VELVET SPREJ MINI PŘÍRODNÍ RŮŽOVÝ Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, propláchněte trysku spreje teplou vodou. Po použití sprej opět zatuhne. Barva: růžová
VELVET SPREJ MINI PŘÍRODNÍ ČERVENÝ Pomocí tohoto spreje můžete na zamražených dezertech vytvořit sametový efekt. Obsahuje barevné kakaové máslo. Použití: Před použitím sprej nahřejte, tak aby se kakaové máslo stalo tekutým a protřepejte, poté můžete stříkat dezerty. Po aplikaci, propláchněte trysku spreje teplou vodou. Po použití sprej opět zatuhne. Barva: červen&aacut
SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - MUFFIN Forma o rozměru 60x40 cm vhodná k výrovbě dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Průměr dezertu: 40 mm Výška dezertu: 20 mm Objem dezertu: 25 ml Počet kusů na formě: 60 ks
SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - KOLEČKO Forma o rozměru 60x40 cm vhodná k výrobě dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Průměr dezertu: 70 mm Výška dezertu: 35 mm Objem vkladu: 113 ml Počet kusů na formě: 24 ks
SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - KIT CAKE TO GO Sada dvou silikonových forem, plastového vykrajovátka, krabičky a 6 tácků pro přípravu dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct do +230°C a rovněž zamražovat do -60°C. Rozměry forem: 300 x 175 mm Počet kusů na spodní formě: 12 ks Rozměry dezertu: 75x38 mm Výška dezertu: 23 mm Objem dezertu: 40 ml Počet kusů druh&eacu
SILIKONOVÁ FORMA NA VKLADY Forma o rozměru 60x40 cm vhodná k přípravě dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Průměr dezertu: 75 mm Výška: 15 mm Objem: 65 ml Počet kusů na formě: 24 ks
SILIKONOVÁ FORMA NA DEZERTY - BOLLICINE 85 Silikonová forma vhodná k mražení a pečení dezertů. Forma je vyrobena ze 100% platinum silikonu. Ve formě lze péct při 230°C a rovněž zamrazovat do -60°C. Průměr dezertu: 70 mm Výška dezertu: 30 mm Objem dezertu: 85 ml Počet ks na formě: 6 ks
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU VANILKOVÉHO KRÉMU/POLEVY Vysoce kvalitní směs pro přípravu vanilkového krému/polevy. Základní recept: Směs vysypte do mísy a přidejte: Ganache do makronek: 100/110 ml mléka Dekorace cupcakes: 175/190 ml mléka Náplň dortu: 225/240 ml mléka Společně mixujte po dobu 3 minut. Poté směs naplňte do cukrářského sáčku a zdobte
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - ŽLUTÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - ZELENÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - ORANŽOVÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.  
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - MODRÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - FIALOVÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU RAINBOW CAKE - ČERVENÁ Vysoce kvalitní směs pro přípravu rainbow cake. Základní recept: Směs nasypte do mísy a přidejte 90 g vajec. Šlehejte v mixéru na vysokou rychlost přibližně 8-10 minut. Hotovou směs nalijte do formy a pečte při 170 °C v horkovzdušné troubě nebo při 175 °C ve statické troubě přibližně 10-12 minut.  
SMĚS V PRÁŠKU NA VÝROBU PERNÍČKŮ Vysoce kvalitní směs pro přípravu perníčků. Základní recept: Práškovou směs vysypte do mixéru s plochým šlahačem, přidejte 160 g másla (nebo margarínu) a míchejte na nízkou rychlost po dobu 4 minut. Následně změňte rychlost míchání na střední, a míchejte další 2 minuty dokud ned