Extrémně pálivé chilli koření z nejpálivější papričky světa.
✔ Jalapeño papričky✔ Nejen pro milovníky Maxické kuchyně✔ Limitovaná edice
Výběr několika z našich nejpálivějších a přitom chuťově dokonale vyladěných omáček udělá radost každému chilli nadšenci.
Výběr několika z našich výrobků, omáček a dalších delikates, jako stvořených ke grilovačce!
Nemůžete darovat štěstí. Ale můžete darovat chilliomáčky. A to je skoro totéž!
Rajčata, koriandr, česnek a Habaneros – to je skvělý doplněk k nachos nebo na kus masa. Caramba!
Thajská klasika, kterou zná každý z milovníků chilli. My jsme ji oživili poctivou dávkou Habanero papriček a uzenými Chipotle. Bez konzervantů, bez barviv.
Chutná vám naše Hořčičná omáčka s medem, ale je na vás příliš jemná? Tahle drsnější verze je přímo pro vás! Místo medu sladový výtažek, ze kterýho se dělá pivo. Tymián z medové verze jsme pro změnu nahradili rozmarýnem a šalvějí. Pálivost zajišťuje Carolina Reaper. V roce 2018 tahle přiostřená hořčice pro chlapy získala v Londýně naši druhou hvězdičku v soutěži Great Taste Awards. Zkuste ji na vepřovém steaku, nebo jako náhradu obyčejné hořčice k uzeninám. Složení: hořčice (56 %), ocet, sladový výtažek,
Máte rádi omáčky, kde je hlavní složkou tropické ovoce? Tak potom je tato chilli omáčka jako dělaná přesně pro vás. Do naší Mango Maracuja hotsauce jsme kromě manga a maracuji přidali i ananas a šťávu z calamansi (malé asijské limetky). Všechny druhy ovoce používáme ve formě 100% ovocného pyré, které se začerstva zpracovává přímo v zemi, kde vyroste a dozraje, bez přídavku cukru. Má vyšší pálivost, protože na čerstvých Habanero Yellow jsme nešetřili a jako jeden z mála výrobků je zakonzervován i sorbanem,
Základ téhle ohnivé omáčky tvoří na dubovém dřevě uzené červené papriky. K nim jsme přidali naši oblíbenou Bhut Jolokii, která dosahuje až 1 milionu jednotek SHU. Nádherné kouřové aroma a chuť v kombinaci se solidní pálivostí – to je jedna z našich nejoblíbenějších omáček. Složení: paprika červená uzená (60%) země původu: Česká republika, ocet, voda, cukr, česnek, chilli (Jolokia) sůl, zahušťovadlo: Xanthan. Hmotnost 0.4 kg Pálivost 5/5 Objem 185 ml
Hot sauce je světově nejrozšířenější druh chilli omáčky, která stojí na octovém základu. Její složení je na rozdíl od jiných druhů omáček nekomplikované, používají se pouze základní suroviny, ale výsledkem všestranně použitelná omáčka s často celosvětovou popularitou. Naše Habanero Hotsauce je ale trochu jiná.Dominantu tvoří čerstvé papričky Habanero, jejichž ovocnou chuť doprovází svěžest citrónové šťávy. Habaneros, původem ze střední Ameriky, jsou známé svou mimořádnou citrusovou vůní. A právě ta dává t
Náš první ferment neboli omáčka z fermentovaných papriček. Ve spolupráci s firmou The Chillidoctor jsme vyrobili Buffalo Hotsauce – omáčku na míru nachystanou pro světově proslulá Buffalo Wings. Je to naše nejuniverzálnější omáčka. Základ tvoří nefermentované papričky Cayenne a Tabasco zbavené semínek a dužiny, spousta mashe (směsi fermentovaných papriček druhu Tabasco a soli) a špetka česneku a ocet. Omáčka si zachovává svoji tradiční chuť (podobně jako Tabasco či Sriracha), ale není tak octová, spíše d
Máte rádi silně pálivé omáčky, které ale mají jinou než čistě paprikovou chuť? Chcete svěžest, lehkou kyselost a ovocnost? Právě pro vás je potom omáčka z kiwi a limetek, kterou si užijete na letní grilovačce, ideálně s nějakým jemnějším masem, nebo klidně se sýrem. Skvěle nahradí brusinky a podobná fádní dochucovadla. O zábavu se vám postarají žlutá Habanera, se kterými jsme nešetřili, a tak má omáčka pořádný říz a pálivost 3/5 papriček naší stupnice! Složení: Kiwi 63 %, cukr, chilli:Habanero Yellow, l
Není milovníka chilli, který by neznal klasiku Sweet Thai Chilli, aneb sladké thajské chilli omáčky. Její nejrůznější varianty najdete prakticky v každém obchodě či asijském bistru. My ji udělali, jak už je u nás ve zvyku, po našem a poctivě, s trochou papriček Chipotle, které daly omáčce jemně nakouřený tón, ale i s čerstvými Habanero papričkami, díky kterým získává omáčka další úroveň chuti, ale i vyšší pal oproti její běžné variantě. Pořád je ale pálivost nastavena tak, abyste si ji mohli s klidem nalí
Dlouho jsme si hráli s myšlenkou, že jednou uděláme něco tak "obyčejnýho", jako je kečup. Popravdě se nám do toho vlastně moc nechtělo, ale nakonec zvítězila zvědavost nad tím, jak to naši zákazníci přijmou. Kečup přece nemusí být jen břečka z bůhví čeho, co stojí 30 kč. A tak jsme na to šli "po našem" a použili pečlivě vybrané rajčata v kombinaci s dvojitě redukovaným protlakem, smíchali s kvalitním třtinovým cukrem, spoustou koření, a pro pořádnou dávku pálivosti se stará čerstvá Moruga a sušené Habaner