Sladidlo erythritol,sladidlo steviol-glykosidy 20%,regulátory kyselosti:citronan monosodný a hydrogen uhličitan sodný,tabletovací přísady:Mikrokrystalická celuloza,stearan hořečnatý.
Nazývá se též nápoj Inků. Červené Lapacho je vnitřní kůra jihoamerického stromu Lapacho.Lapacho je silný antioxidant a podporuje obranyschopnost organizmu. Přispíva k relaxaci, duševní a fyzické pohodě.
Sladidlo nové generace vyrobenéunikátní patentovanou metodou z kořene čekanky. Pokrmy připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem.Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Goldenberry (neboli plody Mochyně Peruánské) patří mezi superpotraviny, které jsou zdrojem jedinečných nutričních hodnot, minerálů, stopových prvků a především vitamínů A, C. Patří mezi přírodní antioxidanty.
Yacon - andská rostlina známá po tisíceletí, pěstovaná pro chutné bulvy i době říše Inků. Kořen Yaconu připomíná brambory. Je sladký, křehký, šťavnatý. Obsahuje cca 20 cenných aminokyselin, vlákninu, draslík, vápník, hořčík, železo a fosfor, karoten, vitamíny A, B1, B2, C a enzymy. Yacon je zdrojem fruktooligosacharidů (FOS), které dávají bulvám sladkou chuť. FOS jsou složité cukry, které nejsou metabolizovány v lidském trávicím traktu a jejich konzumace nezvyšuje hladinu glukózy. Yacon je považován za p
Javorový sirup obsahuje mnoho složek, které působí velmi pozitivně na lidské zdraví. U tohoto sladidla jde konkrétně o minerální látky (např. zinek, železo, draslík, mangan, vápník či fosfor), vitamín B, B2 (riboflavin) či D a velkou spoustu aminokyselin. Působí kladně na imunitu, produkci hormonů nebo kardiovaskulární systém a navíc chrání cévy před LDL cholesterolem. Nesmíme ovšem vynechat ani jeho výrazné protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Proto je koneckonců doporučován při onemocnění cukrov
Javorový sirup obsahuje mnoho složek, které působí velmi pozitivně na lidské zdraví. U tohoto sladidla jde konkrétně o minerální látky (např. zinek, železo, draslík, mangan, vápník či fosfor), vitamín B, B2 (riboflavin) či D a velkou spoustu aminokyselin. Působí kladně na imunitu, produkci hormonů nebo kardiovaskulární systém a navíc chrání cévy před LDL cholesterolem. Nesmíme ovšem vynechat ani jeho výrazné protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Proto je koneckonců doporučován při onemocnění cukrov
Erythritol je stolní sladidlo s polyolem - alkoholovým cukrem. Polyol se běžně vyskytuje v různých druzích ovoce a fermentovaných potravinách. Erythritol má 60 - 70% sladivost sacharózy, ale na rozdíl od ní v těle nemetabolizuje a má nízký obsah kalorií.Sladidlo je vhodné ke slazení teplých i studených nápojů, při pečení, do cukrovinek a dalších pochutin.
Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu.Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.
Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu.Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.
Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu.Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.
ovocný cukr (fruktóza), šťáva z bezu černého 11%, ostružinová šťáva 11%, trnková šťáva 7%, borůvková šťáva 6% (z koncentrátu), voda, kyselina citronová, přírodní aroma.
Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu.Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.
Sirup vznikl vyváženou kombinací jednoduchého ovocného cukru, sladidel z rostliny Stévie sladké (steviol glykosidy), ovocné báze a aroma. Má lahodnou sladkou chuť, vysokou sladivost v malém množství a je dobře a rychle rozpustný. Nezvyšuje hladinu krevního cukru. Neobsahuje řepný cukr a má velmi nízkou kalorickou hodnotu.Vhodné pro děti a kojící matky i při redukci váhy.
fruktóza, pitná voda, bylinný výtažek ze zázvoru lékařského, extrakt z ibišku súdánského, kyselina askorbová-vitamín C,kyselina citronová a jablečná, sorban draselný