La Bella Angiolina

PEPŘOVÝ KRÉM 80 GR

PEPŘOVÝ KRÉM 80 GR

Obvykle se ředí smetanou nebo mlékem. Tento recept se dobře hodí k rajčatům, aby se vytvořily rychlé a chutné omáčky. Chuť je mírně pikantní díky přidání chilli do sladké papriky. Podáváme s nakrájenou pažitkou na krajících toastového chleba a pokapaným syrovým olejem. V balení po 80g Expirace: 30 měsíců od data výroby

koupit
Pikantní feferonkový krém 80G

Pikantní feferonkový krém 80G

Je to krém vyrobený z feferonky a extra panenského olivového oleje. Doporučuje se používat jako přísadu do jakýchkoli přípravků, omáček, omáček, dušených pokrmů, pro přidání pikantního tónu. Pro ty nejodvážnější stačí namazat na krajíc křupavého chleba. V balení po 80g Expirace: 24 měsíců od data výroby

koupit
Červené pesto  s janovským bazalkovým dopem 80G

Červené pesto s janovským bazalkovým dopem 80G

Ligurské červené pesto, Chutná varianta klasického pesta. Hlavní ingrediencí jsou rajčata, ke kterým kombinujeme ostatní ingredience tradičního pesta. V kuchyni se hodí pro mnohostranné použití, kromě doprovodu k prvním chodům obohacuje pizzy a vařená masa a dělá předkrmy a jednohubky chutnými. V balení 80g Expirace: 24 měsíců od data výroby

koupit
TRENETTE MATASSATE 500G

TRENETTE MATASSATE 500G

Nejtradičnější z dlouhých ligurských těstovin, téměř vždy ochucená pestem, výborná je i s rajčatovými omáčkami. Zkuste je s omáčkou z měkkýšů a dušenými cuketami. V balení po 500 gExpirace: 24 měsíců od data výroby

koupit
Ligurské bílé Trofie 250G

Ligurské bílé Trofie 250G

Trofie Trofie jsou krátké, tenké, kroucené těstoviny z Ligurie v severní Itálii. Jsou to malé, ručně točené nudle z mouky vyrobené z tvrdé pšenice. Tradičně je tato ligurská specialita servírována s Pesto Genovese nebo fazolemi a bramborami. Měří asi čtyři centimetry na délku a vznikají jako typicky čerstvé těstoviny, později vyráběné i v suché verzi.  Vyráběly se v celé janovské oblasti i mimo ni, a jelikož jde o správně domácí těstoviny, nabyly velmi odlišných tvarů podle potřeb, dostupnosti a dove

koupit
Solené ančovičky 250 g

Solené ančovičky 250 g

Vše co by Vás mohlo zajímat: Ančovičky v soli, to je produkt, jehož jedinečnost je úzce spjata s tradicí a kulturou konzervárenského umění ligurských mořeplavců. Po očištění, nasolení a zrání v sudech se ančovičky umístí do speciálních skleněných nádob zvaných v dialektu „arbanelle“. V balení po 250 gExpirace: 12 měsíců od data výroby

koupit
Sardelové filety s lanýži 106g

Sardelové filety s lanýži 106g

Vše co by Vás mohlo zajímat: Filety z ančoviček s lanýži jsou originální a vzácnou kombinací pro ty nejrafinovanější gurmány. Vyzkoušejte například na opečených krutonech se změklým máslem nebo s chutným měkkým sýrem.

koupit
Filety z ančoviček v olivovém oleji 106g

Filety z ančoviček v olivovém oleji 106g

Filety z ančoviček v olivovém oleji.  Filety z ančoviček jsou ideální na bruschettě s máslem nebo smetanovým sýrem k chutnému předkrmu nebo jako přísada k přípravě lehkých omáček.  V balení po 106 g Expirace: 18 měsíců od data výroby.

koupit
Plněné červené papriky s ančovičkou 200G

Plněné červené papriky s ančovičkou 200G

Vše co by Vás mohlo zajímat: Chutné papriky plněné ančovičkami a olivami: zvláštní chuť, kterou lze kombinovat i s pouhým krajícem chleba, jako předkrm nebo příloha. Zpracování z čerstvého zaručuje kompaktnost a vůni i po nějaké době.

koupit
Rajčatová omáčka s dotekem tuňáka 180G

Rajčatová omáčka s dotekem tuňáka 180G

Klasická, jednoduchá, ale velmi dobrá rajčatová omáčka, která je ideální na špagety! Tuňáková omáčka je ve středomořských zemích častým doplňkem těstovin a prvním chodům dodává krásnou jemnost a chuť.   Náš TIP: Omáčka bude chutnat i dětem. A vy zase oceníte především rychlost přípravy. Skvěle chutná po celý rok a jde o lehké jídlo, které malé strávníky vždy potěší. Těstoviny k omáčce vybírejte podle vlastní chuti. V případě, že budete jíst ihned po uvaření, zvolte špagety. Pokud budete jíst poz

koupit
Sušená rajčata 200 g

Sušená rajčata 200 g

lt;p>Milujete rajčata? V tom případě jsou pro vás tahle sušená a ručně zpracovaná rajčata z Itálie perfektní volbou! Využijete je jak v teplé, tak ve studené kuchyni. A v kombinaci s rýží, těstovinami nebo pod masem mají dokonce výraznější chuť než rajčata čerstvá.  Náš TIP: Použijte je na tmavém chlebu, přidejte kapary a zaručeně vytvoříte originální a nezapomenutelný předkrm. Skvěle ale chutnají také v salátech a k vařenému masu.

koupit
Olivy Taggiasca ve slaném nálevu 180G

Olivy Taggiasca ve slaném nálevu 180G

Vyzkoušejte exkluzivní olivy, které jsou připravené podle starověkého receptu. Olivy se nejprve na 40 dní umístí do vody a poté do slaného nálevu společně s bylinkami jako je rozmarýn, tymián a bobkový list.  Skvěle chutnají k předkrmu, aperitivu, bývají hvězdou nejrůznějších salátů a oslní i na pizze. 

koupit
Lanýžový krém 80G

Lanýžový krém 80G

Lanýžový krém je dokonalý zážitek pro ty nejvybranější jazýčky. Je vyrobený jen z originálních surovin, zachovává to nejlepší z chuti lanýžů a zároveň je krásně jemný.  Náš TIP: Krém doporučujeme využít k dochucení tagliatelle, pizz se sýrem Castelmagno, mozzarellou, čerstvými hříbky a vynikající šunkou nebo na čerstvě upečené krutony se sádlem Colonnato.

koupit
Čerstvé pesto Genovese s bazalkou-starodávný recept 80G

Čerstvé pesto Genovese s bazalkou-starodávný recept 80G

Představujeme nejklasičtější z ligurských koření. A kdo je tím vítězem? Samozřejmě pesto. V souladu s tradiční recepturou západní Ligurie připravujeme každý den janovské pesto kombinací bazalky DOP, extra panenského olivového oleje, piniových oříšků, sýra pecorino, DOP Grana Padano, mořské soli a česneku Vessalico.  Přesně takové jsou kvalitní ingredience řemeslného pesta, které je vyrobeno podle starověké ligurské tradice.  TIP: Chutě pesta objevíte především v kombinaci s tradičními ligurskými

koupit