Rýžový ocet Miyata je základní surovinou na přípravu dokonale ochucené rýže na SUSHI. Tento ocet je již předem dochucený ve správném poměru octa, soli a cukru.
Konjakové těstoviny Shirataki ve tvaru Udon nudlí v neochuceném nálevu. Konjakové těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují téměř žádné sacharidy a tuky. Konjakové těstoviny neobsahují lepek.
Konjakové Nudle Shirataki ve tvaru uzlu s mořskou řasou v neochuceném nálevu. Konjakové těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují téměř žádné sacharidy a tuky. Konjakové těstoviny neobsahují lepek.
Konjakové Nudle Shirataki ve tvaru špaget v neochuceném nálevu. Konjakové těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují téměř žádné sacharidy a tuky. Konjakové těstoviny neobsahují lepek.
Konjakové Nudle Shirataki ve tvaru rýže v neochuceném nálevu. Konjakové těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují
Nakládané plátky zázvoru jsou osvěžujícím doplňkem k sushi a sashimi. Nakládaný zázvor neutralizuje chuťové pohárky, takže si můžete plně vychutnat různé druhy sushi.
Nakládané plátky zázvoru jsou osvěžujícím doplňkem k sushi a sashimi. Nakládaný zázvor neutralizuje chuťové pohárky, takže si můžete plně vychutnat různé druhy sushi.
Miyata Wasabi pasta má ostrou chuť a příjemnou pastovitou konzistenci. Wasabi pastu využijete k sushi a sashimi, ale také k dochucení soba nudlí.
Konjakové Nudle Shirataki ve tvaru Wok nudlí v neochuceném nálevu. Konjakové těstoviny jsou velmi zdravé a také dietní, jelikož neobsahují téměř žádné sacharidy a tuky. Konjakové těstoviny neobsahují lepek.
Teriyaki je sladkokyselá omáčka vhodná k marinování, namáčení a dochucování již hotových pokrmů.
Sladké ochucovadlo z fermentované rýže vhodné na vaření japonských pokrmů či k namáčení sushi.
Mořská řasa Nori je oblíbená především pro svou vynikající chuť. Kromě toho však obsahuje velké množství bílkovin. A obsah minerálů je dokonce o 10 – 20% větší než u klasické zeleniny. S mořskými řasami Nori ochutíte polévku, saláty i urychlíte vaření luštěnin.
Rýžové víno Mirin je tradiční japonské sladké ochucovadlo z fermentované rýže vhodné na vaření japonských pokrmů či k namáčení sushi. Toto koření potlačuje pach ryb a mořských plodů. Mirin dodává pokrmu jemně nasládlou k…
Nakládaný zázvor by se měl stát nedílnou součástí při servírování sushi, je to jedna z tradičních příloh k sushi rolkám. Jeho růžová varianta má oproti bílé ostřejší chuť.
Wasabi je známý jako japonský křen. Pikantní pasta vyrobená z křenového kořene má krásnou zelenou barvu a štiplavou chuť. Pasta od Miyata je přiravena k jídlu a snadno se používá. Přidejte tuto pastu do svých sushi a sas…