. Na našem e-shopu naleznete nejširší a ucelený sortiment výrobků ARAX.Od teď se už vždy snadno dozvíte o novinkách a zajímavostech.Ať se vám návštěva u nás líbí a přejeme veselé nakupování.Děkujeme za návštěvu! Nákup přes e-shop je možný pouze na území ČR. Maximální hmotnost jedné objednávky je 30 kg (neplatí pro...
Zlaté rozinky jumbo jsou usušené, velmi sladké plody vinné révy. Vynikají bohatým obsahem sacharidů (především fruktózy a glukózy) a proto dodají tělu velmi rychle energii. Perfektně se hodí do pečení sladkých moučníků i do snídaňových müsli směsí.
Zlaté rozinky jumbo jsou usušené, velmi sladké plody vinné révy. Vynikají bohatým obsahem sacharidů (především fruktózy a glukózy) a proto dodají tělu velmi rychle energii. Perfektně se hodí do pečení sladkých moučníků i do snídaňových müsli směsí.
Aby vznikla rýže parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa. Rýže Basmati parboiled má podlouhlé, tenké zrnko lehce nažloutlé barvy.
Kukuřičné lupínky, známé také pod anglickým názvem Corn flakes, jsou tenké, křupavé a skvěle chutnají především v kombinaci s mlékem.
Velmi jemně mletou amarantovou mouku si vyrábíme sami z výběrového, přirozeně bezlepkového amarantu. Vhodná je do nekvašených druhů chleba, pro sladké i slané pečení, na zahušťování polévek a omáček, k obalování masa a ryb.
Oblíbená pufovaná pšeničná zrnka slazená medem, které si zamilujete. Pukance jsou vhodné pro přípravu snídaní i chutných svačin.
Plody ořešáku královského patří mezi nejstarší konzumované potraviny vůbec. Skvělé je, že jsou tyto oříšky nejen chutné, ale i neobyčejně zdravé. Až 70 % ořechu tvoří velmi kvalitní, nutričně cenné a zdraví prospěšné nenasycené tuky, zhruba 18 % kvalitní bílkoviny a 3 % sacharidy.
Adžika jemně pikantní je hotová omáčka z červených paprik, rajčatového protlaku, lilku, slunečnicového oleje, cukru, česneku, soli, pálivé papriky a koření. Chutná perfektně na čerstvém pečivu a dále se hodí k masům, hranolkům a bramborám, do těstovin, rýže i tortill, či jako základ pro omáčky nebo dipy.
Zvláštnost Parboiled rýže spočívá v tom, že se neloupané zrno rýže speciálně upravuje pomocí páry. Obsahuje vlákninu a barva této rýže je díky propařování lehce nažloutlá, po uvaření však zbělá. Velká výhoda je, že se nerozvaří a nelepí se.
Zvláštnost Parboiled rýže spočívá v tom, že se neloupané zrno rýže speciálně upravuje pomocí páry. Obsahuje vlákninu a barva této rýže je díky propařování lehce nažloutlá, po uvaření však zbělá. Velká výhoda je, že se nerozvaří a nelepí se.
Zvláštnost Parboiled rýže spočívá v tom, že se neloupané zrno rýže speciálně upravuje pomocí páry. Obsahuje vlákninu a barva této rýže je díky propařování lehce nažloutlá, po uvaření však zbělá. Velká výhoda je, že se nerozvaří a nelepí se.
Mandle jsou velmi oblíbeným druhem ořechů. Obsahují tuky, ale také další vitamíny a minerály. Lidé nejčastěji konzumují mandle jen tak samotné nebo v kombinaci s čerstvým či sušeným ovocem. Často se používají při pečení cukroví a dezertů. Také je můžete přidat do smoothie nebo si z nich vyrobit domácí ořechové máslo či mandlovou mouku.
Mandle jsou velmi oblíbeným druhem ořechů. Obsahují tuk, ale také další vitamíny a minerály. Mandle jsou skvělým zdrojem antioxidantů, které jsou obvykle uloženy na povrchu ořechu, v jeho hnědé vrstvě – slupce.
Zázvor je původem exotická rostlina pochází z Asie a již po staletí ji známe a hojně využíváme také v Evropě.
Směs zrnin pro drůbež, ptactvo (zrní, zob), lesní divokou zvěř, domácí zvířata (prasata, slepice, hlodavce – myši, potkani) holuby nebo ryby.