Složení: rýže Zhotovení kaše: V 1 litru mléka promícháme 6 polévkových lžic krupičky, 2-4 lžičky cukru a špetku soli. Za stálého míchání přivedeme do varu a povaříme asi 3 minuty.
Použití do moučníků a pekařských výrobků. Má vysokou schopnost vázat vodu, snižuje úbytek objemu váhy při tepelném zpracování mletého masa a moučníků. Složení: brambory.
Složení: bramborový škrob, kukuřičná mouka, glukózový sirup, hydrogen.palmový tuk, cukr, emulgátor E 472, lecitin sojový.
Složení: sušená bramborová kaše, bramborový škrob, sůl s jodem.
Složení: mouka kukuřičná, rýžová, škrob bramborový, droždí, glukózový sirup, kokosový tuk, bramborová vláknina, emulgátor E 472, sůl.
Složení: mouka kukuřičná, sojová, cukr, glukózový sirup, žloutky, kakao, kypřidla E 450, E 500, emulgátor lecitin sojový, guarová guma, stabilizátor E 471, koření směs.
Složení: bramborový škrob, cukr, kypřící prášek (E450, E 500, kukuřičný škrob).
Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr, kmín.
UNIMIX suchá směs bez lepku. Složení: kukuřičný škrob, bramborový škrob, modifikovaný kukuřičný škrob, rýžová mouka, cukr.