LalBrew® London jsou skutečným anglickým kvasničným kmenem, který má spolehlivý průběh fermentace a mírnou produkci esterů. To umožňuje vyniknout sladové a chmelové vůni. Kromě využití na výrobu klasických anglických pivních stylů se dá také použít na výrobu Cideru
Tento kmen Voss byl získán od Sigmunda Gjernese (Voss, Norsko), který tuto kulturu udržuje od roku 1980 tradičními metodami a velkoryse ji sdílí s širší pivovarnickou komunitou.
LalBrew® Verdant IPA byly vybrány ve spolupráci s Verdant Brewing Co. (UK). Tento kmen dodá vašemu pivu výrazné tóny meruněk, tropického ovoce a citrusů a tím krásně podpoří chmelový charakter a celkové aroma piva. Díky střednímu prokvašení získá pivo jemný sladový charakter.
LalBrew® MUNICH CLASSIC je klasický bavorský kmen na pšeničná piva. Dodává pivu typický banánovo - kořeněný aromatický profil, kterým se tato piva vyznačují.
LALBREW KÖLN jsou ideální k vaření tradičních piv typu Kölsch, nebo jiných neutrálních piv. Neutrálnímu charakter zdůrazňuje chmelové aroma a dodává jemné ovocné estery. Díky expresi enzymu beta-glukosidázy může LalBrew Köln ™ podporovat biotransformaci chmele a zvýrazňovat chmelovou chuť a aroma. Chladnější fermentace budou mít neutrálnější charakter, zatímco teplejší fermentace bude mí za následek více esterů v pivu.
LalBrew Wit ™ poskytuje základní profil vůně banánů a kořeněnosti, ale ponechává pivovaru prostor k přidání různých typů koření, která jsou typická pro belgická piva.
LalBrew Farmhouse ™ je nediastatický hybrid, který se používá k výrobě piv ve stylu saison a farmhouse.
LalBrew NovaLager™ je hybrid kmene Saccharomyces pastorianus, který byl vytvořen k výrobě čistých ležáků s výraznými chuťovými vlastnostmi.