Mořská řasa Nori je jednou z nejrozšířenějších a nejpopulárnější ze všech mořských řas, která má vynikající chuť. Rychle se upravuje a má mnohostranné využití.
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso...
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně...
Lotos je bahenní rostlina z čeledi lekninovitých, která se díky Buddhismu rozšířila až do Japonska. Původem Indická rostlina roste s listy zdviženými nad vodní hladinou. Poskytuje...
Teriyaki je vyrobená z kvalitní sojové omáčky tamari. Má slanou chuť. Teriyaki zahrnují cukr, ocet a koření. Omáčka může být silnější než ostatní sójové omáčky.
Vyrobeno přírodní fermentací. Delikátní chuť je dána složením. Použití do zeleninové polévky.
> Fermentovaný syrový kořen zázvoru. Má osvěžující, příjemnou chuť. Skvěle se kombinuje s rýží, tempurou nebo rybami a samozřejmě se sushi.
> Kvalitní nádoba na pickles od značky Hi-pet je kromě nerezové pružiny celá vyrobená z odolného plastu. Obsah je 2,2 l. Nádoba se používá k mléčnému kvašení zeleniny, se kterým...
> Pasta z cizrny a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné,...
> Rozmačkaná dužnina švestiček umeboshi. Využívá se jako univerzální ochucovadlo v kuchyni, do rýžových koulí atd. Složení: Bio umeboshi 87%, mořská sůl, bio shizo (Perilla)....
> Ječmenný slad v bio kvalitě můžeme v domácnosti využít jako sladidlo. Je vhodný na pečení nebo do dezertů. Složení: bio ječmenný slad sušenýObsah: 300 gZemě původu:...
Sójová omáčka - výrobek k dochucování nejrůznějších pokrmů, 700ml.
Sójová omáčka - výrobek k dochucování nejrůznějších pokrmů, 300ml.
Originální japonský ocet vyrobený ze švestek umeboshi, 300ml.
Tofu uzené je vyrobené ze sójových bobů, vysráženo pomocí mořské soli NIGARI a vyuzené speciální technologií. Použití k přímé spotřebě, na smažení, dušené, do salátů, pomazánek, krémů, majonéz, na obložené chleby nebo do různých specialit. Co je tofu Bílá kostka ze sóji, která v mnoha lidech vyvolává odpor, protože nemá chuť, ano, nemá, proto je tofu natural určeno jako základí surovina k dalšímu dochucení a přidávání do různých již ochucených pokrmů. Existuje řada variant, které chutnají již po vybalení