Luxusní bonboniéra s 48 bonbóny 11 druhů. Pralinky z výběrového kakaa a oříšků od tradiční italské čokoládovny. Rozmazlete luxusním dárkem s pravou chutí Itálie.
Pro milovníky lískových oříšků: celá pražená lísková oříšek z Piemontu s chráněným zeměpisným označením (PGI), obalená gianduia čokoládou, s bílou čokoládovou polokorunkou a pastou z piemontských lískových oříšků (PGI).
Pralinka ze tří vrstev – kávové, mascarpone a kakaové se single origin kakaem z Venezuely získala zlatou medaili na pařížském Gourmet Food&Wine Festival 2017. Kdo jiný by měl umět Tiramisu lépe než Italové?
Pralinka z extra tmavé čokolády plněná karamelovým krémem. Srdce plné sladkého karamelu je ukryté ve dvou vrstvách tmavé čokolády (56% a 75%) a posypané perličkami ze 75% čokolády. Báječná hořko-sladká kompozice.Velmi intenzivní chuť a nadstandardní velikost pro pralinku (cca 18 g).
Její pravá síla spočívá v jednoduchosti: schopný vyvolat obklopující pocity květinových a ovocných tónů, 60% je ideální procento kakaa pro vstup do světa hořké čokolády. Objevte ho v čisté verzi blendu, zcela věnované vůni a lahodné chuti kakaa. Doporučuje se ochutnat v kombinaci s kávou, červeným vínem, destiláty, ovocnými fondue a černým čajem.
Její pravá síla spočívá v jednoduchosti: schopná vyvolat obklopující pocity teplé čokolády, extra hořká 75% je správný kompromis mezi intenzitou vysoce kvalitních směsí kakaových bobů Criollo a Forastero, s jemnými a pronikavými tóny, a lehkým nádechem vanilky. Objevte ji v čistém formátu blendu, kde přetrvávání chuti roste během ochutnávky. Doporučuje se ochutnat v kombinaci s destiláty, sladkými víny, likérovými víny, kávou a fermentovaným čajem.
Pralinka pro milovníky zmrzliny Stracciatella! Ale nejen pro ně. Krém z bílé čokolády s kousky kakaových bobů a vanilky zabalený do jemné mléčné čokolády navrch posypaný čokoládovými perličkami. Popis nestačí, je třeba ochutnat. Díky velmi intenzivní chuti a nadstandardní velikosti pro pralinku (cca 20 g) často zasytí jeden kousek.Sáček s 10 pralinkami (cca 200 g) na posezení nejspíše nesníte :-)
70% extra hořká čokoláda s křupavými a jemně praženými lískovými oříšky z Piemontu. Intenzivní hořká čokoláda v kombinaci s jedinečnou chutí lískových oříšků.
Klasická, a přesto neodolatelná, tato 60% hořká čokoláda s celými lískovými oříšky z Piemontu je naprosto lahodná a vyniká díky křupavosti celých oříšků. Exploze chutí a textur!
Tento vysoce kvalitní čokoládový mix pochází z Jižní Ameriky a nabízí intenzivní chuť s bohatými květinovými a ovocnými tóny. S vysokým obsahem kakaa je ideální pro milovníky silné čokolády a skvěle se hodí k doutníkům, kořeněným nápojům, likérům, zrajícím destilátům a dezertním vínům.
1KG pytlík čokoládiček. okolo 300ks v pytlíku. Skvělé jako doplněk ke kávě pro kavárny.Skutečná síla této čokoládky spočívá v jednoduchosti: dokáže vyvolat obklopující pocity květinových a ovocných tónů, 60 % je ideální procento kakaa ve světě hořké čokolády. Objevte ho v čisté směsi, která je zcela věnována sladké vůni a chuti kakaa. Doporučujeme ochutnat v kombinaci s kávou, červeným vínem, destiláty, ovocnými fondue nebo černým čajem.
V této verzi oblíbených pralinek dává jemná náplň se "sicilským krvavým pomerančem" intenzivní a citrusovou sladkost, schopnou vytvořit neodolatelný kontrast se 75% extra hořkou čokoládou ve skořápce, pokrytou 75% čokoládovým posypem Chocoviar. Čokoláda s vítěznou kombinací, která vám ve dvou soustech dodá osvěžující vůně a barvy procházky pod širým nebem podél pobřeží nejkrásnějších italských krajin.Popis nestačí, je třeba ochutnat. Díky velmi intenzivní chuti a nadstandardní velikosti pro pralinku (cca
V této verzi oblíbených pralinek chocoviar je povrch z hořké čokolády, pokrytý posypem Chocoviar 75%, obsahuje explozi lahodného karamelového krému, který se rozpouští v ústech. Jediné, co musíte udělat, je vzdát se. S každým soustem si připomenete sofistikovanou jednoduchost slavného francouzského dezertu. Ideální je pro vášnivé lidi, kteří se řídí svými instinkty a nedokáží odolat tomu nejlepšímu co život nabízí.Popis nestačí, je třeba ochutnat. Díky velmi intenzivní chuti a nadstandardní velikost
Ochutnejte naší 80% extra hořkou čokoládu s karibskými kakaovými boby stařenými v rumových sudech a uzenými kakaovými boby z ceněného terroiru v Pacifiku. Tento výrazný a vytříbený chuťový profil je založen na směsi kakaových bobů, které přinášejí tóny sudového zrání. Některé boby jsou skutečně stařeny v sudech, aby se rozvinuly jemné aroma a jedinečné vlastnosti. Jiné boby pocházejí z ostrova v Indickém oceánu a vyznačují se kouřovými tóny ve svém chuťovém profilu. Na patře čokoláda uvolňuje tó
Bonbón věnovaný milovníkům karamelu. Vrstva hořké čokolády s mandlovou pastou v objetí dvou vrstev krémové bílé čokolády s karamelem. Kombinace karamelové čokolády s klasickým stylem Venchi představuje perfektní rovnováhu mezi inovací a tradicí a vytváří tak skutečně neodolatelnou krémovou chuť!