Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich hvězdným kulinářským týmem přicházejí s kuchařskou novinkou, která již jen svým názvem způsobí velký rozruch na naší gastronomické scéně. Sladké POKLADY české a moravské kuchyně. Touto obsáhlou „sladkou“ publikací doplňují a navazují na Vaňkovu dnes již ikonickou kuchařku Poklady klasické české kuchyně. Knihu, která časem nalezla své místo přibližně ve dvou stovkách tisíc domácností naší země. Sladké POKLADY české a moravské kuchyně jsou
Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přibl
Knižní bestseller Poklady klasické čeké kuchyně doplňuje tato ještě lépe propracovaná a obsáhlejší kuchařská kniha Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Kniha bezpečně zaujme své čelní místo v knihovně každého mi
Autor Pražské kuchařky a celé řady úspěšných kuchařských knih Roman Vaněk navazuje touto novou publikací na knižní bestseller Snadno & Rychle, kterého se jen během prvních dnů od vydání prodalo několik desítek tisíc kusů. Rozšiřuje tím tzv. „Bílou řadu“ svých kuchařek. Ještě lépe zpracovaná kuchařka SNADNO & RYCHLE 2 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a precizně napsanými recepty „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, včetně začátečníků, a především ty
Renomovaný autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk přichází s novou velkou kuchařskou knihou tentokrát s názvem „SNADNO & RYCHLE“. Kuchařka zaujme svou jednoduchostí a perfektně zpracovanými recepty „krok za krokem“ každého milovníka dobrého jídla. Tentokrát zvláště ty, kteří během týdne nemají příliš času stát u sporáku. Kniha obsahuje 111 rychlých rodinných pokrmů pro všední den připravených z běžně dostupných surovin, řazených v devíti kapitolách, s více než dvěma sty barevnými fotografie
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – KUŘE. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 140 barevných fotografií. Téměř 80 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli hraje kuře, je v knize opět zprac
Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. V edici Jednoduše & dokonale tato 3. kniha v pořadí skvěle doplní předchozí kuřecí a zeleninovou kuchařku, které patří mezi nejprodávanější tituly na trhu.Hlavní roli v knize hrají tentokrát vepřové a hovězí maso. Recepty jsou podrobně popsány osvědčeným způsobem „krok za krokem“ tak, aby i zdánlivě „složitý“ pokrm uvařil i absolutn
V edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk druhou kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – ZELENINA A LUŠTĚNINY. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory Pražského kulinářského institutu. Kniha obsahuje více než 120 barevných fotografií. Téměř 90 nových, nápaditých receptů připravených z běžně dostupných surovin, kde hlavní roli tentokrát hrají luštěniny
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl. Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty pro každý den popsanými „krok za krokem“ opět zaujme každého milovníka dobrého jídla, a to včetně začátečníků. Pozor! Sběratelé „Vaňkovy bílé řady kuchařek“ jistě ocení další dechberoucí dobrodružství pana Panáčka a jeho rodiny. 96 stran, 133 špičkových f
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha doplňuje veleúspěšnou řadu kuchařek Jednoduše a dokonale Kuře, Zelenina a Maso, které patří mezi nejprodávanější na trhu. Recepty z běžně dostupných surovin, za rozumnou cenu jsou v knize detailně popsané osvědčeným způsobem „krok za krokem.“ Všechny pokrmy tak zvládne uv
Očekávaná kuchařka roku – Legendy světové kuchyně – zve milovníky jednoduchých receptů s masem i bez masa, kuchaře začátečníky i matadory, domácí i profesionální kulináře, prostě vás, kteří rádi vaříte, na výpravu za nejoblíbenějšími pokrmy světa.Za kvalitou tohoto precizního průvodce domácí kuchyní napříč kontinenty stojí oblíbení autoři kuchařských knih, Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů – lektorů Pražského kulinářského institutu.Kniha nabízí nejen nejlepší recepty
Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým i současným) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor téměř dvouset receptů. Nechybí ani česká pekařská klasika, na které Vaněk spolupracoval s výborným pekařem a lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu ke k