Tradiční francouzský výrobce používá k výrobě maso z regionálních chovů a mnoha mlsnými jazyky a léty prověřené receptury, které si získají i vás.
Tradiční francouzský výrobce používá k výrobě maso z regionálních chovů a mnoha mlsnými jazyky a léty prověřené receptury, které si získají i Vás.
Okuste lahodnou francouzskou terinu připravenou podle léty prověřené receptury. Selská paštika s jedlými kaštany obsahuje maso z mladých vepřových jater a sádlo, které jí dodává typickou plnou chuť. Tradiční francouzský výrobce nešetřil na kvalitních surovinách, a tak se vám rozplyne na jazyku a nezůstanete jen u jednoho kousnutí. Před servírováním nechte paštiku pár minut otevřenou, rozvine se tak její plná chuť.
Poctivá selská paštika – terina s malými kousky vepřových jater chutná po kvalitním masu a jemné směsi koření. Tradiční francouzská receptura počítá jen s kvalitními surovinami, které nepotřebují doplňovat o koktejly barviv či emulgátorů. Očekávejte proto prvotřídní gurmánský zážitek. Pokud vám selská paštika vydrží až do večera, můžete z ní připravit vybrané jednohubky pro své přátele.
Selská paštika s hříbky vás už po prvním soustu přesune na lesní palouk. Ucítíte plnou chuť lesních hřibů, masa z mladých vepřových jater a sádla, které jí dodává na hutnosti. Francouzská terina je jako dělaná pro milovníky kvalitního masa, kteří se nechtějí odbýt něčím průměrným. Je připravená podle léty prověřené receptury a chutná tak dobře, že je těžké zůstat jen u jednoho kousnutí. Pokud vám selská paštika s hříbky vydrží až do večera, můžete z ní připravit stylové jednohubky
Milovníci zvěřiny, pozor! Ulovte si kančí paštiku s jalovcem, která chutná bez nadsázky dokonale. Výtečné maso z mladého divočáka v kombinaci s drůbežím masem, vepřovým sádlem, aromatickými kuličkami jalovce a špetkou vína ve vás probudí touhu po divočině. Vymazlená terina s drobnými kousky masa se skvěle hodí ke sklence suchého bílého vína, čerstvému pečivu nebo k zeleninovému salátu.
Drůbeží játrová paštika s armaňakem nemůže chybět na žádné slavnostní tabuli. Přichystejte svým hostům něco výjimečného. Letitá francouzská brandy – armaňak – dodá masové směsi bohaté aroma a nezapomenutelnou chuť. Tradiční francouzský výrobce nešetřil na kvalitních surovinách, a tak se vám rozplyne na jazyku a nezůstanete jen u jednoho sousta. Paštiku před servírováním nechte pár minut otevřenou, aby se rozvinula její plná chuť.