PASTRY ČOKOLÁDOVÉ DEKORACE - ZAJÍČEK 9ks Hotové čokololádové dekorace ve tvaru zajíčka. Vyrobeny z hořké a bílé čokolády Vhodné na dekoraci cukrářských a pekařských výrobků. Rozměry: Výška: cca 4,8 cm Šířka: cca 3 cm
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ DEKORACE - MEDVÍDEK SE SRDCEM Hotové čokololádové dekorace ve tvaru medvídka. Vyrobeny z mléčné a bílé čokolády Vhodné na dekoraci cukrářských a pekařských výrobků. Rozměry: Výška: cca 3,7 cm Šířka: cca 2,7 cm
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ HOBLINY S KARAMELOVOU PŘÍCHUTÍ Dekorační hoblinky z bílé čokolády s karamelovou příchutí. Tvar: hoblinky
PASTRY ČOKOLÁDOVÉ DEKORACE - PUSA Hotové čokololádové dekorace ve tvaru pusy. Vyrobeny z bílé čokolády Vhodné na dekoraci cukrářských a pekařských výrobků. Rozměry: Šířka: cca 2 cmlt;/span> Výška: cca 1 cm
PASTRY - PLASTICKÁ ČOKOLÁDA BÍLÁ 500g Plastická čokoláda s vysokým obsahem kvalitní bílé čokolády (60% obsahu). Díky optimální konzistenci je její použití snadné. Výrazná čokoládová chuť. Odolná vůči vlhkosti. Použití: Potahování Výroba dekorací Vyjměte požadované množst
PASTRY SMĚS NA ODPALOVANÉ TĚSTO Sypká směs na přípravu odpalovaného těsta, ze kterého připravíte lahodné eclair, choux či věnečky. Snadná a rychlá příprava. Bez aromat a ztužených tuků. Vhodné i na přípravu Choux qu craquelin - stačí na nastříkáné tvary položit vymražené kolečko z drobenky (viz. recept na choux) a upéct. Základní recept: 500 g Pastry
PASTRY SMĚS NA MUFFINY Směs na jemné a vláčně muffiny. Ke směsi přidáte pouze vodu a rostlinný olej. Muffiny mohou být konzervovány v nepropustných nádobách několik dní. V případě zmražení i více než měsíc. Je možné muffiny zmrazit před pečením, v tomto případě je přímo pečte a nerozmrazujte. Množství 250g je naprosto dostačující na cca 12 muffinů.
PASTRY SMĚS NA ČERNÉ MUFFINY Směs na jemné a vláčné tmavé muffiny. Ke směsi přidáte pouze vodu, vejce a rostlinný olej. Množství 250g je naprosto dostačující na cca 12 muffinů. Recept: Klasický muffin – základní těsto Směs-------------1000 g Voda---------------------300 g Rostlinný olej ---------------600 g Vejce............450g Hněťte všechny suroviny ručním mixerem
PASTRY POLEVA PREMIUM - BÍLÁ Vysoce kvalitní bílá poleva v peckách vhodná pro všechny cukrářské účely. Dlouhotrvající lesklý efekt polevy. Hladká struktura. Bílá barva. Nízký bod tání. Čistý lom polevy. Lze použít přímo bez nutnosti temperování. Nechte opatrně rozpustit při teplotě maximálně 45
PASTRY TRANSFER FÓLIE - OHŇOSTROJ Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla můžete
PASTRY POLEVA PREMIUM - HOŘKÁ Vysoce kvalitní tmavá kakaová poleva v peckách vhodná pro všechny cukrářské účely. Dlouhotrvající lesklý efekt polevy. Hladká struktura. Tmavá barva. Nízký bod tání. Čistý lom polevy. Lze použít přímo bez nutnosti temperování. Tmavá kvalitní poleva. Rozehřejte při max. 45°C. Nel
PASTRY ČOKOLÁDA VELVET - BÍLÁ 500g Nejjemnější bílá belgická čokoláda. Intenzivní chuť čerstvého mléka a smetany. Méně sladká chuť. Univerzální použití čokolády. Čokoláda je ve formě malých bílých peciček. Obsah kakaových součástí: 32% Obsah mléčné sušiny: 22,3%
PASTRY ŠVÝCARSKÁ ČOKOLÁDA MLÉČNÁ Švýcarská mléčná čokoláda Čokoláda má díky švýcarskému mléku perfektně vyváženou chuť, ve které se snoubí krémovitost mléka a bohatá chuť kakaa. Univerzálnost čokolády Vám umožní přípravu širokého spektra dekorac&iacu
PASTRY OCHUCOVACÍ PASTA - VLAŠSKÝ OŘECH 200g Vysoce koncentrovaná ochucovací pasta vlašský ořech, obsahující jejich kousky. Použití: Zmrzlina Krémy Ganache Mousse
PASTRY OCHUCOVACÍ PASTA KÁVA ARABICA Vysoce koncentrovaná ochucující pasta pro výrobu zmrzliny s chutí kávy arabica.