Sušené krůtí maso v balení po pěti. Oblíbený „family pack“, který můžete sníst úplně sami. Krůtí maso je dietní, a tak nemusíte mít strach z ručičky na váze. Maso se rozplývá na jazyku a jeho chuť je výtečná. Sušené prémiové maso zpracováváme na africký biltong způsob. Suší se v temnu 3–6 měsíců a nepotřebuje žádná barviva ani éčka pro to, aby získalo plnou chuť. V balení najdete jen poctivé maso, koření a mořskou sůl.
Sušené hovězí maso z českých chovů pro všechny, kteří hledají kvalitní svačinku bez kompromisů. A rovnou v balení po pěti. Nejoblíbenější biltong si vás získá. Díky pomalé a pečlivé přípravě je sušené hovězí maso křehké, měkké a rozplývá se na jazyku. Namísto koktejlu zbytečných barviv, éček a konzervantů jsme pro výrobu použili „jen“ prémiové české maso, sůl a koření. V jednoduchosti je síla. Nebojte se do ní zakousnout.
Hlídáte si linii? Sáhněte po krůtím sušeném masu, po kterém nemusíte mít výčitky. Krůtí maso je dietní a díky dlouhému procesu sušení je množství tuku ještě nižší. Chilli ladně doplňuje poctivé kousky krůtího masa a dává mu příjemnou pikantní příchuť, která není vtíravá. České maso nejvyšší kvality se nejdřív marinuje v bylinkách a v chilli, v temných komorách se suší po dobu 3 až 6 měsíců a pak putuje na váš stůl.
Sušenému hovězímu masu se špetkou chilli podlehnou i ti, kteří nefandí pálivému jídlu. Chilli bezvadně doplňuje chuť prémiového českého masa a hovězí biltong s ním chutná prostě božsky. Díky pomalé a pečlivé přípravě je sušené hovězí maso křehké a má plnou chuť. Namísto koktejlu zbytečných barviv, éček a konzervantů vás čeká „jen“ prémiové české maso, sůl a koření. V jednoduchosti je síla. Zakousněte se do ní.
Sušené krůtí maso je lahůdka pro opravdové fajnšmekry. Rozplývá se na jazyku a jeho chuť je bez nadsázky výtečná. Maso zpracováváme na biltong způsob. Suší se 3–6 měsíců a nepotřebuje žádná barviva ani éčka pro to, aby si získalo vaši přízeň. Obsahuje jen poctivé maso, koření a mořskou sůl. Nekompromisní svačinka, pochoutka k seriálu na Netflixu i neřest, které se nebudete chtít vzdát. Zakousněte se do českého sušeného masa.
Skopová klobása podle původní receptury „dědy Edy“ jsou tradiční masovou pochoutkou. Originální receptura a postup zpracování dávají klobásám nezapomenutelnou masovou chuť. Na výrobu 100 g klobás jsme použili 162 g poctivého masa. Klobásy jsou zauzené kouřem z bukového dřeva a potom zrají po dobu dvou týdnů. Výsledkem jsou křehké a chutné fermentované klobásy.
Maďarka, dříve Čabajka, získala ocenění Zlatý Ibucob 2000 na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA. Proto rozhodně nezklame ani vás. Na výrobu 100 g klobás jsme použili 162 g poctivého masa. Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a zrají po dobu několika týdnů. Ochutnejte jemně pikantní fermentované Maďarky.
Skopový pršut, který váží cca 250 g, pochází z mladého skopového. Křehké, libové maso má nízké procento tuku, hodí se tak i pro věčné dietáře. Maso se naloží v soli a ve směsi koření a následně dozrává v temných místnostech. Tak získá charakteristickou chuť a vůni. Pochutnejte si na jedinečném skopovém pršutu naší prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA. Vsaďte na českou kvalitu a tradici.
Skopový salám je skutečná delikatesa. Originální receptura, tradiční postup a vysoký podíl masa dávají salámu nezapomenutelnou chuť. Na výrobu 100 g salámu padlo 162 g prémiového masa. Klobásy jsou zauzené studeným kouřem z bukového dřeva a potom zrají po dobu několika týdnů. Ukrojte si kolečko skopového salámu a nechte si chutnat.
Ukrojte si kolečko jeleního salámu, garantujeme vám, že nezůstanete jen u jednoho. Jelení maso je dietní a v kombinaci s poctivým hovězím vznikne salám, který nemá konkurenci. Na výrobu 100 g salámu jsme použili 162 g masa. Vyzkoušejte jelení salám naší značky. Vyrábíme ho v Čechách z prémiového masa podle tradičních receptur.
Chorizo vlnka nebo taky čorizo je tradiční španělská lahůdka vyráběna právě v Podkrkonoší. Hlavními ingrediencemi této pochutiny je mleté vepřové maso, mletá paprika a někteří tam přidávají i česnek.
Sušený Uherský bok má cca 250 g a je bez kosti. Tradičním způsobem ho necháváme vyrábět v Podkrkonoší. Uherský bok má lehce slanou, plnou chuť a příjemnou vůni. Podávat ho můžete během rodinných sešlostí a oslav. Na stole se ale dlouho neohřeje. Pochutnejte si na sušeném masu naší prémiové značky PRAVÁ KLOBÁSA. Vsaďte na českou kvalitu a tradici.
Dopřejte si kolečko dančího salámu, anebo raději dvě. Dančí maso je jemné a má nízký obsah cholesterolu. V kombinaci s výběrovým hovězím vznikne salám, který nemá konkurenci. Na výrobu 100 g salámu jsme použili 162 g masa. Vyzkoušejte dančí salám od naší značky PRAVÁ KLOBÁSA. Pochutnejte si na české kvalitě.
Zakousněte se do dančí fermentované klobásy. Chuť divočiny se vám rozprostře po jazyku a vůně polechtá váš nos. Jemné dančí maso je šťavnaté a v kombinaci s poctivým hovězím vzniknou klobásy, které nemají chybu. Klobásy vyrábíme v Česku a udíme je tradičně, jak se patří. Vyzkoušejte klobásy naší prémiové značky.
PRAVÁ KLOBÁSA by byla málo bez té levé. Když se zakousnete do hovězí klobásy z Podkrkonoší, jen jedna vám stačit nebude. Tak výtečné totiž jsou. Jak klobásy připravujeme? Přírodní střívka naplníme výběrovým hovězím a kořením, klobásy pěkně postaru zaudíme a dáme je fermentovat, pak následuje zrání a sušení. Výsledkem jsou fermentované hovězí klobásy, které jsou svěží a líp se tráví.