Mým cílem je vyrábět tu nejlepší čokoládu na světě. řekla Míša Dohnálková a po ochutnání jejich božských čokolád o tom nepochybujeme. Jemná s tóny jablek a třešní - to je tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Vyrobena pouze z kakaových bobů a třtinového cukru.
Mým cílem je vyrábět tu nejlepší čokoládu na světě. řekla Míša Dohnálková a po ochutnání jejich božských čokolád o tom nepochybujeme. Představujeme vám tmavou čokoládu z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypanou vločkami mořské soli (Fleur de Sel). Neodolatelná zajímavá kombinace chutí, kdy se slaná prolíná se sladkou a díky tomu objevíte v čokoládě tóny, které jste ani neznali.
Nevšední mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa (60 %) a kozím mlékem. Kakao pochází z výběrových kakaových bobů z Šalamounových ostrovů, farmářské mléko od koz z moravské rodinné minimlékárny Bon Lait. Je výjimečná svou karamelovou chutí s téměř medovým aroma.
Mléčná čokoláda s vysokým podílem kakaa (50 %), slazená třtinovým cukrem, z kakaových bobů z Madagaskaru, která chutná jako čaj Earl Grey s trochou mléka a cukru.
Jemná bílá čokoláda se 40% obsahem kakaového másla, třtinovým cukrem a vanilkou se přímo rozplývá na jazyku. Přesně to si myslela i porota prestižní světové soutěže Academy of Chocolate Awards 2020, která ji udělila bronzovou medaili.
Výjimečná mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa (50 %) z výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Pro kakaové boby z Madagaskaru je typická bohatá ovocná chuť (můžete v nich cítit jahody nebo jiné červené ovoce). Tato čokoláda získala ocenění na všech prestižních evropských čokoládových soutěžích.
Intenzivní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa (60 %) z výběrových kakaových bobů z Vietnamu. Je takovým mezistupněm mezi mléčnou a tmavou čokoládou, v angličtině se jí říká dark milk chocolate. Pro kakaové boby z Vietnamu je typická chuť po citrusech a skořici. Tato čokoláda získala v roce 2019 stříbrnou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Ve stejném roce získala i dvě hvězdy na gurmánské soutěži Great Taste Awards v Anglii.
Mléčná čokoláda z organických kakaových bobů z Madagaskaru. Tyto boby chutnají po ovoci a jsou k nim ještě přidány borůvky z českých lesů. Všechny suroviny jsou mlety několik dní v kamenném mlýně. Díky tomu se všechny chutě krásně propojí a čokoláda získá barvu, chuť i vůni borůvek. Pozor! U téhle čokolády se nepodaří zatajit, že jste ujídali - fialové jazyky vás prozradí :-)
Tmavá čokoláda s 85 % kakaa z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie. Je vyrobena pouze z kakaových bobů a třtinového cukru a okouzlí vás bohatou, ale jemnou, až máslovou, chutí s tóny jablek a třešní. V roce 2018 získala stříbrnou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Tmavá čokoláda se 70 % kakaa z výběrových kakaových bobů z Vietnamu. Její chuť je neobvyklá, lehce ovocná, s tóny citrusů a skořice. Že Vietnam není na seznamu tradičních nejlepších pěstitelských oblastí kakaových bobů? Nechte se překvapit, stejně jako porota na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Od ní tato čokoláda získala v roce 2018 zlatou medaili.
Tmavá čokoláda s 65 % kakaa z výběrových organických kakaových bobů z Tanzanie posypaná vločkami té nejlepší mořské soli Fleur de Sel. Oblíbená kombinace čokoholiků vynikne v kvalitě ingrediencí. Pokud jste sladko-slanou kombinaci ještě nevyzkoušeli, určitě jí dejte šanci. Objevíte v čokoládě chutě, které jste ani neznali. Tato čokoláda získala v roce 2018 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Mléčná čokoláda z kakaových bobů z Madagaskaru se zelenými mandarinkami. Svěží, hravá a veselá. Tato čokoláda získala v roce 2022 bronzovou medaili v prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Bez přidaného cukru Tmavá čokoláda z výběrových bio kakaových bobů z Tanzanie vyhrála zlatou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně.
Tmavá čokoláda z výběrových kakaových bobů Piura Blanco z Peru. Najdete v ní tóny citrusů, ananasu a banánů. Tato čokoláda v roce 2021 získala bronz na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. V roce 2022 byla oceněna 2 hvězdami v soutěži Great Taste Awards v Anglii.
Mléčná čokoláda s vysokým obsahem výběrových organických kakaových bobů z Madagaskaru. Je velmi jemná s intenzivní čokoládovou chutí. Tato čokoláda získala v roce 2019 bronzovou medaili na prestižní světové soutěži Academy of Chocolate Awards v Londýně. Ve stejném roce byla oceněna zlatou medaili v evropském kole soutěže International Chocolate Awards v Kodani a bronzovou medailí ve světovém finále této soutěže. Dále získala i jednu hvězdu na g