Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.
Nori je jedna z nejrozšířenějších mořských řas známá svou výbornou chutí.
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům. Vyrábí se z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso. Jsou velmi slané a vhodné jako příležitostná pochoutka. Objevte kouzlo japonských ume švestiček nakládaných v mořské soli s listy shiso. Jsou skvělé jen tak a dodají exotickou chuť nejen salátům!Složení: Ume švestky (72 %), mořská sůl, umeocet (ume švestičky, mořská sůl, Shiso), Shiso.Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 102 kJ / 25 kcal, Tuky: 0,6 g z toho nasycené mastné ky
Miso pasta z ječmene. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.Výhody: Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med) Bez přidaného cukru Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno rodinnou firmou s více než šedesátiletou tradicí, která zachovává tradiční výrobní postupy. Vhodné pro vegany a vegetariány.Složení: SÓJOVÉ boby
Ječmenná pasta Miso v biokvalitě. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni.Výhody: Biokvalita - kontrolované a certifikované ekologické zemědělství Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med) Bez přidaného cukru Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma. Je vyráběno rodinnou firmou s více než šedesátiletou tradicí, která zachovává tr
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso
Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.
Umeboshi se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso
Můžete jíst samotné nebo s nimi obohatit polévku či salát
Černé řasy rostoucí na ponořených skalách pacifického pobřeží Japonska.
Kuzu je tradiční japonský produkt k zahušťovadlo do polévek, omáček a pudinků. Kuzu je lehce stravitelné. Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.Tipy na použití: Jak zajímavě použít kuzu při pečení se dozvíte v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 14, kde se nachází recept na mrkvový dort.Nebo s kuzu zkuste připravit třeba makové muffiny s nugátovým krémem podle recept
Kuzu je tradiční japonský produkt k zahušťovadlo do polévek, omáček a pudinků. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo. Kuzu je lehce stravitelné.Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska. Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.Tipy na použití: Jak zajímavě použít kuzu při pečení se dozvíte v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 14, kde se nachází recept na mrkvový dort.Nebo s
Miso pasta shiro bílá rýže. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.Výhody: Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso, mléko ani med) Zaručeně bez lepku Bez přidan
Miso pasta hatcho sója. Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí. Používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas. Lze smíchat půl napůl i s jiným druhem miso past. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem, a proto přidávejte vždy nakonec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.Výhody: Pro vegany - neobsahuje žádné suroviny živočišného původu (maso