E-shop Pravá Klobása. Delikatesní uzeniny, sýry, paštiky z Čech i celého světa. Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč. Kamenná prodejna Praha. Rychlá expedice zásilek, platba kartou, ověřeno zákazníky 100%.
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého kachního masa, ale i z kachních jater.
Sušená vepřová pečeně ve stylu pršutu váží přibližně 100 gramů, to je přesně sto gramů božské chuti, která potěší všechny gurmány. Zrání pečeně probíhá v suchých, tmavých místnostech, čímž maso získává svoji charakteristickou chuť a jedinečné aroma. Pochutnejte si na sušeném masu naší prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA. Vsaďte na českou kvalitu a tradici.
Voňavý jelení pršut nesmí chybět na žádném slavnostním stole. Sušený pršut má cca 100 g a na výrobu 100 g pršutu jsme použili 162 g masa. Můžete se tak spolehnout na to, že si pochutnáte na skutečném kuse zvěřiny. Jelení pršut má typickou tmavočervenou až černohnědou barvu a nezaměnitelnou chuť. Ulovte si sušené maso prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA hned teď.
Dárkové balení pravého Uherského salámu PICK a výborných maďarských uzenin.
Snowdonia Sýr RED DEVIL, Leicesterský červený sýr s chilli, 200 gSnowdonia Cheese Company®, zasazená do krásného Severního Walesu uprostřed čerstvého mořského vzduchu a tekoucí vody, byla založena v roce 2001 s cílem vytvořit nový prémiový produkt - luxusní řadu sýrů. Tento červený bochník sýru v sobě skrývá ten nejsmetanovější zralý sýr čedar s ďábelskou kombinací chili a pepře. Nejen že si pochutnáte, ale ještě se i zahřejete. Doporučení:- jako nápoj - dobře vychlazené pivo - k servírování - roztopený n
Dárkové balení tři nejprodávanějších klobás. Nevíte kterou klobásu si vybrat? Vyberte si všechny tři.
Dárkové balení s jednou MAXI francouzskou panenkou.
Věděli jste, že olivy jsou ovoce? Dokonce jsou jedním z nejvíce pěstovaných druhů na světě. Zelené olivy, které se sklízejí na podzim, se liší od tmavých neboli černých oliv, stupněm zralosti. Černé olivy se sklízejí až počátkem měsíce prosinec. Olivy, ať už černé nebo zelené zlepšují trávení a chuť k jídlu. Olivy mají detoxikační účinky a pomáhají proti civilizačním chorobám a stárnutí. Olivový olej je využíván při léčbě mnoha kožních onemocněních či popáleninách.
Sušení rajčat je tradičním konzerováním potravin především v jižní Itálii, při kterém si zachovává svou výživovou hodnotu. Rajčata se suší přibližně týden na slunci, aby se odpařilo 90 % vody. Poté se opláchnuté sterilizují v roztoku vody a octa a až nakonec mohou být konzerovány v oleji (olivovém či slunečnicovém).
Hrubozrnná paštika terina se připravuje ve vodní lázni v keramické nádobě nazývané terrine. Tato paštika je tradičním francouzkým pokrmem připravovaným z hrubě namletého drůbežího, telecího či vepřového masa, ale i z husích nebo kachních jater.
Tradiční francouzský výrobce používá k výrobě maso z regionálních chovů a mnoha mlsnými jazyky a léty prověřené receptury, které si získají i vás.
Jedno z nejdůležitějších uzenin ve španělské gastronomii. Jeho chuť je intenzivní a je ideální na vaření. Perfektně se hodí k těstovinám, rýži, čočce a cizrně.
Pálivou verzi choriza (čoríza) si zamiluje každý milovník pálivých klobás. Chorizo je jedna z nejdůležitějších uzenin ve španělské gastronomii. Jeho chuť je intenzivní a je ideální na vaření. Perfektně se hodí k těstovinám, rýži, čočce a cizrně.
Španělský crema de queso de cabra con miel neboli Krém z kozího sýra s medem. Je to velmi krémový sýr s výraznou příchutí kozího sýra. Ideální pro milovníky sýrů. Nádech medu zintenzivňuje chuť. Doporučujeme namazat na toasty a nebo jednohubky jako předkrmy.
Krém z modrého sýra s karamelizovanou cibulkou a nebo pro milovníky španělského jazyka Crema de queso azul con cebolla caramelizada. Jedná se o velmi krémový krém s výraznou a specifickou příchutí modrého sýra. Ideální pro milovníky silných sýrů. Nádech karamelizované cibule umocňuje bohatou chuť modrého sýra a překvapí vás touto chutí. Ideální na toasty a předkrmy.