Ovesná kaše je zřejmě nejznámějším druhem kaše, kterou rádi snídáme. Tato je jednoporcová s oříšky a semínky. Lze přidat oříškové máslo nebo čerstvé ovoce dle chuti.
Ovesná kaše je zřejmě nejznámějším druhem kaše, kterou rádi snídáme. Tato je jednoporcová s medovými pukanci a medem. Lze přidat oříšky nebo čerstvé ovoce dle chuti.
Ovesná kaše je zřejmě nejznámějším druhem kaše, který rádi snídáme. Tato je jednoporcová s kousky jahod. Lze přidat oříšky nebo čerstvé ovoce dle chuti.
Skvělý doplněk pro vaření - připravte snadno polévkové základy, vylepšete omáčky i risotta. Zeleninový bujón bez glutamátů je skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni.
**Kuskus Garam Masala 2*80 g BIO PROBIO** Objevte exotické chutě s naším kuskusem Garam Masala, který vás přenese na dobrodružství do indické kuchyně. Tento produkt od renomované značky PROBIO je vyroben z prvotřídního bio kuskusu a je obohacen o tradiční indické koření Garam Masala, které je směsí aromatických koření jako je kardamom, hřebíček, černý pepř a skořice. Naše balení obsahuje dvě porce po 80 g, což je ideální pro rychlou a zdravou přípravu jídla. Kuskus Garam Masala je nejen snadný na přípra
Rychlovka z české špaldy. Jemně obroušené špaldové zrno se a zeleninou tvoří ten výborně ochucený pokrm, který si připravíte za pár minut z tepla Vašeho domova.
Rychlovka z české špaldy. Jemně obroušené špaldové zrno se sušenými hříbky a zeleninou tvoří ten výborně ochucený pokrm, který si připravíte za pár minut z tepla Vašeho domova.
Jemné a kypré lívance z ječné mouky a ovesných vloček, které obsahují vysoký podíl vlákniny a betaglukanů. Do svého jídelníčku díky nim velmi snadno zařadíte hodnotný pokrm plný skvělých živin.
Špalda je obilovina bohatá na vlákninu, polysacharidy a bílkoviny. Je skvělým zdrojem minerálních látek a živin. Hodí se jako příloha, surovina pro přípravu kaší a mouky nebo vloček.
Cizrna patří k nejlépe stravitelným luštěninám. Je bohatá na komplexní sacharidy, vlákninu a má vysoký obsah rostlinných bílkovin. Zasytí tak na dlouhou dobu. Je prospěšná také díky značnému množství vitamínů a minerálních látek (mangan, zinek, železo, vitamin B).
Červená čočka je skvělým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, proto zasytí a upraví trávení. Obsahuje také vyšší množství železa a vitamínu B6. Červená čočka je oproti ostatním luštěninám výborně stravitelná a mohou ji bez obav konzumovat i těhotné a kojící maminky a děti.
Stejně jako ostatní luštěniny, je hrách vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlániny. Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu.
Pohanka je plodina, která na český stůl patří již od středověku. Je nutričně bohatá, má vysoký obsah vlákniny, bílkovin, vysoký obsah rutinu (flavonoid), obsahuje vitaminy skupiny B a minerální látky. Díky tomu příznivě ovlivňuje naši imunitu a dobře působí i na nervovou a cévní soustavu.
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho bezpečně a odděleně zpracovat.
Extra jemné a křehké ovesné vločky, které se v kaši krásně rozpadnou. Stačí zalít vodou, mlékem nebo rostlinným mlékem. Vločky mají garanci bezlepkovosti a jsou vhodné i pro celiaky.