Křupky z kukuřice v jogurtu, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Složení: extrudovaná kukuř. krupice, jogurtová poleva- 20% ( cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt - 1,6%, emulgátor - sojový lecitin, regulátor kyselosti - kyselina citronová, aroma, jedlá sůl.Alergeny: vyznačeny tučně, obsahuje mléko a sójuVživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 2 079,40 kJ / 497,46 kcal, tuky 23,09 g z toho nasycené mastné kyseli
Křupky z kukuřice v jogurtu s kakaem, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromatSložení: extrudovaná kukuřičná krupice, jogurtová poleva 20% (cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt 1,6%, emulgátior: sójový lecitin, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma, jedlá sůl), tmavá poleva 20% (fruktóza, ztužený palmový tuk, kakaový prášek odtučněný 20%, emulgátor: sójový lecitin, E 4765, aroma).Alergeny: vyznačeny tučně, obsahu
Křupky z kukuřice v karobu sypané kokosem, kuličky. Nadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Karob (svatojánský chléb) je vynikající, chutnou alternativou kakaa. Pochází ze stromu, který roste hlavně na Středním východě, kde se pěstuje už nejméně 4 000 let. Karob obsahuje 8% bílkovin, velký díl přirozeného cukru (asi 46%), vitamíny skupiny B, minerály - vápník, hořčík, draslík, a stopové prvky - železo, mangan, chrom, měď. Porovnáme-li jej s kakaem, má třikrát vyšší obsah vápn
Křupky z kukuřice v jahodovém jogurtu, kuličky. Křupky tvaru kuliček z kukuřice se sušeným jogurtem a mrazem sušenými jahodamiNadýchaná a chutná snídaně či svačinka bez lepku a bez umělých aromat.Složení: extrudovaná kukuřičná krupice, jogurtová poleva - 20%( cukr, ztužený palmový tuk, sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt - 1,6%, emulgátor - sojový lecitin, regulátor kyselosti - kyselina citronová, aroma, jedlá sůl), sušený jahodový prášek - 20%.Alergeny: vyznačeny tučně, obsahuje mlék
Olej z ostropestřce mariánského lisovaný za studena. Ostropestřec obecně obsahuje vitamin E a veškeré vitamíny a minerály. Lisování za studena zaručuje zachování přirozeně se vyskytujících vitamínů a minerálních látek.Složení: Jedlý olej z plodů ostropestřce mariánskéhoAlergeny: bez alergenůVýživové údaje na 100 g: energetická hodnota: 3 696 kJ / 899 kcal; tuky: 100 g; nasycené mastné kyseliny: 15,58 g; sacharidy: 0,10 g; cukry: 0,10 g; bílkoviny: 0,10 g; sůl: 0,01 g.Návod k přípravě: K přímé spotřebě. Do
Omáčka z mírně praženého loupaného semínka má řidší konzistenci než většina tahini, proto se snadno vmíchá do pokrmů. Neobsahuje cholesterol, je bez cukru, konzervantů i aromat. Je vyrobena podle klasické receptury, pouze ze sezamového semínka, což ji dělá vyjímečným českým výrobkem.Vhodné pro diabetiky, ale i pro všechny, kteří chtějí konzumovat potraviny bez přidaného rafinovaného cukru a bez chemie.Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k odděle
Zázvor kousky bez přidaného cukru, bez fruktózy a bez siřidla. Štiplavý a pikantní zázvor, je nejprve nakrájený na kousky a poté je sušený. Pochoutka kdykoli během celého dne, zejména pak v chladném a zimním období.Složení : zázvor sušený 100%Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota: 1467 kJ / 350 kcal; tuky: 0 g; nasycené mastné kyseliny: 0 g; sacharidy: 85 g; cukry: 62 g; bílkoviny: 0 g; sůl: 0,035 g.Návod k přípravě: K přímé spotřebě.Skladování: Skladujte při teplotách do 20°C, relativní vlhkosti v
Čistý máselný tuk české výroby z kvalitního českého másla. Nejedná se jen o módní produkt, který je nyní propagován téměř ve všech pořadech o vaření, ale o produkt vyzkoušený tisíciletími. Je vyroben podle starodávné Ayurvédské receptury.Ghí má slabě nasládlou jemně oříškovou chuť, která dodá pokrmům intenzivní chuť i vůni. Ghí je mnohem trvanlivější než máslo a není třeba ho skladovat v lednici. Jeho kouřový bod kolem 250°C a je tedy vhodné pro teplou i studenou kuchyni. Ghí je vhodné i pro osoby trpící
