Univerzální polévková směs koření a zeleniny s nižším obsahem soli k dochucení polévek, omáček i studených nebo teplých jídel. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Univerzální polévková směs koření a zeleniny s nižším obsahem soli k dochucení polévek, omáček i studených nebo teplých jídel. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Univerzální polévková směs koření a zeleniny s nižším obsahem soli k dochucení polévek, omáček i studených nebo teplých jídel. Všechno jednotlivé koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Fenyklem se dochucují pokrmy z drůbežího masa a ryb, polévky a omáčky, přidává se do chleba a slaného pečiva. Využívá se také v parfumérii, kosmetice a likérnictví. Velice oblíbený je fenyklový čaj. Koření si sami meleme/drtíme, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Rozmarýn se používá k ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu
Rozmarýn se používá k ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu
Rozmarýn se používá k ochucení skopového a králičího masa. Používá se k rybám a darům moře, výtečně ochutí dušené či pečené skopové, králičí a drůbeží maso, hodí se k dušené zelenině, bramborovým pokrmům, ale i k dochucení omáček a šťáv k rožněnému a grilovanému masu
Ručně vyráběné prkénko s viřízlím okrajem na úchyt o rozměrech 31x16 cm. Všechny dřevěné výrobky jsou výsledkem poctivé ruční práce. Jsou vyráběny s láskou k přírodě, Materiál ze kterého jsou předměty nejčastěji vyráběny: dub, buk, akát, olše, bříza, modřín a ovocné stromy.
Ručně vyráběné prkénko z tvrdého dřeva s úchytem o rozměrech 44 x 15 cm. Foto je pouze ilustrativní. Kvůli tvaru prkénka, kresba dřeva bude pokaždé jiná. Podle typu použitého dřeva a i to má každý kus jinou kresbu. Proto je každý kus ojedinělí originál. Momentálně jsou prkénka z obr.1-modřínu, obr. 2-3starého jasanu a 4-5 mladého jasanu. Viz foto 1,2,3,4 a 5.
Ručně vyráběná dřevěná vařečka ze dřeva s praktickým očkem na pověšení, 33 cm. Naše vařečky mají ergonomický tvar, který krásně padne do ruky. Vařečky ošetřujeme včelím voskem. Kresba dřeva se bude vždy lišit viz foto. V tom je dřevo unikátní.
Ručně vyráběný adventní svícen z tvrdého dřeva na 4 svíčky. Tento svícen je momentálně vyráběn z dubového dřeva jak ze světlého tak i z červeného dubu. Ošetřen je Tungovým olejem. Cena svícnu je bez svíček. Délka 40 cm.
Lehce pikantní směs koření s kořeněnou vůní Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád, je vhodná i pod dušenou zeleninu. Koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.
Lehce pikantní směs koření s kořeněnou vůní Lze použít na pečená žebírka či pečený bůček, používá se při nakládání všech druhů mas na gril, rožnění a přípravu marinád, je vhodná i pod dušenou zeleninu. Koření si sami meleme/drtíme těsně před mícháním, aby si zachovalo lahodnou chuť a intenzivní vůni.