Mandlová mouka je jedna z nejoblíbenějších surovin bezlepkového pečení.
Tapiokový, neboli maniokový škrob je přirozeně bezlepkový, chuťově neutrální škrob.
Ovesné vločky s klíčky představují kombinaci všech důležitých látek a živin, které oves nabízí.
Ovesné vločky s klíčky představují kombinaci všech důležitých látek a živin, které oves nabízí.
Má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil.
Slzovka obecná je často využívanou plodinou zejména v Číně, kde je neodmyslitelnou součástí tradiční čínské medicíny.
Bulgur se získává z tvrdých odrůd pšenice, kdy se její zrna namáčí, uvaří a po vysušení podrtí na menší kousky.
Jablečná vláknina úspěšně čistí střeva, čímž podporuje náš imunitní systém.
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně bezlepkové.
Lupinová mouka je bezlepková a proto vhodná pro výživu celiaků.
Přirozeně bezlepková pohanka je zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny.
Lněný olej je nejbohatším přírodním zdrojem Omega 3 a 6 mastných kyselin.
čistě přírodní zázvorové bonbóny té nejvyšší kvality
Vedle dostatečného přirozeného pohybu myslete proto i na výživu pro své klouby, vazy, šlachy, vlasy i pokožku.
Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak. Celozrnná mouka krásně voní i dobře chutná.