Set našich omáček oceníš nejen při domácím sušení. Naházeli jsme ti do jednoho produktu všechny tekuté složky, které bys mohl potřebovat pří výrobě jerky a biltongu.
Worcestervka je slavná kořeněná omáčka, která vznikla v anglickém městě Worcester už v 19. století. Je známá svojí komplexní chutí a unikátním profilem, který zahrnuje slanost, sladkost, kyselost a hlavně umami, což je pátá základní chuť. My se spokojíme jen s tím nejlepším.
Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži ve výhodném balení. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít.
Náš hovězí biltong vyladěný červeným kampotským pepřem až z Kambodži ve výhodném balení. Kombinace jemného hovězího masa s výraznou pepřovou chutí je gastronomický zážitek, o který nesmíš přijít.
Jsme sice experti na biltong, ale za tohle jerky dáme pařát do výhně. Tohle maso uspokojí choutky každýho masožravce. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu.
Chipotle je výraz pocházející z jazyka nahuatl a znamená uzená chilli paprička, a je to teda něco pro fajnšmekry. Výborná chuť prémiového hovězího masa dolazená mírně pálivým chilli ti udělá radost při každým přežvejknutí. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu.
Sušený maso s jedním z nejlepších pepřů na světě? Proč ne! Pokud jsi někdy přemýšlel, jaký by to bylo dát si báš biltong s kampotským pepřem, tak už nemusíš. Tenhle hlavolam jsme za tebe vyřešili my v Maso HERE ve spolupráci s Peppr teamem z Pepperfield.cz.
A hop do pusy! Tohle je parádní exotika přímo z Austrálie. Klokaní maso je perfektní na přípravu sušeného masa. Chutí připomíná zvěřinu, takže věříme, že zachutná i těm nejnáročnějším zákazníkům, kteří ještě neměli tu čest. Klokaní biltong je limitka, která se dostala do stálé nabídky.
Kombinace chuti zebřího masa, našeho originálního koření a tradičního biltong postupu sušení masa, ti zprostředkuje autentickej kulinářskej zážitek, kterej tě na chvíli vezme do Afriky.
Tahle sójová omáčka - rozuměj sojovka, se dá popsat jako velice dobrá, chuťově lahodná, má méně soli a výraznější chuť. Alespoň tak ji hodnotí naši zákazníci, jak se můžeš přesvědčit v recenzích na Heurece nebo se přesvědč rovnou na vlastní chuťové pohárky. My ji hodnotíme jako kvalitku za super cenu.
Udělej si vlastní biltong z pohodlí domova.☝Všechno, co potřebuješ na přípravu afrického hovězího biltongu jsme dali do jedné sady. Unikátní směs koření, jablečný ocet, čtyři příchutě a náš vlastní vytopovaný recept , který šlechtíme už od roku 2011.
Krájet biltong nožem? Kdo to zkusil tak ví, že to je pracné a taky trochu nebezpečné. Jak pro tebe, tak i pro tvůj nůž. Přestaň se tak trápit využij radši náš pákový sekáček určený speciálně pro krájení biltongu. Nasekáš s ním svoje maso na tenké plátky s použitím minimální síly.
Plastové háčky s ostrými hroty jsou základní pomůckou pro každého, kdo suší maso ve visu. Kdo si chce doma sušit biltong nebo basturmu, bez háčků se neobejde.
Absorbéry kyslíku jsou nutným doplňkem pro dlouhodobější uchovávání sušeného masa. Kde je kyslík, může vznikat plíseň a tomu právě díky tomuto malému pytlíku můžete předejít.
S naším kouřem si dneska můžeš "zaudit" maso klidně i v paneláku. Tekutý kouř můžeš použít všude tam, kde potřebuješ zvýraznit chuť a vůni kouře. Dává totiž masu a jiným pochutinám úžasnou uzenou příchuť a to hlavně proto, že to není žádná náhražka ale skutečný kouř.