Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.
Jemná grilovací směs bez soli, která je vhodná pro děti a všechny, kteří mají rádi jemné směsi. Hodí se na grilování nebo pečení kuřat, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin nebo brambor. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Jemná grilovací směs bez soli, která je vhodná pro děti a všechny, kteří mají rádi jemné směsi. Hodí se na grilování nebo pečení kuřat, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin nebo brambor. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Jemná grilovací směs bez soli, která je vhodná pro děti a všechny, kteří mají rádi jemné směsi. Hodí se na grilování nebo pečení kuřat, do mletých mas, ryb, luštěnin, zapečených těstovin nebo brambor. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Harissa je Tuniská ostřejší směs koření do masitých a zeleninových pokrmů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Harissa je Tuniská ostřejší směs koření do masitých a zeleninových pokrmů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Harissa je Tuniská ostřejší směs koření do masitých a zeleninových pokrmů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Harissa je Tuniská ostřejší směs koření do masitých a zeleninových pokrmů. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Zátar je kořenící směs blízkého východu do masitých a zeleninových pokrmů, jogurtů, salátů, placek. Velice univerzální směs koření. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Zátar je kořenící směs blízkého východu do masitých a zeleninových pokrmů, jogurtů, salátů, placek. Velice univerzální směs koření. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Zátar je kořenící směs blízkého východu do masitých a zeleninových pokrmů, jogurtů, salátů, placek. Velice univerzální směs koření. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Zátar je kořenící směs blízkého východu do masitých a zeleninových pokrmů, jogurtů, salátů, placek. Velice univerzální směs koření. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená především do orientální a čínské kuchyně Nádherně aromatická směs. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená především do orientální a čínské kuchyně Nádherně aromatická směs. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená především do orientální a čínské kuchyně Nádherně aromatická směs. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.