Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, pistácie.
Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, ořechy.
Výborné sladké sušenky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují: pšeničná celozrnná mouka BIO, kukuřičný sirup 8%, lupinová mouka, zázvor mletý 2%, palmový tuk, lecitin.
Grahamky jsou celozrnné sušenky bez vajec, mléka a bez rafinovaného cukru. Slazené jsou pouze rýžovým sirupem. Kalorická hodnota ve 100g: Energie 2200kJ, Bílkoviny: 7,22g, Sacharidy: 61,7g, Tuky: 27,8g Složení: celozrnná mouka pšeničná - 80%, lupinová mouka, neztužený kokosový olej, rýžový sirup - 8%, kukuřičný škrob, skořice, emulgátor - lecitin slunečnicový.
Sladké sušenky s podílem amarantové mouky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují pšeničnou celozrnnou mouku, amarantovou mouku, kukuřičný škrob, sojovou mouku, lecitin, kokosový tuk, rýžovy sirup a vanilku.
Bez cukru, vajec a mléka. Složení: Celozrnná špaldová mouka 60%, lupinová mouka, kukuřičný sirup, javorový sirup 10%, kokosový tuk, lecitin
Přirozeně bezlepkové pohankové sušenky se skořicí s javorovým sirupem, bez vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová guma, pohankové vločky -10%, datlový sirup, fruktóza, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, skořice - 10%, emulgátor - slunečnicový lecitin
Bez lepku, vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová mouka, rýžový sirup - 8%, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, kousky lesního ovoce (malino-jahodovo-borůvkové pyré, glukózový sirup, cukr, slunečnicový olej, pektin), jahelná mouka - 10%, rýžová mouka, emulgátor - lecitin slunečnicový
Složení: sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, kakaový prášek
Přirozeně bezlepkové Složení: kukuřičná mouka, voda
Složení:ztužený a neztužený palmový tuk, krystalická fruktóza, karobový prášek, lecitin, vanilka
Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3 lžičky (17 g) prášku.
Sezamový krém (pomazánka) - rostlinná nutela . Sezamela je oslazená pasta tahini. Složení: sezamová omáčka, rýžový sirup.
Ovesné jablečné sušenky s rýžovým sirupem. Složení: ovesné vločky s klíčky, sojová mouka, sušená jablka, skořice, rýžový sirup, kokosový tuk.
Složení: žitná mouka BIO, startovací kultura Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba. Návod k použití: 1kg žitné celozrnné mouky, 6-10 lžic přírodního kvásku, semínka a kmín smícháme do tuhého těsta. Dle potřeby přidáme vodu nebo mouku. Necháme kynout celou noc ve stabilní teplotě (kolem 20°C). Po vykynutí pečeme ve vymazané formě prvních 10 min na 220°C, poté při teplotě 170°C dopékáme asi 30 minut. (Těsto vykyne mnohem méně, než těsto kvasnicové). Do trouby během pečení přidejte pekáček