p Čekanková kávovina, vhodná pro bezlepkovou dietu. Chuťově je výborná, zdravá a neobsahuje kofein. /p p Obsahuje instantní granulovanou čekanku - rozpustný cikorkový extrakt. Má pozitivní vliv na organismus. /p p strong Dávkování: /strong 2 kávové lžičky zalijte v šálku horkou vodou nebo mlékem a zamíchejte. /p p strong Složení: /strong čekankový kořen 100% /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava. Tato firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou die
p strong Složení: /strong pohankové vločky, strong sojové /strong vločky, jahelné a rýžové křupinky, neztužený kokosový tuk, rýžový sirup, fruktóza, slunečnice, strong mandle plátky /strong - 10%. /p p span style= font-weight: 400; strong Výrobce: /strong Natural Jihlava. Tato firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /span /p
p strong Složení: /strong extrudovaná kukuřičná krupice /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, span style= font-weight: 400; firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /span /p
p strong Složení: /strong kukuřičná mouka, pitná voda /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /p
p strong Složení: /strong ovesné vločky, ječné kroupy /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /p
p Kukuřičný škrob je odtučněná a velmi rafinovaná kukuřičná mouka. Jedná se o komplexní sacharid získaný ze zrna kukuřice. Nutriční hodnotu nemá vysokou a pro svou schopnost zahušťovat se používá do omáček, moučníků, přesnídávek, k přípravě pudingu a jiných potravin. /p p strong Složení: /strong kukuřičný škrob /p p span style= font-weight: 400; strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /span /p
p Tapiokovou mouku lze nahradit u nás běžně užívanou pšeničnou mouku, což ocení zejména lidé trpící celiakií. /p p Mouka se hodí jako adekvátní náhrada pro výrobu pečiva v bezlepkové dietě. Navíc pečivo z maniokové mouky vydrží až o tři dny déle, je velmi jemná, vláčnější a méně se drolí. Používá se pro přípravu sladkých i slaných těst, k zahušťování omáček a jiných pokrmů, může rovněž nahradit vaječný bílek při přípravě bábovek, sekaných či bramborových placek. Maso či ryby posypané maniokovým škrobem
p Celozrnné bezvaječné těstoviny z prastaré obiloviny špaldy, která se vyznačuje jemnou oříškovou chutí. Tyto těstoviny jsou skvělou alternativou běžných pšeničných těstovin. /p p Špalda je hlavní surovinou této zdravější verze těstovin. Je to po staletí nešlechtěná odrůda pšenice, která si díky svému tradičnímu složení ponechala všechny prospěšné a výživné látky. Proto je přímo ideální zařadit ji v jakékoliv formě do Vašeho jídelníčku! Těstoviny jsou univerzální ingrediencí, kterou si můžete dopřát v
p strong Složení: /strong instantní jáhlová kaše (100%) /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, span style= font-weight: 400; firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /span /p
p strong Složení: /strong kukuřičná mouka, pitná voda /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /p
p strong Složení: /strong kukuřičná mouka, pitná voda /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava, firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /p
p strong Složení: span style= font-weight: 400; strong sojové /strong , jahelné, rýžové a pohankové vločky, neztužený kokosový tuk, rýžový sirup, fruktóza, slunečnice, brusinky - 10%. /span /strong /p p strong Výrobce: /strong Natural Jihlava. Tato firma se specializuje na racionální výživu, makrobiotiku, bezlepkovou dietu, dietní výrobky a další. /p
p Špaldová krupice se výborně hodí na zahušťování polévek, krupicovou kaši, na knedlíky, halušky, noky nebo nákyp. /p p Krupice je nahrubo umleté zrno obilí. Mezi krupicí a moukou je rozdíl pouze v hrubosti mletí. Hrubá mouka je o něco jemněji namletá krupice. /p p Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy. /p p
p Celozrnné bezvaječné těstoviny z prastaré obiloviny špaldy, která se vyznačuje jemnou oříškovou chutí. Tyto těstoviny jsou skvělou alternativou běžných pšeničných těstovin. /p p Špalda je hlavní surovinou této zdravější verze těstovin. Je to po staletí nešlechtěná odrůda pšenice, která si díky svému tradičnímu složení ponechala všechny prospěšné a výživné látky. Proto je přímo ideální zařadit ji v jakékoliv formě do Vašeho jídelníčku! Těstoviny jsou univerzální ingrediencí, kterou si můžete dopřát v m