Čokoláda se smrkovými výhonky Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe z Dominikánské republiky, které jsme zkombinovali se smrkovými výhonky ručně sbíranými v lesích za Högtorp Gård ve švédském Södermanlandu.
Pro tuto čokoládu jsme použili kakaové boby z Öko Caribe v Dominikánské republice, které jsme zkombinovali s borůvkami (aka evropské borůvky) ručně sbíranými v severních částech Švédska.
**Standout Chocolate Tmavá mléčná čokoláda - Madagascar Sambirano 60% | Čokolandia.cz** Ponořte se do světa výjimečné čokolády s naší tmavou mléčnou čokoládou z Madagaskaru, která je připravena s láskou a precizností. Tato čokoláda se může pyšnit unikátními kakaovými boby pěstovanými v malebném údolí Sambirano na rodinném panství Bertila Åkessona. Filosofie "Bean to Bar" znamená, že kontrolujeme celý proces výroby, od pěstování a sklizně kakaových bobů až po konečnou úpravu čokolády, aby byla zajištěna j
Odrůda kakaových bobů Chuncho použitá pro tuto čokoládu roste v nadmořské výšce 1 200 metrů, což je pro kakao velmi neobvyklé. Speciální podmínky pěstování dodávají čokoládě jedinečnou chuť s tóny tmavého ovoce, květin a borůvek. Single Origin Bean to bar
### Standout Chocolate Single Origin - Madagaskar Sambirano 70% | Čokolandia.cz Objevte výjimečnou čokoládu Standout Chocolate Single Origin, která vás přenese do srdce malebného údolí Sambirano na Madagaskaru. Tato čokoláda je vyrobena z kvalitních kakaových bobů pěstovaných na rodinném panství Bertila Åkessona, které se pyšní tradicí a vášní pro kvalitní kakaové produkty. Každé sousto této čokolády je skutečným zážitkem pro vaše smysly. S obsahem 70 % kakaa nabízí dokonalý balanc mezi intenzivními ka
Zelené kopce v oblasti Idukki v Indii dodávají čokoládě sladkou rozlukovou vůni a bohatou čokoládovou chuť s tóny šťavnatých červených jablek, třešní, rozinek a lískových ořechů Single Origin Bean to bar
Sklizeň z roku 2017 z oblasti Lachuá v Guatemale je opravdu úžasná. Jasná ovocnost s vysokou svíravostí a kyselostí, s tóny tropického džusu, citrusů a černého čaje Single Origin Bean to bar
Použité kakaové boby pochází ze sítě přibližně 1 500 drobných zemědělců. Má hladkou a sladkou čokoládovou chuť s tóny vanilky, černých oliv a pražených ořechů. Single Origin Bean to bar
Kakaové boby rostoucí v oblasti pohoří Maya,které je obklopeno banánovníky a avokádovými stromy. Má tóny ostružiny, rozinek a čokoládového brownies s jemnou máslovou dochutí. Single Origin Bean to bar
Kakaové boby se pěstují v údolí Sambirano na Madagaskaru na rodinném panství Bertila Åkessona. Čokoláda je ovocná a krémová, s tóny karamelu. Bean To Bar