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých mandlí z USA. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, müslii, pudinků, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, do smoothie a veganských koktejlů.Mandle pro výrobu této mouky, jsou šetrně loupané za použití horké páry a poté najemno namleté.Složení: 100 % jádra mandlí - mandlová mouka jemně mletáAlergeny: mandleVýživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2470 kJ / 590 kcal, Tuky 53,00 g z toho nasycené
Vanilkový cukr s fruktózou s pravou bourbon vanilkou vhodný pro diabetiky na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst, můžete ho přidat do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů, vhodný je i na posypání koláčů, palačinek nebo kaší.Tento vanilkový cukr je alternativou běžného rafinovaného cukru, který je nahrazen fruktózou. Obsahuje 2% rozdrcených pravých vanilkových lusků.Sladivost je ekvivalentní 100 g řepného cukru.Složení: fruktoza 98%, aroma, bourbon vanilkový prášek 2%Alergeny: Výro
Tapiokový škrob jemně mletý, přirozeně bezlepkový a s neutrální chutí, což je velká výhoda oproti ostatním škrobům, které mění chuť pokrmů. Má nízkou želatinizační teplotu, vysokou kypřící schopnost, stabilitu při mražení, váže molekuly tuků a je čirý (průhledný), což je důležité pro vzhled jídel.Surovina z níž se tapiokový škrob vyrábí se nazývá maniok (kasava / yuca / tapioka). Jedná se o tropickou škrobnatou plodinu původem z Amazonie, jejíž hlíza je podobná velké sladké bramboře. Důležité je zmínit, ž
Slzovka je prastará obilovina vhodná do kaší, polévek, ale i jako příloha v kombinaci s rýží či bulgurem. Slzovka obecná je jednou z nejdéle pěstovaných a tudíž prastarých obilovin na světě. Je přirozeně bezlepková, používá se do zmíněných kaší, do polévek podobně jako kroupy, ale také do čajů.Slzovka podobná ječmenu, proto se obvykle nazývá „perličkový ječmen“ nebo také „Jóbovy slzy“. Jde o semena divoké trávy. Semena obsahují přes 10 % vody, 52 % škrobu, přibližně 18 % bílkovin a 7 % tuku.Amarant můžeme
Tato mandlová mouka je vyrobena ze sladkých mandlí z USA. Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, müslii, pudinků, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, do smoothie a veganských koktejlů.Mandle pro výrobu této mouky, jsou šetrně loupané za použití horké páry a poté najemno namleté.Složení: 100 % jádra mandlí - mandlová mouka jemně mletáAlergeny: mandleVýživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 2470 kJ / 590 kcal, Tuky 53,00 g z toho nasycené
Pečlivě lyofilizované - mrazem sušené plátky jahod, kterými můžete obohatit müsli a jiné snídaňové směsi, přidávat do kaší, samotné jako pamlsek, můžete je obalit v čokoládě a zdobit jimi dezerty, moučníky a použít je do spousty sladkých cukrářských výtvorů.Lyofilizované - mrazem sušené ovoce a jiné plody, jsou žádanou pochutinou, především pro zachování maximálního množství prospěšných látek, přirozené chutě, vůně. Sušení mrazem také zachová maximum barvy a nezmění tvar daného ovoce tak výrazně, jako kla
Pečlivě lyofilizované - mrazem sušené ostružiny celé, kterými můžete obohatit müsli a jiné snídaňové směsi, přidávat do kaší, samotné jako pamlsek, můžete je obalit v čokoládě a zdobit jimi dezerty, moučníky a použít je do spousty sladkých cukrářských výtvorů.Lyofilizované - mrazem sušené ovoce a jiné plody, jsou žádanou pochutinou, především pro zachování maximálního množství prospěšných látek, přirozené chutě, vůně. Sušení mrazem také zachová maximum barvy a nezmění tvar daného ovoce tak výrazně, jako k