Dvacetiletá Marsala Vecchio Samperi opravdu top marsala z vinařství Marco De Bartoli. Je vyráběna tradiční metodou a není tedy fortifikovaná (není přidáván vinný destilát). Tato marsala je návratem ke kořenům všech marsal. 100% Grillo 16,5% alk. Podáváme při pokojové teplotě nebo vychlazené. Hodí se překvapivě i jako aperitiv nebo ke zrajícím sýrům, pečenému nebo vařenému masu. Také jako digestiv.
100% odrůda Zibibbo z oblasti Pantelleria Minerální suché víno s intenzivní chutí i vůní. Věk vinice, z které pochází Pietranera (černý kámen) je více než 60 let - vulkanické podloží! První sklizeň Pietranery byla v r. 1989.
Od sjednocení tradic a nových technologických znalostí dal Marco de Bartoli život novému stylu Marsaly. Vigna La Miccia se narodila v roce 1985, inovativní polosuchá Marsala Oro: unicum výjimečných vůní a chutí. Pětiletá Marsala Superiore Oro semi-secco z vinice La Miccia, která nadchne každého.100% Grillo
Desetiletá Marsala Superiore Oro Riserva DOC polosuchá 100% Grillo 18,5% alk. Podáváme k dezertům a i zrajícím sýrům při pokojové teplotě nebo lehce chlazenou.
Grappoli del Grillo je 100% Grillo z oblasti Marsala, kde jsou hrozny výhradně používané hlavně na víno Marsala. V roce 1990 zahájil Marco de Bartoli výrobu svého prvního bílého stolního vína, aniž by narušil staletou tradici a spíše se stále soustředil na rodnou odrůdu par excellence, Grillo. Strohá réva, do té doby neznámá, používaná pouze k výrobě Marsaly.
Bukkuram Padre della Vigna je 100% odrůda Zibibbo.Passito je na Sicílii nazýváno nektarem bohů . Okouzlující a nezaměnitelná vůně. 100% Zibibbo 14,5% alk.
100% odrůda Grillo První sklizeň Vignaverde byla r. 2013. A od tohoto roku je víno stále více žádáno každým rokem. Minerální suché bílé s intenzivní vůní i chutí.