Prodej a montáž zařízení pro gastro provozy, projekční činnost gastro technologie, konzultace hygienických norem, vizualizace návrhů ve 3D, výroba a prodej nerezového nábytku, kvalitní profesionální kuchyňské vybavení, servis, náhradní díly
Popis: Manuální – profesionální nářezový stroj špičkové kvality od firmy GRAEF. Součástí stroje je zařízení na broušení nože. Model EURO 2500 Teflon - pro krájení sýrů - se speciální teflonovou úpravou nože. Technické parametry: Druh pohonu: šnekový Uložení stolu: vodorovné Napájení/Příkon: 230V/300W Průměr nože: 250 mm / hladký Maximální řez (v x š): 165 x 230 mm Nastavení síly řezu: 0 - 15 mm Rozměry (š x
Popis: Krouhače zeleniny jsou určeny především ke krájení zeleniny a ovoce různých tvarů s pomocí dvou plnících otvorů a širokého výběru disků (např. plátky 1-14mm , silné/slabé proužky, hranolky, kostky, nebo strouhání), dále ke strouhání sýrů pečiva a ořechů. Krouhač je také možno použít ke krájení některých druhů zachlazených uzenin. BONUS - Včetně sady základních kotoučů Technické parametry: Napájení: 230 V Příkon: 550 W Otáčky disku:
Popis: Model 52002 je vhodný pro krájení chleba, vek a knedlíků. Tento model je velmi výkonný a zejména nenáročný na potřebný prostor. Stroj je vybaven bezpečnostním krytem a bezpečnostní pojistkou. Spouští se tlačítkem a po rozplátkování se automaticky vypne. Součástí stroje je STOP tlačítko. Základní výbava ocelové nože. Technické parametry: Napětí: 230 V Příkon: 0,25 kW Šířka: 600
Popis: Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu a cibuli. Modely s korundovým pokrytím bubnu a dna škrabky. Technické parametry: Napětí: 400 V Příkon: 550 W Rozměry (š x h x v): 700 x 700 x 950 mm Náplň: 12 kg Výkonnost (dle kvality): 200 kg/hod Spotřeba vody:
Popis: Modely s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále jsou vybaveny pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními tlačítky STAR/STOP a časovačem. Uvedené modely jsou určeny pro přípravu menšího množství tuhých těst v pizzerii a dalších gastro provozech. Technické parametry: Model: IR17 IR22 IR33 IR42 IR53 Šířka (mm): 370 420 460 490 550 Hloubka