Natural Jihlava (ČR)

Chalva pistáciová, Natural Jihlava, 200g

Chalva pistáciová, Natural Jihlava, 200g

Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, pistácie.

koupit
Chalva ořechová, Natural Jihlava, 200g

Chalva ořechová, Natural Jihlava, 200g

Složení: Sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, ořechy.

koupit
Zázvorky bez cukru a vajec, Natural Jihlava, 140g

Zázvorky bez cukru a vajec, Natural Jihlava, 140g

Výborné sladké sušenky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují: pšeničná celozrnná mouka BIO, kukuřičný sirup 8%, lupinová mouka, zázvor mletý 2%, palmový tuk, lecitin.  

koupit
Grahamky bez cukru a vajec, Natural Jihlava, 150g

Grahamky bez cukru a vajec, Natural Jihlava, 150g

Grahamky jsou celozrnné sušenky bez vajec, mléka a bez rafinovaného cukru. Slazené jsou pouze rýžovým sirupem. Kalorická hodnota ve 100g: Energie 2200kJ, Bílkoviny: 7,22g, Sacharidy: 61,7g, Tuky: 27,8g Složení: celozrnná mouka pšeničná - 80%, lupinová mouka, neztužený kokosový olej, rýžový sirup - 8%, kukuřičný škrob, skořice, emulgátor - lecitin slunečnicový.

koupit
Sušenky amarantové vanilkové, Natural Jihlava, 150g

Sušenky amarantové vanilkové, Natural Jihlava, 150g

Sladké sušenky s podílem amarantové mouky bez cukru, vajec a mléka. Obsahují pšeničnou celozrnnou mouku, amarantovou mouku, kukuřičný škrob, sojovou mouku, lecitin, kokosový tuk, rýžovy sirup a vanilku.

koupit
Sušenky špaldové s javorovým sirupem, Natural Jihlava, 150g

Sušenky špaldové s javorovým sirupem, Natural Jihlava, 150g

Bez cukru, vajec a mléka. Složení: Celozrnná špaldová mouka 60%, lupinová mouka, kukuřičný sirup, javorový sirup 10%, kokosový tuk, lecitin

koupit
Sušenky pohankové se skořicí, Natural Jihlava, 150g

Sušenky pohankové se skořicí, Natural Jihlava, 150g

Přirozeně bezlepkové pohankové sušenky se skořicí s javorovým sirupem, bez vajec a mléka. Složení: kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová guma, pohankové vločky -10%, datlový sirup, fruktóza, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, skořice - 10%, emulgátor - slunečnicový lecitin

koupit
Jáhelné piškoty s lesním ovocem, Natural Jihlava, 150g

Jáhelné piškoty s lesním ovocem, Natural Jihlava, 150g

Bez lepku, vajec a mléka. Složení:  kukuřičný škrob, čiroková mouka, guarová mouka, rýžový sirup - 8%, neztužený kokosový olej, bambucké máslo, kousky lesního ovoce (malino-jahodovo-borůvkové pyré, glukózový sirup, cukr, slunečnicový olej, pektin), jahelná mouka - 10%, rýžová mouka, emulgátor - lecitin slunečnicový

koupit
Chalva mramorová, Natural Jihlava, 200g

Chalva mramorová, Natural Jihlava, 200g

Složení: sezamové semínko, glukózový sirup, cukr, rostlinný tuk, přírodní vanilkové aroma, kakaový prášek

koupit
Těstoviny kukuřičné mušle 300g, Natural Jihlava

Těstoviny kukuřičné mušle 300g, Natural Jihlava

Přirozeně bezlepkové Složení: kukuřičná mouka, voda

koupit
Karobena, Natural Jihlava, 320g

Karobena, Natural Jihlava, 320g

Složení:ztužený a neztužený palmový tuk, krystalická fruktóza, karobový prášek, lecitin, vanilka

koupit
Kypřící prášek bez fosfátu BIO 40g (vinný kámen), Natural Jihlava

Kypřící prášek bez fosfátu BIO 40g (vinný kámen), Natural Jihlava

Tento bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používáme jej stejně jako běžný kypřící prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin použijeme 3 lžičky (17 g) prášku.

koupit
Sezamela, Natural Jihlava, 370g

Sezamela, Natural Jihlava, 370g

Sezamový krém (pomazánka) - rostlinná nutela . Sezamela je oslazená pasta tahini.    Složení: sezamová omáčka, rýžový sirup.

koupit
Ovesné sušenky jablečné (dukáty), 200g

Ovesné sušenky jablečné (dukáty), 200g

Ovesné jablečné sušenky s rýžovým sirupem. Složení: ovesné vločky s klíčky, sojová mouka, sušená jablka, skořice, rýžový sirup, kokosový tuk.

koupit
Žitný kvásek BIO, Natural Jihlava, 30g

Žitný kvásek BIO, Natural Jihlava, 30g

Složení: žitná mouka BIO, startovací kultura Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba. Návod k použití: 1kg žitné celozrnné mouky, 6-10 lžic přírodního kvásku, semínka  a kmín smícháme do tuhého těsta. Dle potřeby přidáme vodu nebo mouku. Necháme kynout celou noc ve stabilní teplotě (kolem 20°C). Po vykynutí pečeme ve vymazané formě prvních 10 min na 220°C, poté při teplotě 170°C dopékáme asi 30 minut. (Těsto vykyne mnohem méně, než těsto kvasnicové). Do trouby během pečení přidejte pekáček

koupit