Lehce pikantní směs koření s kořeněnou vůní Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád, je vhodná i pod dušenou zeleninu. Koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního pokrmu východních států šašlik. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního pokrmu východních států šašlik. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs Gruzijské a Arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, zejména fazolím, lilku a čočce. Používá se především k přípravě tradičního pokrmu východních států šašlik. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh: hranolky, krokety, americké brambory aj. Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh: hranolky, krokety, americké brambory aj. Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs určená k dochucení všech smažených bramborových příloh: hranolky, krokety, americké brambory aj. Vhodné i na pečené brambory s kmínem, zapečené francouzské brambory, ale i zapečené těstoviny nebo zeleninu. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Aktuální podoba Aztéckého pokladu je na fotkách v misce. Tato kořenící směs se používá na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Aktuální podoba Aztéckého pokladu je na fotkách v misce. Tato kořenící směs se používá na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Aktuální podoba Aztéckého pokladu je na fotkách v misce. Tato kořenící směs se používá na všechny druhy steaků, při rožnění a grilování, na zapečené vepřové plátky, do marinád, omáček a šťáv, vhodné i do zapečených brambor, těstovin, rýže, a dušené zeleniny. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření Bylinkové máslo je velice oblíbená a všestranná pochutina. Používá se především v kombinaci s máslem, dále také do salátů, polévek, majonéz atd. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření Bylinkové máslo je velice oblíbená a všestranná pochutina. Používá se především v kombinaci s máslem, dále také do salátů, polévek, majonéz atd. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Směs koření Bylinkové máslo je velice oblíbená a všestranná pochutina. Používá se především v kombinaci s máslem, dále také do salátů, polévek, majonéz atd. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs na pokrm čevabčiči. Ale také na veškerá mletá masa karbenátky, sekaná atp. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Kořenící směs na pokrm čevabčiči. Ale také na veškerá mletá masa karbenátky, sekaná atp. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.