E-shop Pravá Klobása. Delikatesní uzeniny, sýry, paštiky z Čech i celého světa. Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč. Kamenná prodejna Praha. Rychlá expedice zásilek, platba kartou, ověřeno zákazníky 100%.
Vepřová kýta Jamón Serrano s kostí je oblíbeným dárkem, kterým potěšíte kohokoliv, kdo není vegan. Sušená šunka je jemně prorostlá tukem, který jí dává šťavnatou a plnou chuť. Vepřová kýta zraje po dobu 12–15 měsíců. Na 6,5 kg kýtě si můžete pochutnávat sami nebo s rodinou několik měsíců, šunka se vám jen tak nezkazí. Nakrojenou část jamónu stačí překrýt nebo pomazat tukem, aby neosychala. V dárkovém balení nechybí tradiční stojan a nůž na krájení šunky.
Nejste si na sto procent jistí, co by vašemu okolí udělalo největší radost? Vyřešte to dárkovým poukazem, za který si sami vyberou to, co je láka nejvíce. K dispozici máme i poukazy v hodnotě 1 000, 2 000 nebo 5 000 Kč.
Nejste si na sto procent jistí, co by vašemu okolí udělalo největší radost? Vyřešte to dárkovým poukazem, za který si sami vyberou to, co je láka nejvíce.
Gulášová pasta nepálivá (sladká).Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarských pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Chráněné označení původu pro Szegedi Paprika bylo zaregistrováno Evropskou komisí dne 3. listopadu 2010. Význam: všechny výrobní a technologické operace od setí po mletou papriku se provádějí v zeměpisné oblasti Szeged za kontrolovaných podmínek. Návrh k použití:Při přípravě guláše přidejte na cibuli zapečené na tuku trochu paprikového prášku. Dávejte pozor, tuk by neměl být příliš horký. Abyste umocnili pěknou červenou barvu a jemné kořenící účinky pokrmu, můžete na něj před vyjmutím ze sporáku znovu dát
Uherák s jalovcem je výbornou pochoutkou na nedělní výlet i na rychlou večeři. Uherák vyrábíme v Čechách z prémiového vepřového a masem rozhodně nešetříme. Na výrobu 100 g salámu používáme 162 g masa. Uherák má díky jalovčinkám výraznější masovou chuť a vůni. Věděli jste, že kuličky jalovce zrají 18 měsíců?
Papriková pasta pálivá.Ze 100 % maďarských paprik.Neobsahuje žádná zahušťovadla ani dochucovadla.Doporučujeme k: maďarským pokrmům, do polévek, ve studené kuchyni, k dochucení a zdobení jídel.
Mufloní salám.... ?! wow, muflon, paráda! Mufloní maso se považuje za jedno z nejchutnějších. Spojením původní receptury, tradičního uzení a chutného mufloního a hovězího masa, vznikne vynikající salám.
Španělská sušená šunka Jamón Curado je ideální dárek pro ty, kteří se nenechají odbýt jen tak nějakou uzeninou. Sušená vepřová delikatesa má výraznou chuť masa a nakrájená na tenké plátky se báječně hodí na obložené talíře i k čerstvému pečivu. Jamón se stále vyrábí tradičním způsobem, kdy je maso naloženo do soli a pak zraje na vzduchu. Dárkové balení obsahuje stojan na šunku i nůž a jamón tak můžete servírovat skoro jako profesionálové. Perfektní překvapení pro vaše přátele a rodinu.
Sušená šunka Jamón Serrano je delikatesa uznávaná po celém světě, proto jistě zachutná vám i vašim blízkým. Vepřový jamón má plnou masovou chuť, kterou získá během 7–10 měsíců zrání na vzduchu. Dárkové balení obsahuje i „jamonero“ – stojan s kovovým upevněním šunky a nůž, se kterými můžete trénovat na „contadory“ – tradiční znalce a kráječe šunky. I když má španělská šunka úctyhodných 4,5 kg, nemusíte se bát, že ji nestihnete sníst. Znamenitá chuť šunky zůstává díky způsobu výroby neměnná i po několika m
Dančí pršut váží cca 250 gramů, což je přesně čtvrt kila nevšední dobroty. Ta si získá všechny milovníky masových lahůdek. Na výrobu 100 g dančího pršutu jsme použili 162 g masa. Dančí maso má výraznou chuť, vůni a je příjemně šťavnaté. Maso necháváme zrát v suchých, tmavých místnostech, díky čemuž získá charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Dáte si dnes dančí pršut?
Hovězí pršut má vysoký obsah kvalitního masa. Sušené libové maso o gramáži cca 250 g se nejprve namočí v soli a směsi koření a následně zraje v suchých, tmavých místnostech. Libové hovězí tak získá lahodnou chuť a vůni. Sušené maso prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA se skvěle hodí na slavnostní stůl, večer k vínu i na pizzu.
Sušená vepřová pečeně ve stylu pršutu váží přibližně 250 gramů, to je přesně čtvrt kila božské chuti, která potěší všechny gurmány. Zrání pečeně probíhá v suchých, tmavých místnostech, čímž maso získává svoji charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Pochutnejte si na sušeném masu naší prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA. Vsaďte na českou kvalitu a tradici.
Voňavý jelení pršut nesmí chybět na žádném slavnostním stole. Sušený pršut má cca 250 g a na výrobu 100 g pršutu jsme použili 162 g masa. Můžete se tak spolehnout na to, že si pochutnáte na skutečném kuse zvěřiny. Jelení pršut má typickou tmavočervenou až černohnědou barvu a nezaměnitelnou chuť. Ulovte si sušené maso prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA hned teď.
Skvěle chutnající klobásové tyčinky značky Pick.Vhodné jako svačinka, občerstvení na stůl nebo jako dárek.Uzený, rychle zrající suchá klobása, jedlý alginátový povrch, baleno v ochranném plynu.