Koření Skýpala

Bazalka drhnutá Hmotnost: 100 g

Bazalka drhnutá Hmotnost: 100 g

  Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence. Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.  

koupit
Bazalka drhnutá Hmotnost: 1 Kg

Bazalka drhnutá Hmotnost: 1 Kg

  Důležité koření v kuchyni se sladce kořeněnou vůní a stopami hřebíčkové a anýzové esence. Bazalka se podává spolu s rajčaty, ať již v salátech, omáčkách nebo polévkách, přidává se k rybám, mořským plodům, ale i k pečenému jehněčímu a telecímu masu. Dobře se kombinuje s kapary, pažitkou, česnekem, majoránkou, petrželí, mátou, rozmarýnem a tymiánem. Je součástí provensálských bylin. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.  

koupit
Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 40 g

Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 40 g

Maďarská paprika je považována za jednu z nejchutnějších paprik vůbec. Tudíž je jednou z nejpoužívanějších paprik v kuchyni. Paprika sladká se používá k dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. Dnes paprika představuje převládající koření, v mnoha zemích po celé naší planetě je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. 

koupit
Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 100 g

Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 100 g

Maďarská paprika je považována za jednu z nejchutnějších paprik vůbec. Tudíž je jednou z nejpoužívanějších paprik v kuchyni. Paprika sladká se používá k dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. Dnes paprika představuje převládající koření, v mnoha zemích po celé naší planetě je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. 

koupit
Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 1 Kg

Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 1 Kg

Maďarská paprika je považována za jednu z nejchutnějších paprik vůbec. Tudíž je jednou z nejpoužívanějších paprik v kuchyni. Paprika sladká se používá k dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. Dnes paprika představuje převládající koření, v mnoha zemích po celé naší planetě je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. 

koupit
Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 5 kg

Paprika Maďarská sladká ASTA 180 Hmotnost: 5 kg

Maďarská paprika je považována za jednu z nejchutnějších paprik vůbec. Tudíž je jednou z nejpoužívanějších paprik v kuchyni. Paprika sladká se používá k dobarvení a dochucení omáček a gulášů. Mletá paprika dodává pokrmům nejen lahodnou chuť, ale i krásnou sytě červenou barvu. Dnes paprika představuje převládající koření, v mnoha zemích po celé naší planetě je základem gulášů, omáček, perkeltů, dodává chuť pokrmům z rýže, brambor a mnoha zeleninových jídel, ale i do vaječných pokrmů a studené kuchyně. 

koupit
Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 20 g

Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 20 g

  , Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 100 g

Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 100 g

  , Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 500 g

Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 500 g

  , Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 250 g

Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 250 g

  , Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 1 Kg

Skořice Cejlonská celá Hmotnost: 1 Kg

  , Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 20 g

Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 20 g

    Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 100 g

Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 100 g

    Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 500 g

Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 500 g

    Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit
Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 250 g

Skořice Cejlonská mletá Hmotnost: 250 g

    Cejlonská skořice patří mezi nejkvalitnější skořice na světě. Stačí ochutnat a rozdíl poznáte okamžitě. V Evropské kuchyni je skořice využívána především k dochucení a ovonění sladkých pokrmů, dortů a moučníků, používá se do svařených vín a punčů, přidává se do kompotů, kečupů a k dochucení tradiční rajské omáčky. V asijské kuchyni má mnohem širší využití, přidává se do mnoha kořenících směsí, ale i do luštěnin, obilovin a pokrmů ze zeleniny.

koupit