E-shop Pravá Klobása. Delikatesní uzeniny, sýry, paštiky z Čech i celého světa. Doprava zdarma při nákupu nad 1500 Kč. Kamenná prodejna Praha. Rychlá expedice zásilek, platba kartou, ověřeno zákazníky 100%.
Propadli jste vy, anebo vaši blízcí chuti salámu PICK? Udělejte si radost a dokupte k salámu tento tubus, kterým chutnému dárku dodáte i neodolatelný kabátek.
Jemné chorizo doux od Saint Agaûne je skutečnou specialitou. Při každém kousnutí ucítíte plnou chuť kvalitního masa z evropských chovů. Obsahuje nízký podíl tuku, proto se není proč bát o štíhlou linii. S klidem si můžete ukrojit pořádný kus. Chorizo je skvělé jako rychlá svačinka, tapas k večerní sklence vína nebo pohoštění pro přátele. Na výrobu 180 g choriza byl použit bezmála dvojnásobek vepřového masa. Nechte si chutnat.
Chorizo fort pálivé udělá radost vyznavačům ostřejších chutí. Hoříte zvědavostí, jak se tradičnímu francouzskému výrobci povedl tento pikantní kousek sušeného masa? Intenzivní chuť na vzduchu sušeného choriza je doplněna směsí koření, pálivou paprikou a sýrem Comté. Chutě jsou příjemně vyvážené a rozhodně nezůstanete u jednoho plátku. Na výrobu 180 g této delikatesy byl použit bezmála dvojnásobek prémiového vepřového masa z evropských chovů.
Skopový salám je skutečná delikatesa. Originální receptura, tradiční postup a vysoký podíl masa dávají salámu nezapomenutelnou chuť. Na výrobu 100 g salámu padlo 162 g prémiového masa. Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a potom zrají po dobu několika týdnů. Ukrojte si kolečko skopového salámu a nechte si chutnat.
Ukrojte si kolečko jeleního salámu, garantujeme vám, že nezůstanete jen u jednoho. Jelení maso je dietní a v kombinaci s poctivým hovězím vznikne salám, který nemá konkurenci. Na výrobu 100 g salámu jsme použili 162 g masa. Vyzkoušejte jelení salám naší značky. Vyrábíme ho v Čechách z prémiového masa podle tradičních receptur.
Chorizo vlnka nebo taky čorizo je tradiční španělská lahůdka vyráběna právě v Podkrkonoší. Hlavními ingrediencemi této pochutiny je mleté vepřové maso, mletá paprika a někteří tam přidávají i česnek.
Sušený Uherský bok má cca 250 g a je bez kosti. Tradičním způsobem ho necháváme vyrábět v Podkrkonoší. Uherský bok má lehce slanou, plnou chuť a příjemnou vůni. Podávat ho můžete během rodinných sešlostí a oslav. Na stole se ale dlouho neohřeje. Pochutnejte si na sušeném masu naší prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA. Vsaďte na českou kvalitu a tradici.
Dopřejte si kolečko dančího salámu, anebo raději dvě. Dančí maso je jemné a má nízký obsah cholesterolu. V kombinaci s výběrovým hovězím vznikne salám, který nemá konkurenci. Na výrobu 100 g salámu jsme použili 162 g masa. Vyzkoušejte dančí salám od naší značky PRAVÁ KLOBÁSA. Pochutnejte si na české kvalitě.
Už jste měli tuto lahodou maďarskou klobásu? Že ne? Ochutnejte a při dalším nákupu budete chtít tuto klobásku mít v košíku taky :) Jedná se o trvanlivý masný výrobek, který není tepelně opracovaný. Gyulai klobásy jsou známé na několika kontinentech, vyráběné jsou už od 19. století. Neustálá modernizace výrobních procesů, přitom stále stejně dobrá chuť. Hlavním cílem společnosti pro 21. století je vyhovět produkty i lidem s potravinovou alergií. Gyulai je uzená klobása s výraznou středně štiplav
Jemná sušená panenka Saint Agaûne je skutečnou specialitou. V každém kousnutí ucítíte plnou chuť kvalitního masa z evropských chovů. Obsahuje nízký podíl tuku, proto se není proč bát o štíhlou linii. S klidem si můžete ukrojit pořádný kus. Panenka je pomalu sušená vzduchem. Na výrobu 120 g této delikatesy byl použit bezmála dvojnásobek vepřového masa. Račte si nabídnout.
Sušená panenka Saint Agaûne je opravdovou specialitou. V každém kousnutí ucítíte plnou chuť kvalitního masa a typickou vůni ušlechtilé plísně. Má proklatě nízký obsah tuku, proto se není proč bát o štíhlou linii. S klidem si můžete ukrojit pořádný kus. Panenka je pomalu sušená vzduchem, na výrobu 200 g této delikatesy byl použit bezmála dvojnásobek vepřového masa z evropských chovů. Pokud máte rádi chuť masa bez příkras, sáhněte po La Fine.
Luxusní sušená panenka Saint Agaûne vám zachutná. V každém kousnutí ucítíte jemnou chuť lahodného a pomalu sušeného masa z evropských chovů. Má 2,5× méně tuku než běžné klobásy, proto si i velké balení vychutnáte bez zpytování svědomí. Na výrobu 320 g této delikatesy byl použit bezmála dvojnásobek prémiového vepřového masa. La Fine jemná panenka pochází z francouzské oblasti Auvergne, kde se vyrábí ty největší delikatesy z vepřového masa již po staletí.
Fuet je skutečná španělská pochoutka - neobvyklá sušená klobása v bílé plísni. Jeho název se překládá z katalánštiny jako „bič“. Pravý fuet je dlouhý, tenký, pružný, lehký a na dotek jako bič.
Pikantní sušená vepřová panenka prémiové kvality vám zachutná. Poctivá, na vzduchu sušená pravá svíčková se skvěle doplňuje s kořením a pálivou paprikou, která ale nepřebíjí chuť masa. Pochutnáte si na ní, i když neholdujete ostrému jídlu. Navíc má 2,5× méně tuku než běžné klobásy, proto si ji můžete dopřát bez obav. Pikantní jemná panenka pochází z francouzské oblasti Auvergne, která je proslulá tradiční výrobou uzenin z vepřového masa. Na výrobu 100 g panenky bylo použito 197 g masa.
Uherský salám PICK je vyráběn v Szegedi již od roku 1869. Salám je stále vyráběn na základě původního receptu, zauzen studeným kouřem z vystárlého bukového dřeva. Pomalý, přirozený proces zrání trvá 90 dní. Jedinečné mikroklima oblasti řeky Tisza vytváří na povrchu bílou plíseň, která dává Uherskému salámu PICK jeho neporovnatelnou chuť a vzhled.