Pralinka z extra tmavé čokolády s bohatou lísko-oříškovou náplní v mléčné čokoládě posypaná čokoládovými perličkami. Vychutnejte si skutečný kaviár mezi čokoládami.
Bohatá pomerančová náplň z červených sicilských pomerančů v kombinaci s intenzivní chutí hořké čokolády, to je vyjádření italského charakteru v podání Venchi. Dokonalá rovnováha chutí jej činí skutečným majstrštykem od Venchi.
Nejoblíbenější a ikonická pralinka Venchi. Chocoviar ve variantě Créma Cacao spojuje lahodnou mléčnou náplň s extra tmavou skořápkou. Sladká náplň je spojením mléčné čokolády, lískových oříšků a nejkvalitnějšího olivového oleje. Náplň zahaluje vrstva mléčné 47% čokolády a celé dílko završuje posyp z kuliček z mléčné 47% čokolády. Popis nestačí, je třeba ochutnat. Díky velmi intenzivní chuti a nadstandardní velikosti pro pralinku (cca 22 g) často zasytí jeden kousek.Sáček s 9 pralinkami (cca 200 g) na pose
Mléčné lískooříškové, bílá mandlová - tato receptura ze tří vrstev čokolády s jemně mletými oříšky vznikla už v roce 1868. A byla tak dokonalá, že se od té doby nezměnila a zákazníci milánské čokoládovny Venchi ji milují dodnes. Aby taky ne. Věděli jste, že nejlepší lískové oříšky světa pochází z Piemontu? A mandle ze Sicílie?
Vynikající Venchi extra hořký čokoládový krém z kvalitního kakaa a pravým 54% kubánským rumem, bez lepku. Krém je obohacen kvalitním kakaovým máslem a je nabízen v exkluzívní skleněné doźe.Užijte si příjemný kontrast čokoládových a rumových tónů, s aromatickou intenzitou kakaových bobů z Nové Guiney. Kubánský rum je vyšlehán spolu extra hořkou čokoládou a kakaovým máslem do té nejjemnější podoby. Mlsat můžete jen tak, obzvláště doporučujeme v období sychravých zimních večerů se sklenkou něčeho ostřejšího.
Vynikající Venchi extra hořký čokoládový krém z kvalitního kakaa a pravým 54% kubánským rumem, bez lepku. Krém je obohacen kvalitním kakaovým máslem a je nabízen v exkluzívní skleněné doźe.Užijte si příjemný kontrast čokoládových a rumových tónů, s aromatickou intenzitou kakaových bobů z Nové Guiney. Kubánský rum je vyšlehán spolu extra hořkou čokoládou a kakaovým máslem do té nejjemnější podoby. Mlsat můžete jen tak, obzvláště doporučujeme v období sychravých zimních večerů se sklenkou něčeho ostřejšího.