PASTRY CHUNKS - WHITE CHOCOLATE (ČOKOLÁDA K ZAPÉKANÍ) - BÍLÉ Termostabilní kousky bílé čokolády. Kousky čokolády jsou stabilní při pečení. Skvělé pro použití v muffinech, cookie sušenkách nebo v croissantech. Vzhled: malé bílé kousky Velikost kousku: 10x10x5 mm Chuť: bílá čokoláda Použití: Muffiny Cookies Croissanty Dala
PASTRY LÍSKOVÉ OŘECHY Vysoce kvalitní lískové ořechy - pražené celé. Pečlivě vybírané a pražené lískové ořechy. Barva: světle hnědá Velikost: 13 - 15 mm Použití: Cukrářské výrobky Pekařské výrobky
PASTRY LÍSKOVÉ OŘECHY - KOUSKY Vysoce kvalitní kousky lískových ořechů - pražené. Pečlivě vybírané a pražené kalibrované lískové ořechy. Barva: světle hnědá Velikost: 3-4 mm Použití: Cukrářské výrobky Pekařské výrobky
PASTRY CUKRÁŘSKÝ SÁČEK JEDNORÁZOVÝ 40cm Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu. Tloušťka: 80 mikronů Délka: 40 cm Materiál: polyethylen Barva: čirá Použití: zdobení plnění
PASTRY CUKRÁŘSKÝ SÁČEK JEDNORÁZOVÝ 55cm Jednorázové čiré cukrářské sáčky vyrobené z polyethylenu. Tloušťka: 80 mikronů Délka: 55 cm Materiál: polyethylen Barva: čirá lt;span style= font-family:Trebuchet MS,Helvetica,sans-serif >Použití: zdobení plnění
PASTRY KAKAOVÉ MÁSLO V PECKÁCH (100 g) Přírodní 100% čisté kakaové máslo. Kakaové máslo je přírodní rostlinný tuk nažloutlé barvy. Vyrábí se lisováním pražených kakaových bobů. Přináší také nový způsob temperování čokolády a zahušťování krémů. Můžete jej použít také
PASTRY TRANSFER FÓLIE - ŽLUTÉ NOTY Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla může
PASTRY TRANSFER FÓLIE - MATELASSÉ Transfer fólie je fólie potištěná kakaovým máslem se vzorem. Vzor na transfer fólii jednodušše přenesete na čokoládu. Transfer fólie Vám dávají možnost nových a neotřelých designů pro Vaše cukrářské výrobky. Funguje se všemi druhy čokolády. Pomocí kakaového másla
PASTRY ZMRZLINOVÝ ZÁKLAD NEUTRAL FIX Zmrzlinová neutrální báze pro výrobu ovocné i mléčné zmrzliny. Neutrální báze se zahušťujícím a stabilizačním efektem. Použití: Báze Voda Použití 5 g 1 l Za studena/Za tepla
PASTRY BEZLEPKOVÁ SMĚS NA RED VELVET Vysoce kvalitní směs pro přípravu bezlepkového Red Velvet. Směs na bázi rýžové mouky. Směs smícháte s máslem (či olejem) a vejci. Množství 250g je naprosto dostačující na formu o průměru 24cm a výšce 5 cm. Návod k přípravě: Předehřejte troubu na 160°C. Do misky nasypte 1 kg směsi, přidejte 350 g změklého m&a
PASTRY MANDLOVÁ MOUKA - IDEÁLNÍ NA MAKRONKY Vysoce kvalitní jemná mandlová moučka používaná profeionály po celém světě. Moučka je umleta z loupaných a blanšírovaných mandlí. Moučka má jemnou sladkou chuť. Použití: Mandlová moučka je ideální pro výrobu makronek nebo marcipánu.
PASTRY DRCENÉ KAKAOVÉ BOBY Drcené kakaové boby vhodné pro použití v cukrářské výrobě nebo k přímé konzumaci Ideální na dekorace dezertů.
PASTRY NÁPLŇ S KŘUPINKAMI PISTÁCIE 250g Vysoce kvalitní roztíratelný krém na bázi bílé čokolády s křupinkami a příchutí pistácie. Vysoká kvalita výrobku a jedinečná kombinace surovin zaručuje stále stejnou chuť výrobku. Výrobek je připraven k použití. Hmotnost: 250 g Použití: K přímé konzumaci (na palačinky, vafle, l&iac
PASTRY KAKAO PREMIUM 20/22 500g Vysoce kvalitní prémiové kakao s intenzivní čokoládovou chutí Obsahuje 20 - 22 % kakaového másla. Jemnost: 98,8 % Vyjímečné kakao svou tmavou barvou, jemnou strukturou a výrazným čokoládovým aroma Ideální na všestranné použití Použití: Pekařské výrobky Cukrářské výrobky Př&iacu
PASTRY FOLIE NA ČOKOLÁDU ELASTICKÁ Fólie na čokoládu pro tvorbu čokoládových dekorací. Rozměry: 60x40 cm Tloušťka: 120 micron Barva: průhledná