Ovesné jablečné sušenky s rýžovým sirupem. Složení: ovesné vločky s klíčky, sojová mouka, brusinky, rýžový sirup, kokosový tuk.
Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí Na co ji můžete použít? TIP: BZL BÁBOVKA Potřebné suroviny: 10 vrchovatých lžic mandlové mouky 80 ml mléka 70 ml oleje 1 vejce kapka vanilkového extraktu Cosbionat 1/2 balení prášku do pečiva Amylon 1 lžíce kakaa stévie či jiné sladidlo dle chuti Příprava: Všechny suroviny kromě kakaa smícháme a vytvoříme hladké těsto. Pečící formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Část těsta nalijeme do formy a do zbytku dáme lžíci kakaa a promícháme. Nalijeme na
Složení: 100% mletá mouka z loupaných mandlí TIP: BZL BÁBOVKA Potřebné suroviny: 10 vrchovatých lžic mandlové mouky 80 ml mléka 70 ml oleje 1 vejce kapka vanilkového extraktu Cosbionat 1/2 balení prášku do pečiva Amylon 1 lžíce kakaa stévie či jiné sladidlo dle chuti Příprava: Všechny suroviny kromě kakaa smícháme a vytvoříme hladké těsto. Pečící formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Část těsta nalijeme do formy a do zbytku dáme lžíci kakaa a promícháme. Nalijeme na světlé těsto. Vložíme do
Přírodní cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny. Neprochází procesem rafinace, takže není očištěn o látky jako je vápník, hořčík, fosfor, železo, draslík, zinek, enzymy a vitamíny skupiny B. Představuje zdravější a chutnější náhradu bílého řepného cukru. Tento typ cukru je sypký krystal a má tmavě hnědou barvu, příjemnou nevtíravou chuť a medovou vůni. Díky výraznější zbytkové melase zvýrazňuje původní chuť pokrmů. Použití: vhodné použití ve všech případech, ve který se používá běžný řepný rafinovaný
Výborné sušenky s chutí a vůní skořice. Neobsahují vejce a mléko, jsou slazené rýžovým sirupem a jsou přirozeně bezlepkové. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, rýžová mouka, zahušťovadlo - guarová guma, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, rýžový sirup - 8%, fruktóza, aroma, skořice - 2%, emulgátor - slunečnicový lecitin Balení 150 g.
Přirozeně bezlepkové pohankové sušenky jahodové s rýžovým sirupem, bez vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, zahušťovadlo - guarová guma, pohankové vločky - 10%, fruktóza, rýžový sirup - 15%, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, jahody kostky - 10% (jahodové pyré, glukózový sirup, cukr, slunečnicový olej, pektin), emulgátor - slunečnicový lecitin
Třtinová melasa je cenný vedlejší produkt výroby třtinového cukru. Obsahuje všechny biologicky účinné látky z původní rostliny - cukrové třtiny. Jedná se o harmonizovanou soustavu životně nezbytných stopových prvků a organických látek, kterých se nám současným způsobem stravování většinou nedostává.Látky jsou v přirozené přírodní formě, což umožňuje jejich snadné vstřebávání. Třtinová melasa je pro své vlastnosti nazývána Černým zázrakem . Melasa je vhodná pro: DĚTI A MLÁDEŽ pro zdravý vývoj, růst a k
Složení: pohankové vločky, sojové vločky, jáhelné a rýžové křupinky, neztužený kokosový tuk, rýžový sirup, fruktóza, slunečnice, mandle plátky 10%
Produkt ekologického zemědělství, neobsahuje geneticky modifikované organismy (GMO free). Nutriční hodnoty ve 100g výrobku: energetická hodnota 3800kJ (900kcal) bílkoviny 0g sacharidy 0g tuky 100g (nenasycená monoenová mastná kyselina 42g, nenasycená polyenová mastná kyselina 44g, nasycená mastná kyselina 14g) vláknina 0g sodík 0g Využití v kuchyni:Všechny panenské oleje jsou přírodními produkty. Používají se především k pokapání hotových jídel, vmíchání – dochucení hotových jídel a salátů, nebo
datlová pasta Datlová pasta slouží jako skvělé přírodní sladidlo bez přidaného cukru a konzervačních látek, které by již nemělo chybět v žádné kuchyni. Ovocný cukr dodává tělu rychlou energii a zároveň je to velmi lehce a rychle stravitelná část potravy s vysokým obsahem vláknin, vitamínů a minerálů. Díky své sladké chuti a pojivé schopnosti se hodí k přípravě nepečených sladkostí či marmelád. Co s datlovou pastou dělám já? Kus datlové pasty si dám do mísy, přidám trochu kakaa a kokosu a umačkám malé
Složení: chlorid sodný 74%, chlorid draselný 24,7%, uhličitan hořečnaty, jodid draselný
Složení: Sezamové semínko, glukozový sirup, cukr, ztužený tuk palmový, kakaový prášek, extrakt z kořene mydlice lékařské, aroma Nutriční hodnoty ve 100g: Energetická hodnota 2289 kJ / 547 kcal Tuky 36 g z toho nasycené mastné kyseliny 8 g Sacharidy 41 g z toho cukry 31 g Bílkoviny 13 g Sůl 0,06 g
Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, ztužený tuk palmový, extrakt z kořene mydlice lékařské, aroma Nutriční hodnoty ve 100g: Energetická hodnota 2315,72 kJ / 554 kcal Tuky 35 g z toho nasycené mastné kyseliny 8 g Sacharidy 43 g z toho cukry 32 g Bílkoviny 12 g
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3 lžičky (17 g) prášku.
Složení: guarová guma. POužití všude tam, kde chceme, aby těsto lépe drželo - vhodné pro bezlepkové pečení!