Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Používá se do brambor, zelí, hub, při přípravě vepřové pečeně, do omáček a polévek, k ochucení slaného pečiva a sýrů. Kmínová silice slouží k výrobě některých likérů (Kmínka). Kmínový olej je také používán pro čištění jater, na průjmy, snížení krevního tlaku, při podpoře trávení, na kožní onemocnění, snížení zadržování tekutin a stimulaci chuti k jídlu, snížení bolesti a zánětu, upravení imunitního systému.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.
Kmín římský se používá především v indické a mexické kuchyni skoro do všech pokrmů. Přidává se do zeleninových, luštěninových a rýžových pokrmů, ochutí dušená jídla a polévky. Používá se při nakládání zeleniny, uzenin a sýrů, vhodný i do zelí.