml Fermentační nádoba 30 l s kvasnou zátkou a výpustným venti
Kompletní startovací sada pro vaření piva ze sladových výtažků. Obsahuje: elektrickou varnou nádobu z nerezové oceli o objemu 27 l s termostatem a výpustným ventilemfermentační nádobu 30l s kvasnou zátkou a výpustným ventilem. varné sáčky na chmel.deskový chladič s 2 x 1 m silikonovými hadicemi + 2 x 1,5 m zesílenými hadicemi 10/15 z PVC. míchací lžíce.rmutovací teploměr -10° +110 °C s ochranným krytem hustoměr a odměrný válec 200 mlstáčeč čisticí prostředek Chemipro® OXI.zátkovač EMILY se 100 korunkový
Maximální zážitek z vaření piva Vytvářejte nebo importujte recepty a synchronizujte je s aplikací Connect. Během vaření můžete provádět více úkolů nebo odpočívat a být upozorněni, kdy se vrátit k dalšímu kroku Kalkulačky Grainfather v aplikaci Grainfather je varný systém vše v jednom pro výrobu piva ze sladu. Rmutování, přečerpávání, vaření a chlazení v jednom zařízení. Elegantní vzhled, uživatelsky přívětivý, intuitivní design a inovativní funkce z něj dělají dokonalého společníka pro zkušené i začínaj
Gozdawa Notty je kmen kvasnic používaný pro svrchně kvašená piva, speciálně vybraný pro piva typu ALE. Rychlé kvašení s velmi vysokým konečným prokvašením. Teplota mladiny: 11°C - 22°C, do 17°C přirozené aroma, nad 17°C je aroma mírně esterové. Typické vlastnosti kvasinek: Procento sušiny 95-96,5% Živé buňky > 7x109/g Kvasinky jiné než Sacharomyces < 3/ml Mléčné bakterie* < 1/mlOctové bakterie* < 1/mlKoliformní bakterie < 10/gOstatní mikroorganismy v souladu se zákone